• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Okulda arkamdan bir insan neden zayıflar kesib kocası beyenmiyodur boynuzluyodur diye konuşup gülüştüler dün çok sinir oldum

Okulda arkamdan bir insan neden zayıflar kesib kocası beyenmiyodur boynuzluyodur diye konuşup gülüştüler dün çok sinir oldum
aman hic takma canım. Bi kere herşeyden önce zayıf olmak sağlık için önemli. Kilo eklemlere zarar verir, bele çok yük biner bel ağrısı yapar, kolestrol şeker hepsine sebep olur. Kocamız için değil kendimiz için zayifliyoruz

Şaka mı yaa ne tuhaf insanlar var hic takma canım fesatlıklarindan yapıyorlar. Bir kere hiç kimse kendisi istemedikten sonra başkası istiyor diye zayıflamaz. Önce kendi için yapar

hCrb hCrb Yasak biliyorum, ama kendime ayrı kahvaltı hazırlayacak gücüm yoktu. Meyve az tüketiyorum zaten ama gribim diye 3 tane yedim. Menü yorumlarımızı bu başlıkta yapıyoruz aablacim. Senin dediğin gibi beslenebilmeyi becerebilseydim 91 Keri hiç görmezdim :KK16:

Ne çirkin bir düşünce zaten bizim insanlarımız hep böyle arkadan atıp tutmayı çok sever. Sonra bizde el ne der tribine girmeye başlarız kınadım

Kızlar bugün hiç giremedim nasılsınız
Kaptan yeni kararın hayırlı olsun
Gülenyüzüm gezmeler nasıldı cıss yoktu umarım
Florence_N
Keki yaptın mı nasılmış
Gülümse bugün pek sessizsin gece kuşu
Smy diyetisyen nasıl geçti
Hoşgeldin canım
Gezme de iyi sayılır
Herşey cısstı ama tabi az yedim biraz dan menüme bakın bakalım

Back
X