Normali öyle diye biliyorum ben de. Benim de öyle oluyor.Ay çok murlu oldum anltamam bu sayede vücudumu tanımış oldum 10gün geç oldum regl demekki ödemi ben olmadan önce tutuyorum olunca geçiyor onu anladım
Bizi sevmeyen ölsün anacım sevilmiyecek neyimiz varTeşekkür ederiimevet bu cuma iki hafta olucak insallah listeye girerim ben sizi çok sevdim hem bi yere gitmem
Kaşınma avrat göndermem bak kızdırma beni temelli gönderirim anannnn evineVay sağolasın
Yazarım canım onu gece yatmadan önceSpor mesaj tamam da menüler biraz sıkıntılı sanki
Allahım gülümse de ki özgüvenden bende istiyorumBizi sevmeyen ölsün anacım sevilmiyecek neyimiz varAllaha şükür hepimiz birbirimizden güzeliz ama en güzelleri ben itiraf edim
Kaşınma avrat göndermem bak kızdırma beni temelli gönderirim anannnn evine
Nasıl sıkıntılı kaptanım daha dikkat edeyimSpor mesaj tamam da menüler biraz sıkıntılı sanki
Bugün benim de regl günüm ama ne gelen var ne giden .Normali öyle diye biliyorum ben de. Benim de öyle oluyor.
Onu bana dedi canım izin alınca spor mesaj tamam ama menüleri paylaş diyorNasıl sıkıntılı kaptanım daha dikkat edeyim
Ne kadar mütevazısın hahahahBizi sevmeyen ölsün anacım sevilmiyecek neyimiz varAllaha şükür hepimiz birbirimizden güzeliz ama en güzelleri ben itiraf edim
Yazarım canım onu gece yatmadan önce
Nasıl sıkıntılı kaptanım daha dikkat edeyim
Onu bana dedi canım izin alınca spor mesaj tamam ama menüleri paylaş diyor
Regl öncesiysen kilon normal canım.Bugün benim de regl günüm ama ne gelen var ne giden .
Cuma takıma balta vurmak istemiyorum sanki çok iyi olacak gibi bu hafta
Yok kız öyle demedim aşk olsun. Çok yiyor sanki demek istedim. Bana mı öyle geliyor.
Ama ben süper değilim
Bu hafta 14 günü dolduruyor sanırım kız listeye girecek kaptanım 1 kiloyla
6 dolma mıH Hamzakifzulal 1,günde 6 dolma ye gel sonra ben çok mu yiyorum de.hayır bi de eski Karataycılardansın yani
Yahu bacim bende regli oldum ona normalde bana mi anormal. Onunki reglide benim ki ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?