- 2 Ocak 2018
- 153
- 392
- 18
Geçen hafta 7.ci olmuştuk bu hafta bi fikrim yok kuzumYarin takimimiz kacinci olacak acaba cok merak ettim.
Form çayı içiyorum ben içmezsem nerdeyse dört gün çıkamıyorumKizlar kabizlik icin cozumunuz var mi.genelde yeni basladigim hafta bana hep olur ama.bugun 4 gun oldu.zaten pazartesi basladim diyetime.varsa kesin cozum yolu alayim Lutfen
Bende de vardı ama geçti ben gastroya gittim şurup verdi şurup ta bitti kabızlık yine başladı ama boş sıvı tüketmek gerek ben aktardan guji berryli yeşil çay karışımı bi çay aldım içinde 60tane sallama çay var bana iyi geldi kuzumKizlar kabizlik icin cozumunuz var mi.genelde yeni basladigim hafta bana hep olur ama.bugun 4 gun oldu.zaten pazartesi basladim diyetime.varsa kesin cozum yolu alayim Lutfen
Iciyorum canim ya ama fayda etmedi belkide ilk hafta vucut sasiriyor ondandir.yag yok hamur abur cubur yok diye soklaniyor mu neForm çayı içiyorum ben içmezsem nerdeyse dört gün çıkamıyorum
Activia/incir/kayısı bide keten tohumunu duydum bağırsak çalıştırıyor diye ama denemedim canım . Tabi bu saydıklarımin herkeste etkisi farklı olur denemen lazimKizlar kabizlik icin cozumunuz var mi.genelde yeni basladigim hafta bana hep olur ama.bugun 4 gun oldu.zaten pazartesi basladim diyetime.varsa kesin cozum yolu alayim Lutfen
Valla en pratik pişen et o oluyo da ondanNe çok sote yiyon gııı çiçemm
sabah kalkınca 1 büyük bardak ılık su iç ( ben öyle yapıyorum )Kizlar kabizlik icin cozumunuz var mi.genelde yeni basladigim hafta bana hep olur ama.bugun 4 gun oldu.zaten pazartesi basladim diyetime.varsa kesin cozum yolu alayim Lutfen
Bir Kaşık zeytin yağı üstüne ılık suKizlar kabizlik icin cozumunuz var mi.genelde yeni basladigim hafta bana hep olur ama.bugun 4 gun oldu.zaten pazartesi basladim diyetime.varsa kesin cozum yolu alayim Lutfen
bence geri al tavşanını ne kadar duyarsız davranmış alan kişiÇok mutsuzum tavşanımı vermiştim ya geçenlerde adamdan resmini falan istedim atmadı bende gideyim göreyim dedim. İshal olmuş hiç yemek yemiyomuş yerinden kıpırdamıyomuş bide başka bi tavşan çiftleşmek istemiş buda yerinden kıpırdamayınca poposunu ısırıp tüylerini yolmuş.
İshali bi haftayı geçerse ölme riski yüksek dedi. Ölmesin o benim çocuğum gibiydi kucağımda büyüttüm. Çok üzgünüm
Aman menu paylasmayi da unutma yoksa benim gibi ceza alirsin kaptandan gerci ceza benim yararima oldu bu hafta listeye girecem dite daha bi ozen gosterdimm ins yarin tartida yanilmamÇok güzel . Liste neresi .. Ben yaRin kilo bildirm den sonra baslayim olamadi. Çok bişi yapamasamda zumba gibi ya da ip Atlama yapayım olur mu ki
Evcil hayvan sevgisi çok bakımı zor sonu acı bizim de kedimiz vardı ihmal etme vetetinerden ilaç al götür benceÇok mutsuzum tavşanımı vermiştim ya geçenlerde adamdan resmini falan istedim atmadı bende gideyim göreyim dedim. İshal olmuş hiç yemek yemiyomuş yerinden kıpırdamıyomuş bide başka bi tavşan çiftleşmek istemiş buda yerinden kıpırdamayınca poposunu ısırıp tüylerini yolmuş.
İshali bi haftayı geçerse ölme riski yüksek dedi. Ölmesin o benim çocuğum gibiydi kucağımda büyüttüm. Çok üzgünüm
Hiç tartılmadınmı kuzum ben wc öncesi wc sonrası ne zaman aklıma gelirse tartının tepesindeyimAman menu paylasmayi da unutma yoksa benim gibi ceza alirsin kaptandan gerci ceza benim yararima oldu bu hafta listeye girecem dite daha bi ozen gosterdimm ins yarin tartida yanilmam
Aslında çok iyi bir adam ama ishalken geri veremem dedi çünkü bizi unutmuş biraz buraya alışmaya çalışıyor dedi. Nasıl üzüldüm ben ishal olayım o olmasın. Simdi ayrı kafese koymuşEvcil hayvan sevgisi çok bakımı zor sonu acı bizim de kedimiz vardı ihmal etme vetetinerden ilaç al götür bence
Nerden bakuyonzzz bu uye listesine arkadaslar ben de bakayim bi merak ettim bide sirmusken birini nasil etiketliyozzz konusmadasorularima cevap yazan arkadima simdiden tesekkuru borc bilirmmmmGünaydın kızçeler spor listesini bulmak için artık geçmişi okumak zorunda kalıyorum gelişim geç oluyo nörüyonuz hatun kişiler yeni gelen arkadaşlar tekrar hoş geldiniz maşallah maşallah 15kişiyi bulmuşuz takım coşmuş
Etiketleyeceğin kişinin adının balına @ işareti koyuyorsun canımNerden bakuyonzzz bu uye listesine arkadaslar ben de bakayim bi merak ettim bide sirmusken birini nasil etiketliyozzz konusmadasorularima cevap yazan arkadima simdiden tesekkuru borc bilirmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?