- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben dün köfte yoğurdum, onu top top yapıp fırında bezelye yapacağım.Ne yemek yaptiniz bnada fikir wersenizz birazcikk
Ben bütün tavuk haşladım suyunada şehriyeli tereyağlı bulgur pilavı yaptım biraz suyundan aldım onada çorba yaptım bu gün ki menüm çorba pilav tavuk salata ayran hamdolsunSaol canim esim kofte sewmiyor bezelyeyide pek yemez yani yapmam
Ben bütün tavuk haşladım suyunada şehriyeli tereyağlı bulgur pilavı yaptım biraz suyundan aldım onada çorba yaptım bu gün ki menüm çorba pilav tavuk salata ayran hamdolsun
Benimki de bezelye pek sevmez ama fırında pişince 1-2 kaşık yer. Köfteyi onun için katacağım içine.Saol canim esim kofte sewmiyor bezelyeyide pek yemez yani yapmam
Afiyet olsunTawugu aksam almis onu aksam yaptim canim
Patatesle havuç ta kat güzel oluyoBenimki de bezelye pek sevmez ama fırında pişince 1-2 kaşık yer. Köfteyi onun için katacağım içine.
Katiciiim. Domates de koyiciim. Çok severim. Bir kere etli yaptım o da güzel olmuştu. Bezelyeyi tencerede sevmiyorum ben. Köfteleri de çiğden katacağım, yanına da bulgur pilavı, yisin herifimle oglanciklarim.Patatesle havuç ta kat güzel oluyo
Katiciiim. Domates de koyiciim. Çok severim. Bir kere etli yaptım o da güzel olmuştu. Bezelyeyi tencerede sevmiyorum ben. Köfteleri de çiğden katacağım, yanına da bulgur pilavı, yisin herifimle oglanciklarim.
Kızlar belimin ağrısından rapor aldım 2.80 yatıyorum salı günü işe başlayacağım ne kötüymüş bu ağrı
Gecmis olsun canimm
çok geçmiş olsunKızlar belimin ağrısından rapor aldım 2.80 yatıyorum salı günü işe başlayacağım ne kötüymüş bu ağrı
çok geçmiş olsun
Aynen yarın başlayayım diye düşündüm önce sonra sporla desteklemem lazım diye düşündüm ondan 1 ocak dedim canım yoksa haklısınGeçmiş olsun canım deneyebilirsin et sebze hepsi var sağlıksız olmaz bence. Yarın başla niye 1 ocak.
Geçmiş olsun kızçemmmmmAynen yarın başlayayım diye düşündüm önce sonra sporla desteklemem lazım diye düşündüm ondan 1 ocak dedim canım yoksa haklısın
Kızlar Kkda gezinirken 3 ayda 12 kg verdiren bir liste buldum 1 ocaktan itibaren ona başlamaya karar verdim liste nasıl sizce?
3 ayda
12 kg
Kalkar kalkmaz 2 bardak su ve 2 kuru kayısı
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek,1 yumurta,4-5 zeytin, yeşillik
Öğlen: 3 köfte kadar et veya balık veya tavuk,
1 kepçe çorba veya 1 dilim ekmek+salata
Ara:6 badem veya fındık veya 2 ceviz
Akşam:6 kaşık sebze yemeği+1 kepçe çorba veya 1 dilim ekmek+salata+yoğurt
Ara: 1 meyve
Öğle akşam yer değiştirebilir.
Birde kilo vermemde bir durma olursa 1 haftalık detox diyeti yaptırdı.
4 gün boyunca
Sabah: Aynı
Öğlen: 3 köfte kadar et veya balık veya tavuk+salata
Ara: 1 Meyve
Akşam:3 köfte kadar et veya balık veya tavuk+salata
Ara:1 bardak süt
3 gün boyunca
Sabah: Aynı
Öğlen: salata 1 köfte kadar et veya tavuk veya balık veya peynir veya yumurta ilaveli
Ara: yoğurt
akşam: salata 1 köfte kadar et veya tavuk veya balık veya peynir veya yumurta ilaveli
Ara:2 meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?