Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

noldu bize ya kendimize nazar ettik biri kuşun döksün bize
Valla bacı bilmiyorum ben amaliyattan sonra hemen diyete başladım sanırım kansız kandım kendimi toparlayamıyorum Eşimde hissetmiş akşam bana kızdı dün Karakovan balı getirmiş sana aldım dedi ben yemiyorum ki dedim kızdı bi kendini toparla sonra yine başlarsın dedi hasta olacaksın kendine hiç bakmıyorsun aç kalarak mı iyileşeceksin yine hasta olacaksın dedi saydırdı da saydırdı

Listene bi başlasan belki iyi gelecek hiç söz dinlemiyorsun ki.. İlacını kullanıyor musun.

Maşallah kızlar listemize supersiniz

Listene bi başlasan belki iyi gelecek hiç söz dinlemiyorsun ki.. İlacını kullanıyor musun.
Listeme bugün başladım kaptanım saglık ocagına gidip bi tahlil yaptırmak istiyorum aslında ama ona bile gözüm kesmiyor yol gözümde büyüyo sanki amaliyattan yeni çıkmışım hiç halim yok sadece yatmak istiyorum o dereceyi yani kolumu kaldıracak halim yok

Yattıkça yatası geliyor insanın kalk bi elini yüzünü yıka. Bi yerden başla. Başlayınca gerisi geliyor canım.

Kız rakibem sen nerelerdesin yatıyorum aklıma geliyorsun ne oldu bizim yarış tırt çıktık ikimizde ben yine burdayım sen nereye arazi oldun bakim
Ben tırt cikmadim hayatim sen kaytardin ilk gunden baslamadin ki bir türlü.
Ben yaptim foto attim ama sen yoksun. Kendimle mi yarisicam ben?

Al bendende o kadar çamaşır bulaşık hepsi çalışıyo bende şimdi evi topladım süpürme işine geçicem bi mucize olsa kendi kendine işler bitse Allahım sana geliyorum

Ben tırt cikmadim hayatim sen kaytardin ilk gunden baslamadin ki bir türlü.
Ben yaptim foto attim ama sen yoksun. Kendimle mi yarisicam ben?
Bahaneye bakarmısın kız tmm bende başladım baktım sen topikte bile yoksun ben kime hesap verecem ben dünden kaytardım seni görmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…