Doğru diyosun canım eşinde haklı ufak bebek anne ister. Annen felçmi şimdi düzelmeyecekmiBaskalkinci yapıyor.bir ablam hiç kalmıyor annemin yanında öbür seferde bakmadi en musait olan o ama sırt çevirdi anneme.esimde onlar neden üstüne düşeni yapmıyor diyo çocuk sefil oldu diyor çok haklı haklı da o bakmıyor diye bende mi sırt cevireyim. Kim ne yaparsa yarın evladida ona yapar
Bence yapmıyor, hakkını savun demek istiyordur. Ne olursa olsun herkes taşın altına elini sokacak. Ablanı arıyorsun şimdi, kaç gün kaldiysan her biri o kadar süre kalıyor. Bir insana bu kadar yuklenilmez. Ufak çocuğun olmasa neyse. Gerekirse ziyarete geldiğinde birak kaç, emrivaki yap. Onun yaptığı büyük terbiyesizlik..Baskalkinci yapıyor.bir ablam hiç kalmıyor annemin yanında öbür seferde bakmadi en musait olan o ama sırt çevirdi anneme.esimde onlar neden üstüne düşeni yapmıyor diyo çocuk sefil oldu diyor çok haklı haklı da o bakmıyor diye bende mi sırt cevireyim. Kim ne yaparsa yarın evladida ona yapar
Ben bölgesel hareketlerimi bitirdim :) şimdi eve gidiyorum gider gitmez ip atlayacagimCanlar sporlar ne alemde. Ben sadece ip atladım. Biraz da bölgesel çalışmam lazım. Bebisi sallıyorum uyusun.kendimi kalca bacak göbek hareketlerine vericem
Ben çok boşladım kendimi yaa spor falan hak getire.Ben bölgesel hareketlerimi bitirdim :) şimdi eve gidiyorum gider gitmez ip atlayacagim
bende bugünlük bitirdim. Simdi dizi zamanı. Ufak tefek cinayetlerBen bölgesel hareketlerimi bitirdim :) şimdi eve gidiyorum gider gitmez ip atlayacagim
Ip çok zevkli ya ben çok sevdim yaniBen çok boşladım kendimi yaa spor falan hak getire.
Çocuklarla çok zor bende zorlanıyorumBen çok boşladım kendimi yaa spor falan hak getire.
Ben 50 lerde gibi durmuyorum ki.Çocuklarla çok zor bende zorlanıyorum
Ya sen zayıfladınya fotografınj koysana yüzünü gizleyerek bakalım 50 lerde nasıl olunuyormuş bizede motive olsun
Ben çok atlayamıyorum ip ya. Bileklerim acıyor hemen. Eskiden 10 bile atlayamazdım gerçi şimdi 300 falan yapıyorum ama binleri geçenleri görünce atlayasım gelmiyorIp çok zevkli ya ben çok sevdim yanikeşke daha önce deneymisim. Bölgesel hareketleri de iş yerinde hallediyorum genel de WC de
Bende floya katılıyorum ara kardeşlerini sırayla kalsın herkes. Ufak bebek anne ister
Bebek olmasa bile tek birine yüklemek olmaz açık açık konuş gerekirse kavga et asyacım
Tek benmiyim evladı de. Benim babaannem dedem vefat edince mezarlıkta tek babam sahip çıktı. Babamın diğer iki kardeşi hiç bakmadı ve babaaanem 10 seneden fazla yaşadı aklını yitirdi altına yaptı neler neler hiçkimse bakmadı. Söylediğimiz halde bakmadılar. Annem çok çekti 5 sene altını temizledi ve psikolojisi bozuldu kolay değil hasta bakmak. Açık açık konuş yoksa tek sana yüklerler herşeyi. Gerçi babam açık açık diyordu halama amcama birazda siz bakın diye kavgada etti neler neler dedi ama ikiside bakmayacağız sanada zor geliyosa ister huzur evine ver istersen sokağa at naparrsan yap bizide arama dedilerr
Miras paylaşmaya gelince herkes hakkını alır ama değil mi? Yazıklar olsun öyle evlatlara. Babayı geçtim hadi ama bu ANA! Vah kadincagizin emeklerine. Elbet onlar da aynı duruma dusecekler bir gün.Bende floya katılıyorum ara kardeşlerini sırayla kalsın herkes. Ufak bebek anne ister
Bebek olmasa bile tek birine yüklemek olmaz açık açık konuş gerekirse kavga et asyacım
Tek benmiyim evladı de. Benim babaannem dedem vefat edince mezarlıkta tek babam sahip çıktı. Babamın diğer iki kardeşi hiç bakmadı ve babaaanem 10 seneden fazla yaşadı aklını yitirdi altına yaptı neler neler hiçkimse bakmadı. Söylediğimiz halde bakmadılar. Annem çok çekti 5 sene altını temizledi ve psikolojisi bozuldu kolay değil hasta bakmak. Açık açık konuş yoksa tek sana yüklerler herşeyi. Gerçi babam açık açık diyordu halama amcama birazda siz bakın diye kavgada etti neler neler dedi ama ikiside bakmayacağız sanada zor geliyosa ister huzur evine ver istersen sokağa at naparrsan yap bizide arama dedilerr
Anam valla bu kafayı yedi kesin rüyasında beni sayıklıyor haa diyim size kocası da yüzüne bakıyordur ne diyo bu karı diye kız 3fatiha 3ihlas oku kendine gel anacımtatlı diyince aklıma geldi benim ki yine tatlıyı profiterol ü aldı geldi
Gülümseyle mi anlaştılar naptılar bilmiyom anacım
Canım çeksin diye mi yaptırıyon kız gülümse
Anam valla bu kafayı yedi kesin rüyasında beni sayıklıyor haa diyim size kocası da yüzüne bakıyordur ne diyo bu karı diye kız 3fatiha 3ihlas oku kendine gel anacım
Benide öyle kandırıyorlar boşver sana yakışmaz diyorlarYüzüm kemikli şimdiden gören daha verme diyor
Zayıflık yüzüme hiç yakışmıyor
İntihar etmen için o kadar masrafa gerek yok bacım köprü olmasa bile bi üst geçit yokmu atla ordan elbet üstünden bi kamyon geçerBen öyle kalamıyorum
Otogara gidip bi İstanbul bileti alıp
Arabaya binip
Köprüye gelince aşağı inip
Kendimi aşağa atasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?