Emziren anne detoksu canım. Maalesef ücretli aldığım için sahibi izin vermedi. Yoksa emziren annelere dağıtacaktım.Ne detoksu bizede söyle bizde yapalım ilk 3e girelim bu hafta kaptanım
Nerden bilecek yaa bizimi gözetliyor sankiEmziren anne detoksu canım. Maalesef ücretli aldığım için sahibi izin vermedi. Yoksa emziren annelere dağıtacaktım.
Kul hakkına girer canım. Yoksa veririm nolcak.Nerden bilecek yaa bizimi gözetliyor sankiEmzirmeyenler için bi detoks versin kaptanım ücret senden uygulamak bizden kaptan olmak kolay Dell
Ohhh keyif senin valla misAkşam akşam utu yapmam lazim. Yarin kızımın giyeceği forma yok. Canımda hiç istemiyor. Ne güzel sporumu yaptım duşumu aldım tamda oturup dizi izleme modundayım.
GeçenlerdeNerden bilecek yaa bizimi gözetliyor sankiEmzirmeyenler için bi detoks versin kaptanım ücret senden uygulamak bizden kaptan olmak kolay Dell
Kul hakkına girer canım. Yoksa veririm nolcak.
Neyi yazdı valla ben görmedim sen dedin ben duydum şimdi nerde kaçıncı sayfada detoksmu verdi
Geçenlerde dedim de çok olmuş yaa.Neyi yazdı valla ben görmedim sen dedin ben duydum şimdi nerde kaçıncı sayfada detoksmu verdi
Bende jane nin geçmişine bakıyorum deli gibi nerden bulurum diyeGeçenlerde dedim de çok olmuş yaa.yüksek topuklar diye Bi sitede. Emzirenlere uymuyor diye yapmamıştım ben. Dur link bulayım sana.
https://www.yuksektopuklar.com/sonbahar-detoksu-birinci-gun-listesi-47014Bende jane nin geçmişine bakıyorum deli gibi nerden bulurum diye
Dk 3 ü hakeder canım@lemonade7 masa tenisi kaç puandı.
H Hamzakifzulal trambolin de ekleyeceğim. Adet mi olacak dakika mı bilemedim.
Kızlar eklememi istediğiniz sporları yazın düzenleyeyim 1. sayfayı.
Kaptanım greyfurt var tarifte ben ilaç kullanıyorum ilaç kullananlar greyfurt tüketemezmiş birde ben yarın oruca başlamak istiyorum ya 8gün borcum vardı 5gün kaldı günlerde kısalmışken tutayım bitsinhttps://www.yuksektopuklar.com/sonbahar-detoksu-birinci-gun-listesi-47014
Bu 1. Gun mesela. Yapacaksan diğer günlere de bakalım.
Sağolasın canımAfiyet olsun şekerim
Tamam canım. Oruç benim de var haftaya ben de başlayayım diyorum inşallahKaptanım greyfurt var tarifte ben ilaç kullanıyorum ilaç kullananlar greyfurt tüketemezmiş birde ben yarın oruca başlamak istiyorum ya 8gün borcum vardı 5gün kaldı günlerde kısalmışken tutayım bitsin
Dakikası 1.5 demiştik ben öyle hesapliyodum@lemonade7 masa tenisi kaç puandı.
H Hamzakifzulal trambolin de ekleyeceğim. Adet mi olacak dakika mı bilemedim.
Kızlar eklememi istediğiniz sporları yazın düzenleyeyim 1. sayfayı.
Tmm teşekkür ederim canımDakikası 1.5 demiştik ben öyle hesapliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?