O 100 gr vermiş sen 1 kilo almışsın... Utanmadan 1,kase puding gömmüşsünYahu bacim bende regli oldum ona normalde bana mi anormal. Onunki reglide benim ki ne??
Niye sevmiyon sen beni yaa bak cumaya kadar daha koca 4 gun var vermeyecegimi ne biliyorsun.
Motivasyonum dusutor benim boylee yaa
Ne o begenemedin miAllahım gülümse de ki özgüvenden bende istiyorum
Bi de grubun gülü yazmış kendine
Bu sefer seni üçten dokuza şart olsun boşarım haberin olsun ayagımı denk al
Hadi ordan
Burda izinleri kaptan verir
Ne güzel anlamışsın maşallah senin için demedi onu listeye girmek için spor msj tamam ama liste de sıkıntılı dedi sen git 10gün kafanı dinle hadi canım hadiOnu bana dedi canım izin alınca spor mesaj tamam ama menüleri paylaş diyor
Beterin beteri varmış dedikleri bu olsa gerek innuk un arkasına saklandın seni göremedi sıra sanada gelir üzülme
Seni sevmiyorum babanıda sevmezdim zatin süt oglanNe kadar mütevazısın hahahah
Tesekkurler kaptanım bende çok mutlu oldumKızzzzzlemonade17 70 lere bay bay yapmışsın ya nasıl görmem ben bunu dur önce kafama vurayım
Tebrik ederim canımmmmmm harikasınnn yaa işte bu yaaa yaşasınnnnnb
Halaya gel halayaaaaa
S smy11 300 gr çok çok iyi kilona göre canım
H Hamzakifzulal 1,günde 6 dolma ye gel sonra ben çok mu yiyorum de.hayır bi de eski Karataycılardansın yani
İnsallah kaptanım hala 1kilo vermenin sevinciyle evdekilere kudurun 77ye indim diyorum
Kızlar ben dün çok kötü hissediyordum kendimi alkol aldım dövün beni
Canim ne kadar aldın önemli olan miktarı bir kadeh aldıysan çok da önemli değil bence. Ama bunu sık sık yaparsan hem sağlığın için hem de kilo vermen için iyi olmaz tabiKızlar ben dün çok kötü hissediyordum kendimi alkol aldım dövün beni
Kızzzzzlemonade17 70 lere bay bay yapmışsın ya nasıl görmem ben bunu dur önce kafama vurayım
Tebrik ederim canımmmmmm harikasınnn yaa işte bu yaaa yaşasınnnnnb
Halaya gel halayaaaaa
S smy11 300 gr çok çok iyi kilona göre canım
H Hamzakifzulal 1,günde 6 dolma ye gel sonra ben çok mu yiyorum de.hayır bi de eski Karataycılardansın yani
Bizde aramızda oldugun için sana tşk ederiz kuzumArkadaşlar bu arada benim tam 1 ay oldu aranıza katılalı ve 1 ayda 2 kg gitti. Hepinize teşekkür ediyorum hem motivasyon sağladığınız için hem de hayatıma renk kattığınız icin
Merhaba hanimlar kilo mu bildiryoz bu gun 7.gunumnnn 69 - 70 arasi biseydimmm hedef 60 suan 66.3 um sabah ac karninaPazartesi kontrol tartısı
gulenyuzumsunsen (75/74.9/0.1)
İnnuk(62.8
Niloyabebe (78.0
Elmira2017 (59.9
smy11 (59.6
Gulumse25(86.8
hamzakifzulal (72.2
Lemonade17(70.5/69.5/1
Yeni gelen üyeler
@bulutungokyuzu (78,8
@hCrb
@mer93
@2014prenseslerim2015
@glstn99
@zeynepbbb (61.6
E Ecembal
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01
florence_N (71.
Yukarıdaki listeye ekliyoruz Ablacim çoklu alıntı yaparak ismimizin yanına. En son paylaşılan listeden ekleme yapabilirsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?