Tarçınlı bitki çayı içiyorum eşim demin dayanamadı yedı çikolataSütle tarçınlı türk kahvesi yap çok güzel oluyo kuzum ya o kadar sıkmayın kendinizi ne kadar çok sıkarsanız o kadar cazip geliyo çay kaşıgı çikolata ye yada evde çikolata varsa ucundan kopar ye o kadar eziyet etmeyin kendinize
Hadi o zaman kolay gelsinNasıl yoruldum nasıl ama az dinleneyim yapıcam elimden geldiği kadar
Herkese bir soru kızlar diyette olmasaydınız en çok yemek istediginiz şey nedir kızlar herkesten cvp bekliyorum
Dünün görevi tamam ama bu gün yapamadım kuzum evde degilim yarından itibaren başlıyom ama bugün görevide yarına kaldı pes etmek yok
Cikolatali suflee..Herkese bir soru kızlar diyette olmasaydınız en çok yemek istediginiz şey nedir kızlar herkesten cvp bekliyorum
Zaten şu an oldum
Suan hicbirsey canim istemiyorkiHerkese bir soru kızlar diyette olmasaydınız en çok yemek istediginiz şey nedir kızlar herkesten cvp bekliyorum
Zaten listeye giren bi cıvıtmasa olmazHadi yine sen meyve yedin ben bugün hep yağlıyine döktürmüşsün abla sporda özellikle sana bakıyorum
Gönder bize canım onları da zayıflatalımZaten şu an oldum
diyormuşum
Herkes acayip şaşırdı
Herkes nasıl yaptığımı soruyor
Uyma sen onlara.. Sen pazartesi halay çekerken onlar niye artı geldik yaaaa diye ağlayacaklar ben de sopamı çıkarıcam.Bugün topik Hiiiç bana hitap etmiyor
Girdikçe karnım acıkıyor
çok fenasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?