- 2 Ocak 2018
- 153
- 392
- 18
Bu güzel menüleri özleyeceğiz canimSon menümü paylaşayım
Menü 04 ocak
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 09.30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
1 tk haşhaş ezmesi
2 fincan şekersiz çay
Ara 12.00
2 ceviz
1 parmak kalınlığında erik pestili (ev yapımı)
Öğlen 14.00
5 yk kabak yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt
Yeşillik
Ara 16.30
Activia
Akşam 18.45
5 yk kabak yemeği
1 kepçe çorba
Yoğurt
Yeşillik
Ara 21.45
Tarçınlı süt
1 erik
Yarim portakal
Ay iki bebe olunca giremiom ya. Yemek yaptım yedik etik derken
Liste de acayip motivasyon oluyir valla. Darısı bizeBugunde bitti yarin sabah kilo bildirimi var.ya iki hafta cok degil mi deneme suresi icin bari bir hafta olsa.bir an once listeye girsek biz yeniler nolur nolurrrrr
Kız bak seni arıyor gözler beni merak eden yok hiçAy iki bebe olunca giremiom ya. Yemek yaptım yedik etik derken
canım bebeğin ne kadarlık bende emziriyirum benimki 10 aylikBugün ku aksm emziren anne menüsü . Çok dimi ekmek siz yedim salata iki kisilik. Ispanak kaldı biraz. MiktarMiktarları görün die atattim foto umarım problm olmazEki Görüntüle 2089023
Soyle sabah wc sonrasi denk getiremedim bir turluHiç tartılmadınmı kuzum ben wc öncesi wc sonrası ne zaman aklıma gelirse tartının tepesindeyim
Aşk ola kaptanım sana alıştık artık gelmiyorsan müsait degilsin direk diye sesimiz çıkmıyor bu arkadaş dün çok iddalıydı beni yalnız bırakmayın yazmazsam bana kızın beni sevin diyodu dedim az gelsin Sevim birazKız bak seni arıyor gözler beni merak eden yok hiç
Cnm ben emzirirken 26 kilo vermistim sadece ekmek ve abur cuburu kestim ne yemegimdeki yagi ne de tuzu kestim ustelik gece ogunu de yaptim emzidigim icin hergun 1 saat yurudum yurumedigim 2 gun de kardiyo yaptim 40 dk okadar.Bugün ku aksm emziren anne menüsü . Çok dimi ekmek siz yedim salata iki kisilik. Ispanak kaldı biraz. MiktarMiktarları görün die atattim foto umarım problm olmazEki Görüntüle 2089023
Nar ekşisinde şeker ve katkı maddesi çok varmış bende salatalara döküyodum kaptanım kullanma dedi04.01.2018 perşembe
Ara 10.30
Form çay
Sabah 11.00
5 parça keçi peyniri
5zeytin
2 yumurtalı omlet
3yk ev yoğurdu
2fincan çay
Ara 17.00
5 çekirdeksiz kuru üzüm
1 ceviz
Akşam 18.30
3-4sıkım çiğ köfte
Göbek
Nar ekşisi (ölçmedim en az 2tk var)
Evet abla bana damiştin. Bizimki ev yapımı ondan yedim gerçi bundada şeker vardır yoksa aklımda dediğin. Gülümse yeme dedi dedim her zamankinden az döktümNar ekşisinde şeker ve katkı maddesi çok varmış bende salatalara döküyodum kaptanım kullanma dedi
Canım bugün öğrendik daha bilgin varsa bu konuda beni aydinlatirmisin.annemin 2 ayağı ve bir kolu davul gibi şiş. Yüzü küçücük kalmış çok zayiflamis ağızdan besleyemiyolar burundan hortum takılı mama ile besleniyor. Ama annemin ayağını gör dersin bu kadın 100 kilo.şok oldum dr la gorustu bugün abim kalp yetmezliği var haberiniz yokmuydu demiş biz bilmiyorduk. Kalp yetmezliği den dolayi şişiyor demiş. Hayati risk olabilir mi. Abim duymuş morarma başlayınca kesiyorlarmis ayağı var mı öyle bir şey.Yasa bağlı kemik erimesi varsa yatakta itip çekerken kırılmış olabilir. Ben çok korkardim annemi yatağın baş ucuna doğru çekerken. Pesini bırakma ama. Sor soruştur nasıl kırılmış. Yataktan da düşmüş olabilir. Personelle ilgili sıkıntı varsa başhekimliğe dilekçe ver.
Evet abla bana damiştin. Bizimki ev yapımı ondan yedim gerçi bundada şeker vardır yoksa aklımda dediğin. Gülümse yeme dedi dedim her zamankinden az döktüm
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin annene kuzum Rabbim çektirmesin inş hiç birimize çektirmesin Rabbim ölümünde hayırlısını nasip etsin inş kuzum benim çok üzülüyorum senin ve annen için güzel mevlam kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş günahlarına kefaret olur inşCanım bugün öğrendik daha bilgin varsa bu konuda beni aydinlatirmisin.annemin 2 ayağı ve bir kolu davul gibi şiş. Yüzü küçücük kalmış çok zayiflamis ağızdan besleyemiyolar burundan hortum takılı mama ile besleniyor. Ama annemin ayağını gör dersin bu kadın 100 kilo.şok oldum dr la gorustu bugün abim kalp yetmezliği var haberiniz yokmuydu demiş biz bilmiyorduk. Kalp yetmezliği den dolayi şişiyor demiş. Hayati risk olabilir mi. Abim duymuş morarma başlayınca kesiyorlarmis ayağı var mı öyle bir şey.
Ben ikinizi hep karıştırıyorum nedense kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?