- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Çok geçmiş olsunBen iki haftadır çok hastayım canım böbrek taşı ve iltihabı yüzünden..
Küçük kızım yanımdaydı sorunlar eksik değil.
Yoğun çalışıyorum bir de
Toparlanamıyorum
Geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin inş işin çok zor Allah yardımcın olsun bende böbrek taşından çok çekmiştim senin işin daha zor özledik kız seni ugra arada iyi oldugunu bilelim olurmu tekrar çok geçmiş olsunBen iki haftadır çok hastayım canım böbrek taşı ve iltihabı yüzünden..
Küçük kızım yanımdaydı sorunlar eksik değil.
Yoğun çalışıyorum bir de
Toparlanamıyorum
Hiç bilmezmiyiz sevmediğiniGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Dogunun ve balkanların en güzel en nadide en sıcak en cana yakın en samimi 12.takımın Gülün Den herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Kendimi övmeyi sevmem
Kızçe detoksun sonucu tam 1kiloÇok geçmiş olsun
Herşey gönlüne göre olsun inşallah ablacım
Aynen canım eve almayınca yenmiyorAyy yedikten sonra hissettiğim tek sey pismanlikyaşadıklarımı az cok biliyorsunuz zor süreçten geçiyorum ama benim ki alışkanlık oldu galiba. Suan essekler gibi pişmanım. Aburcubur almıcam artık eve
Tebrik ederim maşallah ta o kadar aç kalmaya mecbur bir kilo olsun bıraktaKızçe detoksun sonucu tam 1kilo
Aç kalmıyon kız süt tok tutuyo dene gör hiç acıkmıyorum 2saat nasıl geçiyo anlamıyorsunTebrik ederim maşallah ta o kadar aç kalmaya mecbur bir kilo olsun bırakta
Ben varya niloyya yetişicem diye ayağımı incitmişim şişmişsor yetişebildinmi diye. Ama sende iyisin he
Sebze corbasi4 dilim ekmek çok be yaaa neyseki aksam yok. Çorba ne çorbası . Benimki gibi pirinc li ise fenaaaa
Ay görmek istemiyorum canım çekiyor
Ben yapmıştım sevmedim sana afiyet olsunÖğle yemeğine karnabahar kısırı yapıyorum kızlaaaar
Ayran ve turplA yiyeceğim inşallah
Ben yapmıştım sevmedim sana afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?