Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sporla bitki çayı beni zorlayacak herhalde bebekle dışarı çıkıp yürümek zor bitki çayida emzirdigim için olmaz

sporla bitki çayı beni zorlayacak herhalde bebekle dışarı çıkıp yürümek zor bitki çayida emzirdigim için olmaz
Bebiş uyudugunda evde yaparsın canım burada çoğumuz evde yapıyoruz sporumuzu. istedikten sonra vakit ayırıyorsun gerçekten. Zaten bir süre sonra vücut alışınca her gün yapmak istiyor ben mesela 1 gün spor yapamasam aşırı vicdan yapıyorum şuan. Bitki çayı konusunda bilgim yok ama burada bebişi olan çok arkadaşımız var illaki tavsiye de bulunurlar

Diyetisyen yoktu yarın sabah burda olur dediler totoma bakarak çıktım ordan kızımı götürdüm aile hekimine bi ton ilaç verdi geldim eve

Ne güzel canım hem o eğlenmiş hem sen

Çalışan kazanır elması kızarır tebrik ederim canım çok iyi başardın
teşekkürler kaptanım

darisi basimiza tebriklerrr
tüm takımın başına inşallah.

S smy11

Bu alkışlar sana canım çok tebrik ediyorum
tessekkür ederim canım.

165 boyum 57-60 arası değişen kilom canım. Ama göbek çok fena sanki kavun yerleştirmişim gibi

doğumdan sonra zayıflasan da vücut bi şekilde bozuluyor. Bende ideal kiloma çok yakinim ama dediğin gibi küçük bir göbek geniş bir basen var. Kayinvalidem geçen gün yeter bu kadar çok zayıflamışsın dedi. Bende biraz daha basenden versem iyi olacak deyince iki çocuk annesisin olacak o kadar dedi. Acaba hep böyle kalır mi ki basenler

@Elmira2017 ve hCrb yaşasınnnnnnnnn tebrik ediyorum sizi çok mutlu oldum moralim bozuktu bi anda enerjim yerine geldi oleyyyyy beeee bu işte
yarın sabah evde olmayabilirim o yüzden bugün paylaşayım istedim.
( 79,1-78,2 )/79,1*100=1,13 değil mi

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım saat 11.30
2haşlanmış yumurta
2kaşık patlıcan salatası dünden kalma
1küçük kase karışık yeşil salata
Yarım dilim çavdar ekmegi

Ara ögün saat 14.00
1mandalina

Öglen ve akşam beraber oldu saat 16.00
1kase domates çorbası
4kaşık etli sebzeli güveç
4kaşık brokoli yemegi
2kaşık yogurt

Ara ögün spordan sonra 21.00 gibi
1incir 2badem affetmem yirimmmm

2litre su

Kahvalti yine 11 den sonraya kalmis..
Takimda bir ben tutarsizum bir sen bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…