- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
1000 ip mi atladın sen yanlış mı okudum
Ayneen ayrıcaKız sen tembelsin ganımca herşeyde ufak bi şok yaşıyon ben bu kiloyla atlıyom oda atlar ne varki
Yapmayın allansen acilen by kiloların gitmesi lazım. Nasıl gidecek mis öyle. Karatay yap bence sen deBenim diyetisyen günde 8dilim verdi 4 devede kulak bacım ara ögün de bile peynir ekmek var benim
Canım acaba duygusal durumun mu sana bunu yaptırıyor. Benim mesela inanılmaz çikolata krizlerim olurdu ama sonra altındaki duygusal nedeni bulduk ve çözdük. Seninde acaba stresli olduğun durumlarda mi geliyor krizlerin? Bir de bu gözle bak bakalım. Yemeden önce bana bunu yaptıran ne , yedikten sonra hissettiklerim neler bunları düşün. Kriz geldiğinde abur cuburlarin vücuduna zararını düşün. İlk başlarda zor olacak ama sonra alışırsınYa evet ya almayayim dimi. Sigara nasıl alışkanlık oluyor bu aburcubur da öyle. Kriz gibi geliyor birde
Canım ben yapıyorum her gün 250 tane falan. Haftaya cuma olculerimi alacağım bakalım 1 ay olacak belli olur. Belimi bende çok merak ediyorum:)Düzenli twister yapanlar ölçülerinizde bir değişiklik gördünüz mü belde mesela
Ne bilim Kiz ben Evi temizleyip az ter atiosam o yeter bana . Üstüne ip atliyim hem 1000 hayatta yapamam 40 kilo olsam daKız sen tembelsin ganımca herşeyde ufak bi şok yaşıyon ben bu kiloyla atlıyom oda atlar ne varki
Sizı böyle okurken efenim ben açken. Su an d à dolapta meyveli bi topkek var beni çağırıyor . Ama aaaa yememmmmmCanım acaba duygusal durumun mu sana bunu yaptırıyor. Benim mesela inanılmaz çikolata krizlerim olurdu ama sonra altındaki duygusal nedeni bulduk ve çözdük. Seninde acaba stresli olduğun durumlarda mi geliyor krizlerin? Bir de bu gözle bak bakalım. Yemeden önce bana bunu yaptıran ne , yedikten sonra hissettiklerim neler bunları düşün. Kriz geldiğinde abur cuburlarin vücuduna zararını düşün. İlk başlarda zor olacak ama sonra alışırsın
Bu methodu bende deneyeceğimsağlığınızı ve metabolizmanızı bozmayın derim ben, günde sadece 3 öğün yemek yemeniz yemek aralarınızın en az 5 saat olması, her öğünde tek tip protein almanız, gün içinde aynı protein grubunu tekrar yememeniz, meyvenizi de yemekle tüketmeniz, yemeği bıraktıktan sonra en az 45 dakika su içmemeniz, yeterli bence
Sen de canım. Ne güzel bi dilek öyleBen kaçtım sabah görüşürüz Allah nasip ederse hepinizi öptüm canlar en güzele emanet olun
YemeeeSizı böyle okurken efenim ben açken. Su an d à dolapta meyveli bi topkek var beni çağırıyor . Ama aaaa yememmmmm
Ayva var elmà yok da. Ben bişi yemim şimdi en iyisi uyumak da. İşte sütüm mu azalır ki bisi yemesem. Yavrum emiyor bugün sanki doymuyorYemeeeiyy topkek be cirkin iki lokma yiyeceksin diye hiçbir besleyici ligi olmayan vücuduna yararı olmayan bir şeyi yeme kuzum onun yerine elma ye
Aynen saat kaç olmuş yat uyu boşver meyvede yeme bu saatte :) ben saatin farkında degildimAyva var elmà yok da. Ben bişi yemim şimdi en iyisi uyumak da. İşte sütüm mu azalır ki bisi yemesem. Yavrum emiyor bugün sanki doymuyor
Başlangıç kilondayimm. Senİ geçmem gerek5 ocak menü
Kahvaltı
1/2simit
1 kk pynir
1 kapya biber
Bol yeşillik
Öğlen
1 tabak yeşil mercimek
4 YK yoğurt
Ara
1 elma
7 fındık
200 ml süt
Akşam
Tam buğday ekmeğe beyaz peynirli yesilikli sandviç
Bizi geçen bizdendir canımBaşlangıç kilondayimm. Senİ geçmem gerek
Evet evet haklsin su içtim ben d eAynen saat kaç olmuş yat uyu boşver meyvede yeme bu saatte :) ben saatin farkında degildim
Su iç bol bol süt konusunda pek bilgim yok ama :/
Meyveli topkek yanında iğneli fıçı veriyom ben istiyor musunSizı böyle okurken efenim ben açken. Su an d à dolapta meyveli bi topkek var beni çağırıyor . Ama aaaa yememmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?