- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Ben varya niloyya yetişicem diye ayağımı incitmişim şişmişVışş ben de diyom haftalık puanı 1 seferde çıkardım diye. Anom bu puan ne ya. Kendimi kandırıyormusum..
Yok valla. Arada böyle bir şey oluyor bir gaz deh dıgıdık sonra fısss..Ben varya niloyya yetişicem diye ayağımı incitmişim şişmişsor yetişebildinmi diye. Ama sende iyisin he
Bu ne be? Sen bunu mu 1 hafta yapacağım diyordun?Sabah kahvaltım saat 11.00
1bardak süt
Saat 13. 00
1bafdak süt
Ara ögün
1tane tarçınlı elma
Saat 15. 00
1bardak süt
Saat 17.00
1bardak süt
Ara ögün
2tane incir
Saat 19.00
1bardak süt
Saat 21.00
1bardak süt
Saat 23.00
1bardak süt
Ben varya niloyya yetişicem diye ayağımı incitmişim şişmişsor yetişebildinmi diye. Ama sende iyisin he
Yok valla. Arada böyle bir şey oluyor bir gaz deh dıgıdık sonra fısss..
Ay abla gözlermi ovdum yanlışmı görüyoruö diye bu nedirSabah kahvaltım saat 11.00
1bardak süt
Saat 13. 00
1bafdak süt
Ara ögün
1tane tarçınlı elma
Saat 15. 00
1bardak süt
Saat 17.00
1bardak süt
Ara ögün
2tane incir
Saat 19.00
1bardak süt
Saat 21.00
1bardak süt
Saat 23.00
1bardak süt
Dik durup sağa sola eğiliyorsun ya o da beli inceltmez mi?Bende hiç fark yok hocama sordum çok fazla yapma onu belini incitirsin dedi twister için. Bi size sorayım dedim
Evet masraf olmasın diye kendimi diyete verdimBu ne be? Sen bunu mu 1 hafta yapacağım diyordun?
Siz haftaya verdigim kiloyu görünce oluşturun gözlerinizi bide veremezmişim tırttttAy abla gözlermi ovdum yanlışmı görüyoruö diye bu nedir
Aa o hiç aklıma gelmedi bi bakayım hocayada bi sorayım. Çok çeşitli şeyler deniyorum görsenizDik durup sağa sola eğiliyorsun ya o da beli inceltmez mi?
Ben duvarları kemirirdim..Evet masraf olmasın diye kendimi diyete verdim
Sen verde biz gözlerimizi ovuşturalım şaşıralım yeterkiiiSiz haftaya verdigim kiloyu görünce oluşturun gözlerinizi bide veremezmişim tırtttt
Aynen kaburgam alinmis gibi incecik oldu bacaklar hala dolu doluDüzenli twister yapanlar ölçülerinizde bir değişiklik gördünüz mü belde mesela
Haftaya verip de bi sonraki hafta batırma bizi de misliyle alıpSiz haftaya verdigim kiloyu görünce oluşturun gözlerinizi bide veremezmişim tırtttt
YouTube'da stüdyo pure yazınca bir abla çıkıyor. Paylaşan adı Furkan tekin. Ben onun egzersizlerini yapıyorum.Aa o hiç aklıma gelmedi bi bakayım hocayada bi sorayım. Çok çeşitli şeyler deniyorum görseniz
çok hasar varmı duvardaBen duvarları kemirirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?