Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hee bak bakk..
Gülümse mi sahit olcak simdi.
O nerde asil beni sporda sattı.
Onun sahitliği gecersiz.
Kız benim ölüm bile yeter sana sen kaytardin geçen gece yattım aklıma geldin diyorum benim rakibem ne oldu bugün gelmedi telefonu kalkıp almaya üşendim yoksa gece gece sana yazacaktım nerdesin diye valla bak

Bahaneye bakarmısın kız tmm bende başladım baktım sen topikte bile yoksun ben kime hesap verecem ben dünden kaytardım seni görmeyince

Tam anka nin duymak istediği sekilde yaziyorsun..
Ben iki gun ust uste foto attim..
Yok abimdeyim. Yok saat gec oldu komşular rahatsiz olur..
Yaww he he..
Ben yoktum ondan oldu..

Kız benim ölüm bile yeter sana sen kaytardin geçen gece yattım aklıma geldin diyorum benim rakibem ne oldu bugün gelmedi telefonu kalkıp almaya üşendim yoksa gece gece sana yazacaktım nerdesin diye valla bak

Benim kocam evdeyken telefonu elime aldim mi delleniyo adam.
Hafta sonu giremiyorum o yuzden.
Dun aksam iki dk sut siparisi veriyordum cildirdi sen kimle yazisiyon diye..
Bazen wc de falan yazabiliyorum o evdeyken.

Yaww he he..
Ben yoktum ondan oldu..
Ya innuk sen de öyle bi yazıyorsun ki sen hep burdasın takımı çok sahiplendin ben bahane arıyorum... Takıl kafana göre daha da karışmıyorum.

Yaww he he..
Ben yoktum ondan oldu..
Valla yok ben o günlerdeki açıklarımı kapattım o gün sen gelmedin benim suçummu eliptik bile şahit 30dk da hala duruyor resim atıcam diye ama sen yoktun bende daha yapmadım hatta dün dedim eliptik ten sıkıldım başka ne yapa bilirim diye

Benim kocam evdeyken telefonu elime aldim mi delleniyo adam.
Hafta sonu giremiyorum o yuzden.
Dun aksam iki dk sut siparisi veriyordum cildirdi sen kimle yazisiyon diye..
Bazen wc de falan yazabiliyorum o evdeyken.
Benimki kadar kızamaz ama ben yine giriyorum Çünki tek sosyal olarak yaptıgım kendime ait hissettiğim bura var onada karışamaz kusura bakmasın

Ya innuk sen de öyle bi yazıyorsun ki sen hep burdasın takımı çok sahiplendin ben bahane arıyorum... Takıl kafana göre daha da karışmıyorum.

Trip yapma yaw
Hafta sonu yukarda yazdigim malum sebepten giremedim.
Uzerine pazartesi sabah ciktim evden aksama ancak döndüm. Ama yürüdüm yani ondan..

eşin bi yerde hakli. Bence diyetisyenin listesi sana iyi gelicek. Biraz toparlarsın kendini.

Kolay gelsin canim.
Allah sendeki azimi. Birazini da bana versin insallah
sağol canım. Hepimize kolay gelsin. Çalışıyorken evin işi bu kadar olmuyordu. Doğum izninde evde olunca sürekli birşeyler çıkıyor. Toplama temizleme bitmiyor. Gerçi benim canım biraz tatlı kendimi fazla yormadan yapiyorum. Yavaş yavaş olduğu kadar.

asıl kendine zaman ayır. Boşver ev isi bi şekilde olur. Sporu ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…