Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ahhhaaaa
Bir ssvd annesi daha buldummm.
Hem de tazecikk
Bende 2014 kasimda ssvd yaptim. Sen ssvd facebook grubunda varmisin canim.
Hikayeni okumak isterim.
Dr un kimdi nerde yaptin anlat bakem..
Evet canim ben o gruptan bulmadim . Hikayemi yazmadm ama bi başarı hikayesi benimki. Ankara da özel muayenehanesi olan doktor buldum 37.haftada . 38 de doğum oldu . Özel koruda da yaptım . Epidural siz ve suni sancı siz çok büyük nimettt ssvd

Kalcasiyla belinin arası. Galiba evet yatak yarası o.
Annemde oyleydi 3 ayda 5 yogun bakim gezdik heryeri yatak yarasi olmustu cok aci cekiyordu surekli basinda ben yaptim bakimini okadar stres yaptimki ayni yaralar bendede cikti vitiligo hastasi oldum simdi dahada artti 10 yil oldu tam.insan annesinin olmesini istermi okadar cok aci cekiyorduki Rabbim sifasi varsa ver yoksada omrunu al dedim okadar kotu bir durum seni cok iyi anliyorum o da bizde cok cekti Rabbim mekanlarini cennet etsin babamda daha erken gitti o cok ani oldu offf o gunleri tekrar yasadim cok yanim yandi

Hikayeni yazarsan etiketle beni..
Ben ssvd yaptigimda 1000 i bulmamıştı kisi sayisi simdi maşallah bilinçlendi herkes.
Senin aralari az galiba.
Ben tam 5 yil arayla yaptim ve çok kolay bi dogum oldu allaha bin şükür.

Basin sağolsun canım. Annemiz babamız sağ ken aslında kıymet bilmeli. Ben su ara annemle biraz limoni aramız. Lohusa vs. Olunca ben alınganlık da var tabi

Ben ssvd yaptigimda 1000 i bulmamıştı kisi sayisi simdi maşallah bilinçlendi herkes.
Senin aralari az galiba.
Seni de tebrik ederim . Benim dé kendi gelisen kolay sayilabilecek bi dogumum oldu. Suyum geldi aksm sancim sabah 9 da başladı 12 de doğum oldu çok bagrdim ama. Müthiş eğlenceli o cataldan yürüyerek inmek

Cokk yipratici evet aynen öyle canım.çok çekiyor. Bende senin gibi aynı şeyleri söylüyorum çünkü çok çekiyor bir taraf tutmuyor diğer kol kırık. Bizi tanımıyor doğru düzgün. Mamayla besleniyor. Aizaimer onun dışında beyinde bir damar tıkalı. Kalp yetmezliği çıktı şimdi de. Atam benim. Ben elimden geleni yapıyorum. Onu oyle görünce içim parcalaniyor

Basin sağolsun canım. Annemiz babamız sağ ken aslında kıymet bilmeli. Ben su ara annemle biraz limoni aramız. Lohusa vs. Olunca ben alınganlık da var tabi
Bende çok kizardim annem e. Hatta şu son hastalanmasindan sonra bile kizmistim ona buna takıyor diye. Ama anne dir. Boşver sen ara konuş inan sonra geçen zaman a yanıyor sun gulum

Canim bu karatay uzun sure ac kaliyorsun doyana kadar yiyorsun
Ben onun kitabını okuyup başlayacaktım burda bulamadım kaldı öyle kaptanım da karatay öneriyor ama nedir necidir hiç bir fikrim yok karatay menüsüyle

Ben kacar cok yorgunum herkese iyi geceler yarin insallah iyi bir sonuc cikartiriz kendimeen cok umidkm yok ama bakalim sabah oka hayrola

Slm kizlar nasilsiniz ben tir carpmis gibiyim ates dustu biraz bakalim bu gece nasil gececek dun en berbat gecemizdi 39 dan asagi hic dusmedi yazilanlari okuyorum ama msj yazamadim kusura bakmayin hepinizi opuyorum
Benim kızda öksürüyo bugün götürdüm ilaç verdi bogazımm acımıyor diyo ama şimdi yatıyo öksürükte yatamıyorum diye bilirim gazeteye kolonya döküp sırtına ve göğsüne koydum başınıda yüksek tuttum nasıl kesilir bu öksürük

04 ocak spor su listesi

1.smy11
1000 ip=200 puan
60 squat=60 puan
60 lunge=60 puan
50 mekik=50 puan
100 donkey kick=20 puan
100 jumping jack=20 puan
50 bridge=10 puan
100 one leg circle=20 puan
100 side leg lift=20 puan
Toplam=460 puan

2.gülümse25
40dakika cardio=160

3.Niloyabebe
1000 twister 200 puan
1000 ip 200 puan
100mekik 100 puan
15 dk leslie 22.5 puan
Toplam 522.5 puan

4.bulutungokyuzu
500 ip 100
50 twister 10
50 bölgesel 10
Toplam 120 puan

5.lemonade17
750 bölgesel
500 ip
50 mekik
Toplam 300 puan

6.glstn99
300 twister 60 puan
200 squat 200 puan
60 mekik 60 puan
200 bolgesel 40 puan
15 dakika cardio 60 puan
Toplam 420 puan
1.5 lt su

7. İnnuk
20 dk yürüyüş 20 puan
10 dk bisiklet 20 puan
15 dk eliptik 45 puan
100 squat 100 puan
Toplam 185 puan

8.gamzemdwf
45 dk bisiklet :90 puan
100mekik : 100
50 squat: 50
500 bölgesel :100
300 twistwr: 60
Tplm 400

Senin aralari az galiba.
Nece konuşuyon kız hiç bişey anlamadım ssvd ne demek olaya fransız kaldım valla meraktan çatlarım
De hele o nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…