Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar kabizlik icin cozumunuz var mi.genelde yeni basladigim hafta bana hep olur ama.bugun 4 gun oldu.zaten pazartesi basladim diyetime.varsa kesin cozum yolu alayim Lutfen
Bende de vardı ama geçti ben gastroya gittim şurup verdi şurup ta bitti kabızlık yine başladı ama boş sıvı tüketmek gerek ben aktardan guji berryli yeşil çay karışımı bi çay aldım içinde 60tane sallama çay var bana iyi geldi kuzum

Kizlar kabizlik icin cozumunuz var mi.genelde yeni basladigim hafta bana hep olur ama.bugun 4 gun oldu.zaten pazartesi basladim diyetime.varsa kesin cozum yolu alayim Lutfen
Activia/incir/kayısı bide keten tohumunu duydum bağırsak çalıştırıyor diye ama denemedim canım . Tabi bu saydıklarımin herkeste etkisi farklı olur denemen lazim bide yeşil cay bence gerçekten metabolizmayi hızlandırıyor. Ben eskiden aç karnına icerdim sanırım yine başlayacağım

Çok mutsuzum tavşanımı vermiştim ya geçenlerde adamdan resmini falan istedim atmadı bende gideyim göreyim dedim. İshal olmuş hiç yemek yemiyomuş yerinden kıpırdamıyomuş bide başka bi tavşan çiftleşmek istemiş buda yerinden kıpırdamayınca poposunu ısırıp tüylerini yolmuş.
İshali bi haftayı geçerse ölme riski yüksek dedi. Ölmesin o benim çocuğum gibiydi kucağımda büyüttüm. Çok üzgünüm

bence geri al tavşanını ne kadar duyarsız davranmış alan kişi çok üzüldüm )

Çok güzel . Liste neresi .. Ben yaRin kilo bildirm den sonra baslayim olamadi. Çok bişi yapamasamda zumba gibi ya da ip Atlama yapayım olur mu ki
Aman menu paylasmayi da unutma yoksa benim gibi ceza alirsin kaptandan gerci ceza benim yararima oldu bu hafta listeye girecem dite daha bi ozen gosterdimm ins yarin tartida yanilmam

Evcil hayvan sevgisi çok bakımı zor sonu acı bizim de kedimiz vardı ihmal etme vetetinerden ilaç al götür bence

Aman menu paylasmayi da unutma yoksa benim gibi ceza alirsin kaptandan gerci ceza benim yararima oldu bu hafta listeye girecem dite daha bi ozen gosterdimm ins yarin tartida yanilmam
Hiç tartılmadınmı kuzum ben wc öncesi wc sonrası ne zaman aklıma gelirse tartının tepesindeyim

Evcil hayvan sevgisi çok bakımı zor sonu acı bizim de kedimiz vardı ihmal etme vetetinerden ilaç al götür bence
Aslında çok iyi bir adam ama ishalken geri veremem dedi çünkü bizi unutmuş biraz buraya alışmaya çalışıyor dedi. Nasıl üzüldüm ben ishal olayım o olmasın. Simdi ayrı kafese koymuş

Nerden bakuyonzzz bu uye listesine arkadaslar ben de bakayim bi merak ettim bide sirmusken birini nasil etiketliyozzz konusmadasorularima cevap yazan arkadima simdiden tesekkuru borc bilirmmmm

Nerden bakuyonzzz bu uye listesine arkadaslar ben de bakayim bi merak ettim bide sirmusken birini nasil etiketliyozzz konusmadasorularima cevap yazan arkadima simdiden tesekkuru borc bilirmmmm
Etiketleyeceğin kişinin adının balına @ işareti koyuyorsun canım
Üye listesi şu an bi yerde Yok yarın Cuma tartısı listesinde belli olur

Son menümü paylaşayım

Menü 04 ocak

Limonlu su
1 kuru kayısı

Sabah 09.30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
1 tk haşhaş ezmesi
2 fincan şekersiz çay

Ara 12.00
2 ceviz
1 parmak kalınlığında erik pestili (ev yapımı)

Öğlen 14.00
5 yk kabak yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt
Yeşillik

Ara 16.30
Activia

Akşam 18.45
5 yk kabak yemeği
1 kepçe çorba
Yoğurt
Yeşillik

Ara 21.45
Tarçınlı süt
1 erik
Yarim portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…