- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aynen valla maşallah diyin bacımBen daha sana birşey demiyorum nazar oluyorsun![]()

Veriyim kiloları çıkıp gidiyim şu takımdan

Gülümse kurtulsun benden

Zaten hiç sevmiyo
Hepiniz kurtulun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen valla maşallah diyin bacımBen daha sana birşey demiyorum nazar oluyorsun![]()
Bak böyle dersen nazar ederim seni burada kalırsın sensiz olur mu hicAynen valla maşallah diyin bacım
Gülümse kurtulsun benden![]()
Aminnnnnnnnnnnn nerde o sıcak günler Rabbil aleminAynen valla maşallah diyin bacım
Gülümse kurtulsun benden
Zaten hiç sevmiyo
Hepiniz kurtulun![]()
Senin megzun oldugun gün bütün takımlara helva yapıp dagıtacam gerçi herkes diyette yemezler gerçi seneye aşure ayına denk gelir büyük ihtimal o zaman aşure dagıtırım ona kimse hayır diyemezAynen valla maşallah diyin bacım
Gülümse kurtulsun benden
Zaten hiç sevmiyo
Hepiniz kurtulun![]()
Seneye aşure ayında mezun olursun diyon yani öylemiSenin megzun oldugun gün bütün takımlara helva yapıp dagıtacam gerçi herkes diyette yemezler gerçi seneye aşure ayına denk gelir büyük ihtimal o zaman aşure dagıtırım ona kimse hayır diyemez![]()
Deniz taşar İstanbulu sel alır sakın atlama Allah muhafazaÖlürken de mi tasarruf düşünüyüm gülümse
Hem İstanbul u da çok severim
Boğazla buluşuyum ohhh mis
Bak böyle dersen nazar ederim seni burada kalırsın sensiz olur mu hic
Ne olacaktı ya sen 2018de ancak megzun olursun yani seneyeSeneye aşure ayında mezun olursun diyon yani öylemi![]()
KimdenAy canım benim çok sağol
Şaka yaptım ama gülümse neler dedi görüyorsun yA..
Bak bak da azıcık örnek alGulumse24
Ben yine sene yeNe olacaktı ya sen 2018de ancak megzun olursun yani seneye![]()
Acele işe şeytan karışır acelem yok benim ben daha buralardayımBen yine sene ye
Ya Sennnn![]()
Yalan demiş bana özelden öle demiyo ama senin hakkındaNiloya dan gitme dedi kızcağız
Sensiz olmaz dedi
Sen şimdi köprü falan dedin oda sana moral olsun diye demiştir yani sen ona bakmaNiloya dan gitme dedi kızcağız
Sensiz olmaz dedi
Neyin resmi kız bak buraya atılan resimler kalıcı silinmiyor ona göreBen resim atardımda utanıyorum hem ben daha yeniyim sizin yanınızda benimki devede kulak![]()
Canım göbek hiç çalışmasan bile erir. Göbek kardiyo ile erir egzersizle değil. Yağ yaktıkça göbek gidecekti ama bence karatay diyetinden böyle oldu. Liposuction ve karın germeyle kurtul veyahut diyetisyen listesine başla hergün 1 saat kardiyo yap 3 aya toplarsın. Göbek demek insülin direnci hala var demek. Karatayda diyorda o zaman neden göbek kalıyor. Deri sarkması olabilir ama yağ olmaması erimesi lazımdı. Birde hiçbirimiz zaten istediğimiz gibi değilizki. Olsak burda işimiz neki. Sen istersen koy ben bakayım anlarım ne olduğunu. Hiç dert etme istersen 2 yolu var seçim senin yeterki iste yolunu seç her halukarda kurtulursunBen 50 lerde gibi durmuyorum ki.göbeğim çok fena. Hep onun hayalini kurdum öncesi sonrası yapacaktım ama hiç hayal ettiğim gibi değilim ondan da düştü motivasyonum
aslında biraz üzerine düşsem göbek çalışsam olacak ama içimden gelmiyor artık.![]()