Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım rakiben ola bilerem kabul ederseniz şayetSen yapmazsın zaten 200 ne ki senin için... Bana benim gibi yeni.başlayacak lazım..
Rakip değil canım yoldaş arıyorum hadi o zaman 200 ip atla gel başlayalımKaptanım rakiben ola bilerem kabul ederseniz şayet![]()
Onlarda ismi kızlar ya siz asıl işi gelip benim evde gorunValla ne olacak bizim bu halimiz yA kaptanım![]()
Yağcılar mi topik yağlilarlaWuuuuuu yagcılarda inecek var ortalık yag içinde kaldı![]()
aman hic takma canım. Bi kere herşeyden önce zayıf olmak sağlık için önemli. Kilo eklemlere zarar verir, bele çok yük biner bel ağrısı yapar, kolestrol şeker hepsine sebep olur. Kocamız için değil kendimiz için zayifliyoruzOkulda arkamdan bir insan neden zayıflar kesib kocası beyenmiyodur boynuzluyodur diye konuşup gülüştüler dün çok sinir oldum
Şaka mı yaa ne tuhaf insanlar var hic takma canım fesatlıklarindan yapıyorlar. Bir kere hiç kimse kendisi istemedikten sonra başkası istiyor diye zayıflamaz. Önce kendi için yaparOkulda arkamdan bir insan neden zayıflar kesib kocası beyenmiyodur boynuzluyodur diye konuşup gülüştüler dün çok sinir oldum
Tamam olar gün içinde atlıycam bide o programı yapıcamRakip değil canım yoldaş arıyorum hadi o zaman 200 ip atla gel başlayalım![]()
Kız sus o yagları karıştırmaYağcılar mi topik yağlilarlaıdolu zaten :)
İzin almadan geldim vallaSen bugün nere gidiyon benden izin aldınmı![]()
Bütün mesele bu yağlar offf yaKız sus o yagları karıştırma![]()
Kızlar selam bu videoyu izledim az önce sizle de paylaşmak istedim son iki üç kilo neden zor gider veya neden duraklama olurla ilgili. Özellikle de senin için paylaşıyorumgulenyuzumsunsen
![]()
Yağsız kek diyor nasıl yapıyor ki acabaKeeek. Hemen yapıyorum ve yiyorum 5 dilim![]()
Amin canım inşallah Atam sonuçtaAllah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten ama çok büyük sevaba giriyorsun annen sonuçta Allah acılarını göstermesin
Ne çirkin bir düşünce zaten bizim insanlarımız hep böyle arkadan atıp tutmayı çok sever. Sonra bizde el ne der tribine girmeye başlarız kınadımOkulda arkamdan bir insan neden zayıflar kesib kocası beyenmiyodur boynuzluyodur diye konuşup gülüştüler dün çok sinir oldum
Hoşgeldin canımKızlar bugün hiç giremedim nasılsınız
Kaptan yeni kararın hayırlı olsun
Gülenyüzüm gezmeler nasıldı cıss yoktu umarım
Florence_N
Keki yaptın mı nasılmış
Gülümse bugün pek sessizsin gece kuşu
Smy diyetisyen nasıl geçti