Bende spordan sonra incirle badem yiyecektim elma dogradım üstüne tarçın döktüm yiyorumAynen canım hepsini yoğurda koyup yiyorum. Bu benim en eski ve en klasik diyet yemegim
Kalp yetmezliğine bağlı dolaşım bozukluğu olur, bir de hareketsizlik sebebiyle de eklenince çok fazla olmuştur. Morarinca kesilme olacağını sanmam. Damar tıkanıklığında olur o genelde. Yara açılabilir, iyilesmeyebilir, derinlesebilir, mikrop kapabilir, vs vs.. Geçmiş olsun canım. Hareketsiz hastalarda kalori hesabı 1500 civarı oluyor. Sadece yaşamsal fonksiyonlar için gerekli kalori veriliyor. Kilo vermesi normal. Hala kimseyi tanımıyor mu?Canım bugün öğrendik daha bilgin varsa bu konuda beni aydinlatirmisin.annemin 2 ayağı ve bir kolu davul gibi şiş. Yüzü küçücük kalmış çok zayiflamis ağızdan besleyemiyolar burundan hortum takılı mama ile besleniyor. Ama annemin ayağını gör dersin bu kadın 100 kilo.şok oldum dr la gorustu bugün abim kalp yetmezliği var haberiniz yokmuydu demiş biz bilmiyorduk. Kalp yetmezliği den dolayi şişiyor demiş. Hayati risk olabilir mi. Abim duymuş morarma başlayınca kesiyorlarmis ayağı var mı öyle bir şey.
Aaaa üzüldüm acikcası. Yani kitap güzel de . Ya biz 10 dan sonra cop cop yersekYazmıştım artık akşamları 10 dan sonra telefon almıyorum elime kitap okuyorum o sebeple girmiyorum.
Benimde dolapta tatlı çekmecede çeşit çeşit çikolata ama bende yemiyorum yalnız degilsin kuzum bunu düşünilk gun benim icin zor geciyr dolapta tatlılar çekmecede çikolatalar ve ben ....
yemedim ınş yemiycem şu bi haftayı anlatsam gerisi çorap söküğü ınş
sabah
40gr suzme peynir
1haslamis yumurta
4 zeytin domates salatalık 1 avuç kayısı çekirdeği
ara
1 elma 1 avuç kayısı çekirdeği
öğlen
tavuk sote salata
ara
1 kase yogurt
akşam
1 kase corba
Benim de var yiyorm . Ama bitince almicam sözBenimde dolapta tatlı çekmecede çeşit çeşit çikolata ama bende yemiyorum yalnız degilsin kuzum bunu düşün
Agir yasamlari surekli izliyorum ve gercrkten etkiliyor.asla yarin degil bugun.zaten bugune kadar istedigim herseyi yedim.ertelemenin anlami yok.diyorum surekli kendime...ilk bir hafta sonra alisacagiz.insallahhhhhBenimde dolapta tatlı çekmecede çeşit çeşit çikolata ama bende yemiyorum yalnız degilsin kuzum bunu düşün
Evet abla bir haftadır çok az giriyorsun siteye farkettimKaç gündür yaptığım sporlar i yazamadım
Eltim taburcu oldu şimdide onun evindeyim fırsat buldukça spor yapiyorum
Ben de Karatay yapıp zayıfladım ya şimdi azcık fazla yesem eşim aşkım cevizlerin hatırına koru kilonu diyorhaftada 1 kilo ceviz yedik nerdeyse
Yeme canim yeme yedigimiz tatlilar abur cuburlar hepsinin tadi agzimizdan bi kac saniyede gidiyor ama zayiflamak yanimiza kar kalıyorilk gun benim icin zor geciyr dolapta tatlılar çekmecede çikolatalar ve ben ....
yemedim ınş yemiycem şu bi haftayı anlatsam gerisi çorap söküğü ınş
sabah
40gr suzme peynir
1haslamis yumurta
4 zeytin domates salatalık 1 avuç kayısı çekirdeği
ara
1 elma 1 avuç kayısı çekirdeği
öğlen
tavuk sote salata
ara
1 kase yogurt
akşam
1 kase corba
Kız o marmelatı nasıl yedin yemekle bide o 2tabak fasulye nasıl yedin bende çok seviyorum kuru ama hiç 2tabak yedigimi hatırlamıyom maşallah sana4 ocak perşembe menü
sabah 10.00: bol peynir 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi
12.00: 4 kaşık kisir 1 kurabiye bir minik pogca
Aksam 17.45: iki tabak kurufasulye 1 kaşık pilav 1 kaşık ayva marmelati
3 lt su
Allah razı olsun gülüm ya kadın Mahfoldu ya. Gözlerim onu öyle görmeye tahammül etmiyor inanki.Rabbim Şafi ismiyle şifa versin annene kuzum Rabbim çektirmesin inş hiç birimize çektirmesin Rabbim ölümünde hayırlısını nasip etsin inş kuzum benim çok üzülüyorum senin ve annen için güzel mevlam kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş günahlarına kefaret olur inş
Yarası genişlemiş büyümüş. Bir gidiyoruz konuşuyor bir gidiyoruz öylece gözümüze bakıyor. Cokk zayiflamis Dru daha agizdan besleyemedik diyor.Kalp yetmezliğine bağlı dolaşım bozukluğu olur, bir de hareketsizlik sebebiyle de eklenince çok fazla olmuştur. Morarinca kesilme olacağını sanmam. Damar tıkanıklığında olur o genelde. Yara açılabilir, iyilesmeyebilir, derinlesebilir, mikrop kapabilir, vs vs.. Geçmiş olsun canım. Hareketsiz hastalarda kalori hesabı 1500 civarı oluyor. Sadece yaşamsal fonksiyonlar için gerekli kalori veriliyor. Kilo vermesi normal. Hala kimseyi tanımıyor mu?
Rabbim layık görmüş kuzum bizim elimizden duadan başka bişey gelmez beterin beteri vardır bunada şükür diyelimAllah razı olsun gülüm ya kadın Mahfoldu ya. Gözlerim onu öyle görmeye tahammül etmiyor inanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?