• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar ben lubitza ..salı günümüydü neydi sinirlerim bozuldu oturduk çikolata yedim :olamaz:sonra yapamıyorum diyet bari şişman kalayım dedim nick değiştirdim ..o da olmuyor ..pofff çocuklu bir tombişin hayatı işte benimki ..her an düzen bozuluyor ..bari arada bakayım size belki toparlanırım siz verdikçe
Canım selam,
İnsan tek başına olunca öyle oluyor işte . Bugun yiyivereyim ama ne olacak yarin devam ederim diyorsun ama yarında bi kaçamak derken gidiyor öyle. Bende oyleydim ama buraya menulerimiZi yazıyoruz ya akşam ne yüzle yazacağım diye düşünüyorum mesela 1 paket çikolata yeme isteği varken 2 dilimle sınırlayabiliyorum kendimi:super:
Ya da o gün fazla mı yedin birbirimize sporu arttir vs diye destek veriyoruz. Yine buraya spor listesi yazıyoruz diye her gün az da olsa bir şey yapmaya çalışıyorum. Hiçbir şey yapamazsam bölgesel hareketler yapıyorum falan..bence sende katıl aramıza kilo verdiğini görünce insan daha da motive oluyor 500 Gr bile olsa :KK70:

Bu sefer size essahtan bi enişte buldum sanırm ama vakitsizlikten başlamadan bitecek more :KK53:
Acil zayıflatın beni :olamaz:

Selam kızlar ben lubitza ..salı günümüydü neydi sinirlerim bozuldu oturduk çikolata yedim :olamaz:sonra yapamıyorum diyet bari şişman kalayım dedim nick değiştirdim ..o da olmuyor ..pofff çocuklu bir tombişin hayatı işte benimki ..her an düzen bozuluyor ..bari arada bakayım size belki toparlanırım siz verdikçe
Senin yazdığın herkesin başına geliyo sonra toparlanıp aynen devam. Nicde değiştirmiş :KK70:

Sen gelmiyosunki gelsen zayıflıycanda

gelamayrum
ruh gibiyim bi de soğuk bi de soğuk
spora gittimdi geçen soyın soyun giyin giyin çıkamadım yarım saatte
karanlıkta yaşıyo gibiyim
sabah işe gidiyom karanlık
akşam geliyom karanlık
akşama kadar ışık altında
köstebek gibi hissediyorum
spor motivasyonu sıfırın altı

Merhaba kızlarrr:) nasılsınız? @anka_misali kaptanım ben yine aranıza katılmak istiyorum. Mezun olduktan sonra 5'leri göremeden bir buçuk kilo aldım. Artık tartıda 5'leri görmek istiyorum:(

gelamayrum
akşam geliyom karanlık
İlla spor yapmak şart değil canım sadece diyetlede zayıflarsın tabiki sporla en iyiside olmayınca napacan sporsuz yaparsın. Kaç kilosun şimdi canım

gelamayrum
akşam geliyom karanlık
Valla bende aynıyım ya sabah karanlık akşam karanlık , çalışma saatleri uzun ve yorucu ama istedikten sonra yapıyor insan. Gerçekten 5 dk bile olsa vakit ayırıp daha sonra arttira arttira devam edersin ;)

Kahvaltı 08:00
8 zeytin
Üzerine 2 yk zeytin yağ
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük elma

10:30 3 kuru kayısı

Öğle 12:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak

14:00 yarım armut

15:15
Bol salata
3 bardak ayran
3 tane tavuk kanat

Son düzenleme:
3 aydır yaptığım zayıflama uğruna sadece ev yoğurdu içine bikaç galeta.tarçınlı su cörekotu.tere tohumu.haftanın iki günü akşam zencefil zerdeçal ve tarçınlı ev yoğrdu.açlık otu işte olduğum için öğle arası yürüyüş akşam egzersiz daha ne kaldı :ıslık:

Back
X