bu sabah tartildim 70.8hsgeldin takimimiza kac kilosun
eeeeeeeeeeeeeeeeeee bende bisiy sandim.bu sabah tartildim 70.8
Yaparsın canım elimizden gelen desteği vereceğiz sen de söz dinleyeceksin bi bakmışsın 55 sinbende ayni durum beeklikten beri cok yemisim yemek bagimliligi gibi hayatim hep 65 civari balik etli olarak gectti sonra o siniri bir astim bu hale geldim.insallah 55 lere burada inip citir olacam
kız deme öyle geçen bi arkadaş soffty yoksa tekrar hamilesinde bizemi söylemiyorsun dedi bende o bebek değil gobek dedim aslinda gobegimde yok midem varbu sabah tartildim 70.8
canim dogum yapmissin verecegin kiloda az emziren ve kilo veren annelerle cok kisa surede verirsin tabi sporada zaman ayirman lazim senin.ama iste mesele irade tam uyarsan kisa surede biter mezun olursunkız deme öyle geçen bi arkadaş soffty yoksa tekrar hamilesinde bizemi söylemiyorsun dedi bende o bebek değil gobek dedim aslinda gobegimde yok midem var
Bana da diyorlar onu. Kızzzz yine mi hamilesin 4. Mu geliyor yoksa yok yok hamilesin bizi kandırıyorsun.kız deme öyle geçen bi arkadaş soffty yoksa tekrar hamilesinde bizemi söylemiyorsun dedi bende o bebek değil gobek dedim aslinda gobegimde yok midem var
kaptanim senin boy kilo kac ki az diye gordum sankiBana da diyorlar onu. Kızzzz yine mi hamilesin 4. Mu geliyor yoksa yok yok hamilesin bizi kandırıyorsun.boşver
165 boyum 57-60 arası değişen kilom canım. Ama göbek çok fena sanki kavun yerleştirmişim gibikaptanim senin boy kilo kac ki az diye gordum sanki
masllah165 boyum 57-60 arası değişen kilom canım. Ama göbek çok fena sanki kavun yerleştirmişim gibi
Maalesef canım. Eğer kurallara uyarsan 19 ocakta listedesinyeni katilanlar iki hafta listeye alinmiyor degil mi
peki kurallar ne ne yapmamış lazım bu süredeMaalesef canım. Eğer kurallara uyarsan 19 ocakta listedesin
1.sayfada yazıyor canımpeki kurallar ne ne yapmamış lazım bu sürede
ay iyi olurdu özellikle emzirmeyle ilgili isteBen diyetisyene gider sizden de selam söylim mi
Hepinize bi liste yazdırim
Beni şimdilik alma canım. Tüm gece emzirmiyorum tartıda sıkıntı olur. Sabahlari çok da emmiyor, ememiyor daha doğrusu. Yavaş yavaş unutuyor emmeyi. Sinirlenip bırakıyor. Bu süt beni bir süre + çıkaracaktır. Acele etme beni listeye almak için derim ben.Bu arada arkadaşlar çok kalabalık olduk 15 kişi hakkımız var biz aştık yeni üye çağırmayalım bi sürehızlı hızlı verin kiloları yenilere yer açılsın.
florence_N sen de toparlan kuzum yarın ayrıldığın kilodaysan alcam listeye geri kurt kapacak çok uzağa gittin
Bol ekmekli ve recelli olmasinBen diyetisyene gider sizden de selam söylim mi
Hepinize bi liste yazdırim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?