- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Doğru canımkuralları okudum anladığım kadarıyla vehergün menüyü paylaşacağız spor yapacağız şu bitki çay içeceğiz yorumlarda
bulunacağız 15 gün sonunda en az 1 kilo vermemiz gerekiyor en sonunda da cuma listesine dahil olucaz dogrumu
YouTube'da bir ablamiz var. Adı Leslie Sensone. Onu yaparsın. 15 dakikalık video ile başlarsın.sporla bitki çayı beni zorlayacak herhalde bebekle dışarı çıkıp yürümek zor bitki çayida emzirdigim için olmaz
Bebiş uyudugunda evde yaparsın canım burada çoğumuz evde yapıyoruz sporumuzu. istedikten sonra vakit ayırıyorsun gerçekten. Zaten bir süre sonra vücut alışınca her gün yapmak istiyorsporla bitki çayı beni zorlayacak herhalde bebekle dışarı çıkıp yürümek zor bitki çayida emzirdigim için olmaz
Evet canım onları unutmuşumcanim karanfil ve tane karabiber atmayi unutmussunbugun ben de iciyorum
Ne güzel canım hem o eğlenmiş hem senOğlan evde durmuyo..
Her sabah tutturuyo pazara gidelim diye.
Pazar dediği park.
Bugün hava biraz güneşli diye çıkardım.
O oynarken bende parktaki aletlerle spor yaptim biraz.
Az ondan az bundan.. Yarim saat kadar.
Zaman çok daha çabuk geçti vallahi..
teşekkürler kaptanımÇalışan kazanır elması kızarırtebrik ederim canım çok iyi başardın
tüm takımın başına inşallah.darisi basimiza tebriklerrr
tessekkür ederim canım.
165 boyum 57-60 arası değişen kilom canım. Ama göbek çok fena sanki kavun yerleştirmişim gibi
yarın sabah evde olmayabilirim o yüzden bugün paylaşayım istedim.@Elmira2017 vehCrb yaşasınnnnnnnnn tebrik ediyorum sizi çok mutlu oldum moralim bozuktu bi anda enerjim yerine geldi oleyyyyy beeee bu işte
Aynen canim yaa evde spor yapiyoruz ama açık havada yapilan bi baska oluyorNe güzel canım hem o eğlenmiş hem sen
1,137abla 7oldugu için 1.14 yuvarlıyozyarın sabah evde olmayabilirim o yüzden bugün paylaşayım istedim.
( 79,1-78,2 )/79,1*100=1,13 değil mi
Sabah kahvaltım saat 11.30
2haşlanmış yumurta
2kaşık patlıcan salatası dünden kalma
1küçük kase karışık yeşil salata
Yarım dilim çavdar ekmegi
Ara ögün saat 14.00
1mandalina
Öglen ve akşam beraber oldu saat 16.00
1kase domates çorbası
4kaşık etli sebzeli güveç
4kaşık brokoli yemegi
2kaşık yogurt
Ara ögün spordan sonra 21.00 gibi
1incir 2badem affetmem yirimmmm
2litre su
Ne çok sote yiyon gııı çiçemmKahvaltı 09:30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Tere marul dereotu
3 tane ceviz
1 portakal
14:30
2 küçük mandalina
Akşam 17:00
1 tabak tavuklu mantar sote
2 bardak ayran
Avuç içi kadar yufka ekmek
Bu hafta erken yedim yattım kilo veremedim napim bacı böyle daha iyi gidiyoKahvalti yine 11 den sonraya kalmis..
Takimda bir ben tutarsizum bir sen bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?