Ben de çok ihmal ediyorum yaUzun zamandan beri ilk kez 1 ltden fazla su içtim, onu da ekleyin dedim.
Bunye meselesi istee dilimz disarda her aksam kiii benim yaptigm arkadaslarin yaninda hic valla gruptaki spor puanlari dehsetYuru be kim tutar seni abla biz gram vericez diye helak oluyoruz
İyi olur bence. Bugün soğan yiyince salatadan içimi kavurdu. Yoksa içeceğim yoktu.Ben de çok ihmal ediyorum yayarından itibaren 2 yapalım beraber durtelim olmaz mı
Al benden de o kadar elimde olsa tuvalete de arabayla gidicem hic yurumuyorm ben spor disinda.o yuzden benim vucut alisik degil spora en guzeli leslie bi de yuruyus bana o da haftada 4 gunNe bilim Kiz ben Evi temizleyip az ter atiosam o yeter bana . Üstüne ip atliyim hem 1000 hayatta yapamam 40 kilo olsam da
Havalar soğuk . İyi yürüyüş yapiosun valla.Al benden de o kadar elimde olsa tuvalete de arabayla gidicem hic yurumuyorm ben spor disinda.o yuzden benim vucut alisik degil spora en guzeli leslie bi de yuruyus bana o da haftada 4 gun
Yemedim kiiii. YememmmmkiiiiiMeyveli topkek yanında iğneli fıçı veriyom ben istiyor musun
Azalir sutun yemezsen sen sik arayla ekmeksiz sebzelrrni ye bol bol suyunu ic kilonu da verirsin sutun de yeter .Lutfen bebisinin san ihtiyaci varAyva var elmà yok da. Ben bişi yemim şimdi en iyisi uyumak da. İşte sütüm mu azalır ki bisi yemesem. Yavrum emiyor bugün sanki doymuyor
Yaa orasını cozemedim işte. Karatay yapmaya calisiom o dà 8 den sonra bişi yemeyın dio. 8 den sabah 11 é anam aglio gece de süt veriom. Bilmiom napcamAzalir sutun yemezsen sen sik arayla ekmeksiz sebzelrrni ye bol bol suyunu ic kilonu da verirsin sutun de yeter .Lutfen bebisinin san ihtiyaci var
Uzun zamandan beri ilk kez 1 ltden fazla su içtim, onu da ekleyin dedim.
Ben de çok ihmal ediyorum yayarından itibaren 2 yapalım beraber durtelim olmaz mı
Dik durup sağa sola eğiliyorsun ya o da beli inceltmez mi?
Aa o hiç aklıma gelmedi bi bakayım hocayada bi sorayım. Çok çeşitli şeyler deniyorum görseniz
Bende hiç fark yok hocama sordum çok fazla yapma onu belini incitirsin dedi twister için. Bi size sorayım dedim
Günaydın kızlar. Benim maraton başladı
Ben bu gün giremem goz kulak olun artık öpüyorum hepinizi
günaydın kaptanim maşallah sana benimde bi gaza gelip bütün eve girişmem lazim da...Günaydın kızlar. Benim maraton başladı
Ben bu gün giremem goz kulak olun artık öpüyorum hepinizi
ara öğün yapmıyorsun ozaman bide meyveyi yemekle beraber demissin uzmanlar meyveyi yemekten 2 saat sonra yemeyi tavsiye ediyorlar sizinki değişik geldisağlığınızı ve metabolizmanızı bozmayın derim ben, günde sadece 3 öğün yemek yemeniz yemek aralarınızın en az 5 saat olması, her öğünde tek tip protein almanız, gün içinde aynı protein grubunu tekrar yememeniz, meyvenizi de yemekle tüketmeniz, yemeği bıraktıktan sonra en az 45 dakika su içmemeniz, yeterli bence
ben onlar kadar yapsam yerlere yapismistim bide bu spordaki puan olayını çözemedim günde en az kaç puan almamız gerekiyorBunye meselesi istee dilimz disarda her aksam kiii benim yaptigm arkadaslarin yaninda hic valla gruptaki spor puanlari dehset
Sen de 10-15 kişilik misafir çağırgünaydın kaptanim maşallah sana benimde bi gaza gelip bütün eve girişmem lazim da...
kolay gelsin yağdan gitsin
İyi olur bence. Bugün soğan yiyince salatadan içimi kavurdu. Yoksa içeceğim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?