Geçmiş olsun canım nazar ettin kendine dungünaydın kızlar sabah evde 50 squat 100 twister ve 20 mekik yapıp çıktım ama çok halsizim boğazım ağrıyo sanırım kriptik oluıcam
Ben de bir sürü çamaşır yıkadım dun onlar katlanacak. Mutfağım dağınık o toplanacak. Bir suru işim var.Günaydın canlar. Dun temizlik günümdü. Bugün de çamaşır çarşaf yıkama günüm. Bakalım yikadiklarimi kurutabilecek miyim
aynen valla ama pes etmek yok kaptanımGeçmiş olsun canım nazar ettin kendine dun
noldu bize ya kendimize nazar ettik biri kuşun döksün bizeGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar Öglen oldu ama yataktan çıkmak hiç istemiyorum bir ton işim var temizlik yapıcam yemek yapıcam ama hiç halim yok
Valla bacı bilmiyorum ben amaliyattan sonra hemen diyete başladım sanırım kansız kandım kendimi toparlayamıyorum Eşimde hissetmiş akşam bana kızdı dün Karakovan balı getirmiş sana aldım dedi ben yemiyorum ki dedim kızdı bi kendini toparla sonra yine başlarsın dedi hasta olacaksın kendine hiç bakmıyorsun aç kalarak mı iyileşeceksin yine hasta olacaksın dedi saydırdı da saydırdınoldu bize ya kendimize nazar ettik biri kuşun döksün bize
Listene bi başlasan belki iyi gelecek hiç söz dinlemiyorsun ki..Valla bacı bilmiyorum ben amaliyattan sonra hemen diyete başladım sanırım kansız kandım kendimi toparlayamıyorum Eşimde hissetmiş akşam bana kızdı dün Karakovan balı getirmiş sana aldım dedi ben yemiyorum ki dedim kızdı bi kendini toparla sonra yine başlarsın dedi hasta olacaksın kendine hiç bakmıyorsun aç kalarak mı iyileşeceksin yine hasta olacaksın dedi saydırdı da saydırdı
Hadi bakalım...aynen valla ama pes etmek yok kaptanım
Maşallah kızlar listemize supersiniz25 aralık spor listesi:
1.hCrb
40 dakika eliptik=120 puan
2.@glstn99
60 dakika yuruyus=60
50 mekik=50
250 squat=250
20 dakika jillian 3=60
200 twister=40
Toplam =460
3.gülümse25
45dk leslie 3mil=67
10sguat=10
100bacak =20
40sn plank=4
30dk yürüyüş =30
Toplam =131
4. Bulutungokyuzu
10dk hit cardio 40
15dk eliptik 45
15dk yürüyüş 15
150mekik 150
500bölgesel 100
100 twister 20
Toplam 370
5.gamzemdwf
45 bisiklet 90
50 mekik 50
200 bacak 40
30 dk yürüyüş 30
Toplam 210
3lt su
6. Flo
100 yarım mekik: 20 puan
65 squat: 65 puan
20 dk yürüyüş: 5 puan
Toplam 90 puan
7.sendelibendeli
20 mekik-20
15 dakika leslie-15
40 saniye plank-4
20 bacak-4
100 ip atlama-20
Toplam 63 puan
8.smy11
1000 ip=200
80 mekik=80
40 squat=40
250 bölgesel=50
Toplam=370 puan
9.lemonade17
20 dk yürüyüş 20 puan
500 ip 100 puan
500 bölgesel 100 puan
25 squat 25 puan
Toplam 245 puan
3 lt su
10.Niloyabebe
500 twister 100 puan
80mekik 80puan
40 dk yürüyüş 40 puan
500 ip 100 puan
250 bölgesel 50 puan
15 dk leslıe 15 puan
Toplam 385 puan
11. Hamzakifzulal
100 ip 20 puan
12. Innuk
30+ 45 dk yürüyüş
Toplam 75 puan
13. anka_misali
45 dk. Leslie 67.5
200 ip 40
Top. 107.5
Mükemmel derken bi açsak onu:)Günaydın herkese mükemmel kahvaltımı yaptım bugün yapmam gereken çok şey var nerden başlasam bilemiyorum
Listeme bugün başladım kaptanım saglık ocagına gidip bi tahlil yaptırmak istiyorum aslında ama ona bile gözüm kesmiyor yol gözümde büyüyo sanki amaliyattan yeni çıkmışım hiç halim yok sadece yatmak istiyorum o dereceyi yani kolumu kaldıracak halim yokListene bi başlasan belki iyi gelecek hiç söz dinlemiyorsun ki..İlacını kullanıyor musun.
Kolay gelsin canim.Günaydın canlar. Dun temizlik günümdü. Bugün de çamaşır çarşaf yıkama günüm. Bakalım yikadiklarimi kurutabilecek miyim
Kız rakibem sen nerelerdesin yatıyorum aklıma geliyorsun ne oldu bizim yarış tırt çıktık ikimizde ben yine burdayım sen nereye arazi oldun bakimKolay gelsin canim.
Allah sendeki azimi. Birazini da bana versin insallah
Yattıkça yatası geliyor insanın kalk bi elini yüzünü yıka. Bi yerden başla. Başlayınca gerisi geliyor canım.Listeme bugün başladım kaptanım saglık ocagına gidip bi tahlil yaptırmak istiyorum aslında ama ona bile gözüm kesmiyor yol gözümde büyüyo sanki amaliyattan yeni çıkmışım hiç halim yok sadece yatmak istiyorum o dereceyi yani kolumu kaldıracak halim yok
Konuş kız gulumse sabah ben kızdım takıma gelmiyorsun diye geliyorum dedi banaKız rakibem sen nerelerdesin yatıyorum aklıma geliyorsun ne oldu bizim yarış tırt çıktık ikimizde ben yine burdayım sen nereye arazi oldun bakim
Ben tırt cikmadim hayatim sen kaytardin ilk gunden baslamadin ki bir türlü.Kız rakibem sen nerelerdesin yatıyorum aklıma geliyorsun ne oldu bizim yarış tırt çıktık ikimizde ben yine burdayım sen nereye arazi oldun bakim
Al bendende o kadar çamaşır bulaşık hepsi çalışıyo bende şimdi evi topladım süpürme işine geçicem bi mucize olsa kendi kendine işler bitse Allahım sana geliyorumMutfak topladim tam 1saat 15 dk sürdü.
Ne uyusuk kadinim ben yahuu.
Bu isler bugün biter mi allahimm..
Kahve mi suyumu aldim az mola yapiyim dedim.
Camasir makinesi cagirdi gel sunlari as kirismasin diyorr.
Kahvemi iceyim camasir savasina girisicem.
Aksama spora hal kalirmi bilmiyorum
Bahaneye bakarmısın kız tmm bende başladım baktım sen topikte bile yoksun ben kime hesap verecem ben dünden kaytardım seni görmeyinceBen tırt cikmadim hayatim sen kaytardin ilk gunden baslamadin ki bir türlü.
Ben yaptim foto attim ama sen yoksun. Kendimle mi yarisicam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?