- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Alemsin ya gülmekten oldumİntihar etmen için o kadar masrafa gerek yok bacım köprü olmasa bile bi üst geçit yokmu atla ordan elbet üstünden bi kamyon geçer
Sakın deneme çok tehlikeliymiş bende denedim kaşınmaya başladım yerleyince vücut kıp kırmızı oluyo kaşınmaya başlıyor sadece su atıyorsun vücuttan dogru bilinen yanlışlardan okumuştumKarna streç sar spor yaparken demiş bir başka grupta
bir haftada farkedermiş sorasında hemen duş al demiş bir de bunu denemeli
Bende boydan foto çekmemBen bir ara paylaşayım. Boydan foto bakmam lazım. Genelde boydan poz vermiyordum..
Kesinlikle cif kullan ben öyle yapıyom beyazsa şayet144 mesaj okuyana kadar gözlerim patladı . Boş bırakmaya gelmiyor. Kızlar kapıları birde camin pvc kısmını neyle siliyorsunuz. Temizlik yapmam lazim
Ölürken de mi tasarruf düşünüyüm gülümseİntihar etmen için o kadar masrafa gerek yok bacım köprü olmasa bile bi üst geçit yokmu atla ordan elbet üstünden bi kamyon geçer
Bende yağ çöz kullanıyorum harika sonuçKesinlikle cif kullan ben öyle yapıyom beyazsa şayet
Yani kaliteli olsun diyorsun. Şaka ya Rabbim geçinden versinÖlürken de mi tasarruf düşünüyüm gülümse
Hem İstanbul u da çok severim
Boğazla buluşuyum ohhh mis
Ortalık fena karışmış çekirdeğimi alıp geliyomSen burda benim kaptanım sın
Ben orda senin
şu an altın işi konuştuğumuz için dilde çıkarırım Tokat'ta vururum
Ve sen haksızsın
Benim hayatım da güzelliklere neden olacak kişinin sorunlarına kulak tıkarmıyım hiç .
Sadece ay deme o kadar kötü mü anlamında koymuştum bunu
Beni yanlış anladın ellere gittin
Ortalık fena karışmış çekirdeğimi alıp geliyom
Eeee sonra
Kız camlarda yag çözün ne işi var toz çamur onlarada cif çözüm sanki mutfak dolabı siliyo te allahım yaaBende yağ çöz kullanıyorum harika sonuç
Ben yağ cozle yapıyorum bembeyaz oluyor camların kenarları. Kalorifer duvar hep yağ çöz kolay ve zahmetsizKız camlarda yag çözün ne işi var toz çamur onlarada cif çözüm sanki mutfak dolabı siliyo te allahım yaa
Ben daha sana birşey demiyorum nazar oluyorsun
Bi ara boş kalınca banada bi el at hayrınaKızlar bugün bi arkadaşla karşılaştım. Kilo ile ilgili konuşurken vucuduna bol bol kese yap dedi. Gözenekler ne kadar açık olursa vücuttan terle birlikte yağ atımı o kadar fazla oluyormuş. Mantıklı geldi bana. Artik her banyoya girdiğimde kese yapcamvücudum nefes alsın.
Bugün ben yoktum sana sandalye veren olmamış bacım geç otur Canın yiyimBak hala cevap vermiyorlar.
Görmezden geliyorlar beni..
Allahtan şiddete karşı geçen hafta kafa travması geçirdim kafama vurmaktan yarın emaresi çekilicem kafamdanAyyy ben de çok seviyorum yaaa... Biri kızdırsa da kafasına vursam diyomşiddete karşıyım aslında
AllahıııımmmmmmmmmmmBi ara boş kalınca banada bi el at hayrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?