- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Sizin topik neresi bacıBi an hangi topikteyim diye baktim valla.
Yavrum gelsene bizim topige. Sen hamarat birine benziyorsun. Azcik gaz ver bize yaa.
Hadi hadii hadiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin topik neresi bacıBi an hangi topikteyim diye baktim valla.
Yavrum gelsene bizim topige. Sen hamarat birine benziyorsun. Azcik gaz ver bize yaa.
Hadi hadii hadiiii
Eki Görüntüle 2078635
Buna başlayacağım. Bi başlayamadım. Bu gün başlayayım inşallah. Size az gelir sanırım ama yine de eşlik etmek isteyeni beklerim![]()
200 atlamadan gelme kaptan100 daha atlayıp geliyom![]()
Yaaa 200 den başla beraber gidelimmm lutfennnnBende yapayım bunu 50 50 arttırıyor bu akşam hedefim 350 o zamann![]()
Wuuuuuu yagcılarda inecek var ortalık yag içinde kaldıGünaydın nadide takım arkadaşım![]()
Atladım canım. Sayacın resmini çekecektim ama sol elime almışım sayaçlı kısmı geri geri saymış200 atlamadan gelme kaptan![]()
AllahımmmAtladım canım. Sayacın resmini çekecektim ama sol elime almışım sayaçlı kısmı geri geri saymış![]()
Şimdi sende geldin tam yağlı oldu demi diyeceğim ama kıyamıyorum yAWuuuuuu yagcılarda inecek var ortalık yag içinde kaldı![]()
3. Çocuktan sonra böyle oluyor işteAllahımmm![]()
Helalll işte buYaaa gerçekten mi öyle mi görünüyor:))) vallahi tek tek bütün yazılanları okuyorumbenle de uğraşın azcik da vereyim kilolari
Ben kesin herkese diyet birşeyler dağıtırım:)
Ha ha ha ha ha ha ha ay bu çok güzeldiŞimdi sende geldin tam yağlı oldu demi diyeceğim ama kıyamıyorum yA![]()
Acından ölecen kız bu nasıl menü12 aralik menu
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
8 ad zeytin
1 salatalık
Akşam
1 kase çorba
1 ad. Elma
20:00
1 fincan sütlü kahve
Bozacının şahidi şiracı hiç şaşırmadım nedenseHa ha ha ha ha ha ha ay bu çok güzeldi![]()
![]()
Dünya işi bitmez kaptanım canından kıymetimi yapma boşver kalsın yemwk yap yeter nasıl olsa yine dagılacak topla sadece süpürüp silme valla ben bıktım artık saldım çayıra mevlam kayıraAman sen de... Sende ne var ki. Maşallah her gün işini yapıyorsun... Bi kere başak burcusun doğuştan şanslısın. Ben akrep.Daha doğarken örmüş kader ağlarını
![]()
30 günde kilo verin diye bi uygulama var kilonu boyunu yazıyosun 7tane spor çıkıyo hergün yapıyosun bu günlük sporun bitmiş oluyo ben dün keşfettim onun tavsiye ederim herkese önce çömelip kalkma hareketi sonra duvara şınav sonra sag bacak cok bacak plank bile varEki Görüntüle 2078635
Buna başlayacağım. Bi başlayamadım. Bu gün başlayayım inşallah. Size az gelir sanırım ama yine de eşlik etmek isteyeni beklerim![]()
Canım Allah razı olsun.ihtiyacım olan tek şey duaCanım aklıma geldikçe sana dua ediyorum Allah annene şifalar sana sabırlar versin inşallah
Amin canım.Bende öyle yapıyorum.kim ne yaparsa kendine yapar herkesin evladida kendine yapar.Rabbim sabrını versin inşallahasya_01
Canım Allah sabır versin
Sen ahireti Allah rızasını düşün elinden geleni yap Rabbim onlarada insaf merhamet versin
Yaa ama ben 300 le başlamıştım şimdi 200 e mi duseyim kaptanim :))Yaaa 200 den başla beraber gidelimmm lutfennnn![]()
Bende aynen böyle düşünüyorum haftada 1 süpürge ve çamaşır ütü yeter Allah bereket versin :) gerçi çocuk yok henüz, çok dagilmiyo evDünya işi bitmez kaptanım canından kıymetimi yapma boşver kalsın yemwk yap yeter nasıl olsa yine dagılacak topla sadece süpürüp silme valla ben bıktım artık saldım çayıra mevlam kayıra
Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten ama çok büyük sevaba giriyorsun annen sonuçta Allah acılarını göstermesinAmin canım.Bende öyle yapıyorum.kim ne yaparsa kendine yapar herkesin evladida kendine yapar.Rabbim sabrını versin inşallah