Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne bilim Kiz ben Evi temizleyip az ter atiosam o yeter bana . Üstüne ip atliyim hem 1000 hayatta yapamam 40 kilo olsam da
Al benden de o kadar elimde olsa tuvalete de arabayla gidicem hic yurumuyorm ben spor disinda.o yuzden benim vucut alisik degil spora en guzeli leslie bi de yuruyus bana o da haftada 4 gun

Ayva var elmà yok da. Ben bişi yemim şimdi en iyisi uyumak da. İşte sütüm mu azalır ki bisi yemesem. Yavrum emiyor bugün sanki doymuyor
Azalir sutun yemezsen sen sik arayla ekmeksiz sebzelrrni ye bol bol suyunu ic kilonu da verirsin sutun de yeter .Lutfen bebisinin san ihtiyaci var

Ben yatiorree. Ama nasıl ... sağımda. Pimi çekilmiş bomba gbi yatan öksürük lu oğlum . Solumda 1 aylık mik mik eden tosbikim. Aman ne stres... o aglarsa abi kalkar . Abi kıyameti koparir. ..
Bu arada oğlanın odası ayrı da hasta die bin kez kalkip gitmek eziyet olunca yanıma getrdum yatağını

Azalir sutun yemezsen sen sik arayla ekmeksiz sebzelrrni ye bol bol suyunu ic kilonu da verirsin sutun de yeter .Lutfen bebisinin san ihtiyaci var
Yaa orasını cozemedim işte. Karatay yapmaya calisiom o dà 8 den sonra bişi yemeyın dio. 8 den sabah 11 é anam aglio gece de süt veriom. Bilmiom napcam

Dik durup sağa sola eğiliyorsun ya o da beli inceltmez mi?

Aa o hiç aklıma gelmedi bi bakayım hocayada bi sorayım. Çok çeşitli şeyler deniyorum görseniz
Bende hiç fark yok hocama sordum çok fazla yapma onu belini incitirsin dedi twister için. Bi size sorayım dedim

Ben de bunun peşindeyim ya heryer gitti yan simit kaldı sanki
Hulohop mu cevirek ne edek

Günaydın kızlar. Benim maraton başladı
Ben bu gün giremem goz kulak olun artık öpüyorum hepinizi
günaydın kaptanim maşallah sana benimde bi gaza gelip bütün eve girişmem lazim da...
kolay gelsin yağdan gitsin

ara öğün yapmıyorsun ozaman bide meyveyi yemekle beraber demissin uzmanlar meyveyi yemekten 2 saat sonra yemeyi tavsiye ediyorlar sizinki değişik geldi

Bunye meselesi istee dilimz disarda her aksam kiii benim yaptigm arkadaslarin yaninda hic valla gruptaki spor puanlari dehset
ben onlar kadar yapsam yerlere yapismistim bide bu spordaki puan olayını çözemedim günde en az kaç puan almamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…