Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu güzel menüleri özleyeceğiz canim

Bugün ku aksm emziren anne menüsü . Çok dimi ekmek siz yedim salata iki kisilik. Ispanak kaldı biraz. MiktarMiktarları görün die atattim foto umarım problm olmaz

Kız bak seni arıyor gözler beni merak eden yok hiç
Aşk ola kaptanım sana alıştık artık gelmiyorsan müsait degilsin direk diye sesimiz çıkmıyor bu arkadaş dün çok iddalıydı beni yalnız bırakmayın yazmazsam bana kızın beni sevin diyodu dedim az gelsin Sevim biraz

Bugün ku aksm emziren anne menüsü . Çok dimi ekmek siz yedim salata iki kisilik. Ispanak kaldı biraz. MiktarMiktarları görün die atattim foto umarım problm olmazEki Görüntüle 2089023
Cnm ben emzirirken 26 kilo vermistim sadece ekmek ve abur cuburu kestim ne yemegimdeki yagi ne de tuzu kestim ustelik gece ogunu de yaptim emzidigim icin hergun 1 saat yurudum yurumedigim 2 gun de kardiyo yaptim 40 dk okadar.

04.01.2018 perşembe

Ara 10.30
Form çay

Sabah 11.00
5 parça keçi peyniri
5zeytin
2 yumurtalı omlet
3yk ev yoğurdu
2fincan çay

Ara 17.00
5 çekirdeksiz kuru üzüm
1 ceviz

Akşam 18.30
3-4sıkım çiğ köfte
Göbek
Nar ekşisi (ölçmedim en az 2tk var)

Nar ekşisinde şeker ve katkı maddesi çok varmış bende salatalara döküyodum kaptanım kullanma dedi

Nar ekşisinde şeker ve katkı maddesi çok varmış bende salatalara döküyodum kaptanım kullanma dedi
Evet abla bana damiştin. Bizimki ev yapımı ondan yedim gerçi bundada şeker vardır yoksa aklımda dediğin. Gülümse yeme dedi dedim her zamankinden az döktüm

Canım bugün öğrendik daha bilgin varsa bu konuda beni aydinlatirmisin.annemin 2 ayağı ve bir kolu davul gibi şiş. Yüzü küçücük kalmış çok zayiflamis ağızdan besleyemiyolar burundan hortum takılı mama ile besleniyor. Ama annemin ayağını gör dersin bu kadın 100 kilo.şok oldum dr la gorustu bugün abim kalp yetmezliği var haberiniz yokmuydu demiş biz bilmiyorduk. Kalp yetmezliği den dolayi şişiyor demiş. Hayati risk olabilir mi. Abim duymuş morarma başlayınca kesiyorlarmis ayağı var mı öyle bir şey.

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin annene kuzum Rabbim çektirmesin inş hiç birimize çektirmesin Rabbim ölümünde hayırlısını nasip etsin inş kuzum benim çok üzülüyorum senin ve annen için güzel mevlam kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş günahlarına kefaret olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…