Kız bisiklet 60yazdı bide 3km yürüdüm dedi hesap yapmadan toplam 60dedi sadece onun için öyle didimHızlı tempoda yürüyünce 30 dk sürüyor. Bugün ben de 3 km yürüdüm.
Bu gün bizim pazarımız vardı almış mantar falan yapar insallah. Canım istemedi hem salata hem yoğurt normalde birlikte yiyemiyorum salata çöpe dökülmesin diye yedim ablaMenün iyi canım ama
Akşam yoğurdu yarım kase değil tam kase ye
Salatayı da doyana kadar ye. Yoğurt 1 kase ne eksik ne fazla olur ama salata da kendine sınır koyma .
Bi de annenden haşlanmış tavuk but veya köfte ,mantar vs tarzı protein tarzı şeyler de yapmasını rica et olurmu
Ya sizin takım ne kaaaa fesatsınız yaaHızlı tempoda yürüyünce 30 dk sürüyor. Bugün ben de 3 km yürüdüm.
Isınmadan yapma canım en azından 15-20 jumping jack ya da 100ip atla. Isınma videolarıda var internette direk bölgesel hareketlere geçersen liflerini kaslarını zedelersin. Kıızz yürümüşsün ya sonradan gördüm kusura bakma20 sag 20 sol bacak.puanlama bilmiyoom ben
30 dk bisiklet 30, 3 km yürüyüş 30 gibi anladım ben.Kız bisiklet 60yazdı bide 3km yürüdüm dedi hesap yapmadan toplam 60dedi sadece onun için öyle didim
Ben müjdeyi 2saat önce verdim kaptanımGeldim kızlar tek tek hepinizi tebrik ediyorum canlarımmmm çok iyiydiniz bu hafta maşallah 2. Olmuşuz çok sevindim hepinize teşekkür ederim verdiğiniz emekler için
MaşallahGeldim kızlar tek tek hepinizi tebrik ediyorum canlarımmmm çok iyiydiniz bu hafta maşallah 2. Olmuşuz çok sevindim hepinize teşekkür ederim verdiğiniz emekler için
5 kere okudum bişi anlamadı ben.Ya sizin takım ne kaaaa fesatsınız yaabiri diyo çagır gelsin ablanı onuda sen düşün biri başka bişey diyo hadi canım hadi işinize bakın
Yok hepsine toplam 60yazdı30 dk bisiklet 39, 3 km yürüyüş 30 gibi anladım ben.
Aynı diyorum işte bacı 30+30 60 işte.Yok hepsine toplam 60yazdı
Gülenyüzümsünsen bi taraftan eziyor bide sen bişe diyince dedim takım olarak üstüme gelmeyin didim5 kere okudum bişi anlamadı ben.
Ya bacı 60dk yürüyüş 60olmuyomuAynı diyorum işte bacı 30+30 60 işte.
Şimdi ok. 35 dk hit kardiyo video ile mi yaptiysan hangiyle yaptin?Gülenyüzümsünsen bi taraftan eziyor bide sen bişe diyince dedim takım olarak üstüme gelmeyin didim
Pisiklet 2 puan mi oldu? Pardon ya. 3 km yürüyüş 30 dk sürüyor, 30 puan. Gız yeni bacı, su yürüyüşlerinde dakika tut yaw.Ya bacı 60dk yürüyüş 60olmuyomu
30dk bisiklet dk 2puan eder 60 toplam 120
5dk yürüyüş 3dk koşu video degil netten öyle okudum yaşıma göre yaşlıymışım benŞimdi ok. 35 dk hit kardiyo video ile mi yaptiysan hangiyle yaptin?
Valla 8 de geldim baktım ama yazamadım çok işim vardı yeni oturdum popomun üstüneBen müjdeyi 2saat önce verdim kaptanım
Bizde size minnettarız iyiki varsınız
Kolunda sayacı var calori ve süreyi ordan bakıyo bacımPisiklet 2 puan mi oldu? Pardon ya. 3 km yürüyüş 30 dk sürüyor, 30 puan. Gız yeni bacı, su yürüyüşlerinde dakika tut yaw.
Koşuları ayrı topla yürüyüşleri ayrı topla. Hit cardio bu değil canım. Ne renksin sen bakim?5dk yürüyüş 3dk koşu video degil netten öyle okudum yaşıma göre yaşlıymışım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?