Öyle tabi Rabbim herseyin hayirlisini versin. Sürekli yasin okuyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Ana baba bir başka bir sınavdan geçiyorum. Evlat olarak üzerime düşeni yapmaya çalışıyorumRabbim layık görmüş kuzum bizim elimizden duadan başka bişey gelmez beterin beteri vardır bunada şükür diyelim
Hiç ekmek yemiomusun masallahhhhh vallaLimonlu ılık su
Kahvaltı (10:30)
2 dilim ananas 1 haşlanmış yumurta
Ara (14:30) 2 tane ceviz
Ara(16:30) 2 dilim ananas 3 tane ceviz
Akşam (19:00) 4 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt 250 grm balık
2,7lt
Canım bu benim elimde olan bişey değil ki. Yarışmanın kuralları böyle maalesefKaptanim bizi hemen alsan ya listeye iki haftaya kadar birakmayalim birde
Ne yarası var ki? Yatak yarası mı açıldı yoksa?Yarası genişlemiş büyümüş. Bir gidiyoruz konuşuyor bir gidiyoruz öylece gözümüze bakıyor. Cokk zayiflamis Dru daha agizdan besleyemedik diyor.
Ben olsam 1kiloya yakın yemiştim valla affetmemLimonlu ılık su
2,7lt
Ben 2.5ay agzıma ekmek sürmedim kurban bayramında çeyrek ekmek arası et yemiştim ilk kez ayda 4kilo veriyordum haftada 1 kilo şimdi ara sıra ekmek yiyorumHiç ekmek yemiomusun masallahhhhh valla
Ananas diyeti mi bu daha once duydum sanki boyle bir diyetLimonlu ılık su
2,7lt
Canım benimde önceden çok tatlı krizlerim olurdu ama uzun zamandır yemiyorum, yaklaşık 2 ay olacak. Şu an canım hiç istemiyor önüme en sevdiğim çikolatayi koy yemem o derece. Bide bence tatlı yiyince daha çok yiyesi geliyor insanın.yemeye yemeye alisiyorsunilk gun benim icin zor geciyr dolapta tatlılar çekmecede çikolatalar ve ben ....
yemedim ınş yemiycem şu bi haftayı anlatsam gerisi çorap söküğü ınş
sabah
40gr suzme peynir
1haslamis yumurta
4 zeytin domates salatalık 1 avuç kayısı çekirdeği
ara
1 elma 1 avuç kayısı çekirdeği
öğlen
tavuk sote salata
ara
1 kase yogurt
akşam
1 kase corba
Canim bu karatay uzun sure ac kaliyorsun doyana kadar yiyorsunKız o marmelatı nasıl yedin yemekle bide o 2tabak fasulye nasıl yedin bende çok seviyorum kuru ama hiç 2tabak yedigimi hatırlamıyom maşallah sana
Smy emekli oluyon hee bize ne ısmarlıycan bakalımkız megzun olsanda gitme tamammı özleriz biz seni
1. Si sezeryan bu yavrum normal canım. . Yok ya diyetisyen le isim olmaz şimdi. En azindan . Ben hiç diyet menü veremiom zaten . Sayıli ve ekmeksiz yesem kar ediom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?