Konuş kız gulumse sabah ben kızdım takıma gelmiyorsun diye geliyorum dedi bana
Yatıyorum ama kafa bende degil kaptanım elim Ayagım sanki bende degil bi tuhafım bilmiyorum bazen ellerimin titredigini fark ediyorumYattıkça yatası geliyor insanın kalk bi elini yüzünü yıka. Bi yerden başla. Başlayınca gerisi geliyor canım.
Kız benim ölüm bile yeter sana sen kaytardin geçen gece yattım aklıma geldin diyorum benim rakibem ne oldu bugün gelmedi telefonu kalkıp almaya üşendim yoksa gece gece sana yazacaktım nerdesin diye valla bakHee bak bakk..
Gülümse mi sahit olcak simdi.
O nerde asil beni sporda sattı.
Onun sahitliği gecersiz.
Bahaneye bakarmısın kız tmm bende başladım baktım sen topikte bile yoksun ben kime hesap verecem ben dünden kaytardım seni görmeyince
Kız benim ölüm bile yeter sana sen kaytardin geçen gece yattım aklıma geldin diyorum benim rakibem ne oldu bugün gelmedi telefonu kalkıp almaya üşendim yoksa gece gece sana yazacaktım nerdesin diye valla bak
Ya innuk sen de öyle bi yazıyorsun ki sen hep burdasın takımı çok sahiplendin ben bahane arıyorum... Takıl kafana göre daha da karışmıyorum.Tam anka nin duymak istediği sekilde yaziyorsun..
Ben iki gun ust uste foto attim..
Yok abimdeyim. Yok saat gec oldu komşular rahatsiz olur..
Yaww he he..
Ben yoktum ondan oldu..
Valla yok ben o günlerdeki açıklarımı kapattım o gün sen gelmedin benim suçummu eliptik bile şahit 30dk da hala duruyor resim atıcam diye ama sen yoktun bende daha yapmadım hatta dün dedim eliptik ten sıkıldım başka ne yapa bilirim diyeTam anka nin duymak istediği sekilde yaziyorsun..
Ben iki gun ust uste foto attim..
Yok abimdeyim. Yok saat gec oldu komşular rahatsiz olur..
Yaww he he..
Ben yoktum ondan oldu..
Benimki kadar kızamaz ama ben yine giriyorum Çünki tek sosyal olarak yaptıgım kendime ait hissettiğim bura var onada karışamaz kusura bakmasınBenim kocam evdeyken telefonu elime aldim mi delleniyo adam.
Hafta sonu giremiyorum o yuzden.
Dun aksam iki dk sut siparisi veriyordum cildirdi sen kimle yazisiyon diye..
Bazen wc de falan yazabiliyorum o evdeyken.
Yok elede deme iyidir benim rakibemYa innuk sen de öyle bi yazıyorsun ki sen hep burdasın takımı çok sahiplendin ben bahane arıyorum... Takıl kafana göre daha da karışmıyorum.
Ya innuk sen de öyle bi yazıyorsun ki sen hep burdasın takımı çok sahiplendin ben bahane arıyorum... Takıl kafana göre daha da karışmıyorum.
eşin bi yerde hakli. Bence diyetisyenin listesi sana iyi gelicek. Biraz toparlarsın kendini.Valla bacı bilmiyorum ben amaliyattan sonra hemen diyete başladım sanırım kansız kandım kendimi toparlayamıyorum Eşimde hissetmiş akşam bana kızdı dün Karakovan balı getirmiş sana aldım dedi ben yemiyorum ki dedim kızdı bi kendini toparla sonra yine başlarsın dedi hasta olacaksın kendine hiç bakmıyorsun aç kalarak mı iyileşeceksin yine hasta olacaksın dedi saydırdı da saydırdı
sağol canım. Hepimize kolay gelsin. Çalışıyorken evin işi bu kadar olmuyordu. Doğum izninde evde olunca sürekli birşeyler çıkıyor. Toplama temizleme bitmiyor. Gerçi benim canım biraz tatlı kendimi fazla yormadan yapiyorum. Yavaş yavaş olduğu kadar.Kolay gelsin canim.
Allah sendeki azimi. Birazini da bana versin insallah
asıl kendine zaman ayır. Boşver ev isi bi şekilde olur. Sporu ihmal etme.Mutfak topladim tam 1saat 15 dk sürdü.
Ne uyusuk kadinim ben yahuu.
Bu isler bugün biter mi allahimm..
Kahve mi suyumu aldim az mola yapiyim dedim.
Camasir makinesi cagirdi gel sunlari as kirismasin diyorr.
Kahvemi iceyim camasir savasina girisicem.
Aksama spora hal kalirmi bilmiyorum
1 yumurta 4 çeri domates maydanoz yarım salatalık küçücükte peynir yanınada kuşburnu çayı psikolojimi kahvaltımın mükemmel olduğuna inandırma çalışmaları onlarMükemmel derken bi açsak onu:)
Öglen oldu kız ne günaydını işlerim bile bitti benimGunaydin herkesee
Bundan iyisi can saglıgı daha ne olsun1 yumurta 4 çeri domates maydanoz yarım salatalık küçücükte peynir yanınada kuşburnu çayı psikolojimi kahvaltımın mükemmel olduğuna inandırma çalışmaları onlar
Öglen oldu kız ne günaydını işlerim bile bitti benim
Ben de bitirdim. Yemeği yapmadım sadece, o da fırında pişecek diye yapmadım.Öglen oldu kız ne günaydını işlerim bile bitti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?