Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Doğru diyosun canım eşinde haklı ufak bebek anne ister. Annen felçmi şimdi düzelmeyecekmi

Bence yapmıyor, hakkını savun demek istiyordur. Ne olursa olsun herkes taşın altına elini sokacak. Ablanı arıyorsun şimdi, kaç gün kaldiysan her biri o kadar süre kalıyor. Bir insana bu kadar yuklenilmez. Ufak çocuğun olmasa neyse. Gerekirse ziyarete geldiğinde birak kaç, emrivaki yap. Onun yaptığı büyük terbiyesizlik..

12 Aralık menüm
Sabah 8
Sucuklu kaşarlı yumurta
1 tb etimek
Zeytin
Peynir

Ara 10
Yeşil çay
Elma
Sütlü kahve

Öğlen 13
Balık
Turşu suyu

Ara 15
Süt
Etimek

Akşam 18
Kapuska
Yoğurt
4 mercimek köftesi

Su 2lt
Yeşil çay yarım lt

12 aralık spor su listesi

1.smy11
1000 ip=200 puan
100 donkey kick=20 puan
50 bridge=10puan
240 side leg lift=48 puan
100 bölgesel=20 puan
100 twist=20 puan
Toplam 318 puan

2 lt su

Bende floya katılıyorum ara kardeşlerini sırayla kalsın herkes. Ufak bebek anne ister
Bebek olmasa bile tek birine yüklemek olmaz açık açık konuş gerekirse kavga et asyacım
Tek benmiyim evladı de. Benim babaannem dedem vefat edince mezarlıkta tek babam sahip çıktı. Babamın diğer iki kardeşi hiç bakmadı ve babaaanem 10 seneden fazla yaşadı aklını yitirdi altına yaptı neler neler hiçkimse bakmadı. Söylediğimiz halde bakmadılar. Annem çok çekti 5 sene altını temizledi ve psikolojisi bozuldu kolay değil hasta bakmak. Açık açık konuş yoksa tek sana yüklerler herşeyi. Gerçi babam açık açık diyordu halama amcama birazda siz bakın diye kavgada etti neler neler dedi ama ikiside bakmayacağız sanada zor geliyosa ister huzur evine ver istersen sokağa at naparrsan yap bizide arama dedilerr

Birde barbara bord selülit inceltici kremini kullanmaya başladım. Spordan sonra göbeğime sürüyorum. Sürdükten kısa süre sonra kıpkırmızı oluyor ve cayır cayır yakıyor

Çocuklarla çok zor bende zorlanıyorum
Ya sen zayıfladınya fotografınj koysana yüzünü gizleyerek bakalım 50 lerde nasıl olunuyormuş bizede motive olsun
Ben 50 lerde gibi durmuyorum ki. göbeğim çok fena. Hep onun hayalini kurdum öncesi sonrası yapacaktım ama hiç hayal ettiğim gibi değilim ondan da düştü motivasyonum
aslında biraz üzerine düşsem göbek çalışsam olacak ama içimden gelmiyor artık.

Ip çok zevkli ya ben çok sevdim yani keşke daha önce deneymisim. Bölgesel hareketleri de iş yerinde hallediyorum genel de WC de
Ben çok atlayamıyorum ip ya. Bileklerim acıyor hemen. Eskiden 10 bile atlayamazdım gerçi şimdi 300 falan yapıyorum ama binleri geçenleri görünce atlayasım gelmiyor

Offf yaaa valla çok zor. Allahım sen bizleri ve çocuklarımızı hayırlı evlatlardan eyle. Kimseyi kimseye muhtaç etme yarabbim.

Miras paylaşmaya gelince herkes hakkını alır ama değil mi? Yazıklar olsun öyle evlatlara. Babayı geçtim hadi ama bu ANA! Vah kadincagizin emeklerine. Elbet onlar da aynı duruma dusecekler bir gün.

tatlı diyince aklıma geldi benim ki yine tatlıyı profiterol ü aldı geldi
Gülümseyle mi anlaştılar naptılar bilmiyom anacım
Canım çeksin diye mi yaptırıyon kız gülümse
Anam valla bu kafayı yedi kesin rüyasında beni sayıklıyor haa diyim size kocası da yüzüne bakıyordur ne diyo bu karı diye kız 3fatiha 3ihlas oku kendine gel anacım

Ben öyle kalamıyorum
Otogara gidip bi İstanbul bileti alıp
Arabaya binip
Köprüye gelince aşağı inip
Kendimi aşağa atasım geliyor
İntihar etmen için o kadar masrafa gerek yok bacım köprü olmasa bile bi üst geçit yokmu atla ordan elbet üstünden bi kamyon geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…