- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ben beğendiğimden demedim ki niye yaptı öyle menü yü detoksta mı diye merak ettim sadeceDün sana 2saat detoks aradık ama anlamsız geliyorsa niye bize arattın elmalı yumurtalı menüyü
Kaptan seni kovacak yanı sıra beni niye çekiyon bacıGulumse 3 gunluk sok dukan diyeti var kilo vermesi duranlar icin birlikte onu yapsak baci nasil
Kiloyu verirsek kovamaz cnmcimKaptan seni kovacak yanı sıra beni niye çekiyon bacı
Baktım gayet ola bilir bir menü yapa biliriz bacı
Gelecek hafta verdigin kiloları geri alıp bizi batırırsın dedi duymadın mıKiloyu verirsek kovamaz cnmcim
Evet köfteler çok masum degildi ama en azından onceden olsa yağda kizartirdm yanına pattis yerdim. Yapmadım7 Bulgurlu fırında köfteyi bilmiyorum ama biraz şüpheli geldi.onun dışında güzel menü afiyet olsun canım . Benim kahvaltı tabağımda seninkine benziyor da ben artık yumurtayla peyniri aynı gün yemiyorum neden bilmiyorum araştırmadım ama hangi diyetisyeni duysam yenmemesi gerektiğini söylüyorlar .
Birde kahvaltında ekmek yoksa ceviz de yiyebilirsin tok tutar
Yani gayet doyurucuBaktım gayet ola bilir bir menü yapa biliriz bacı
AamaaaaaninnnNe iki kilo mu hayir olamazzzz.rakibemmmm
Dukan diyetini dedim gayet yapıla bilir bir menü detoks gibi degil yapalımYani gayet doyurucu
Nereye bee hemen erkendenNeyse sen karar fer ptesi baslayalim ben kactim iyi geceler herkese
Ben de aşağı ya spor salonuna baktım. 20 dk koşu yuruys yaptım Ama çocuklarla gidilmez mis bunu anladım. Yarından sonra 1 saatlik kocaya bırakıp bebeleri öyle gitcem.
4 dilim ekmek çok be yaaa neyseki aksam yok. Çorba ne çorbası . Benimki gibi pirinc li ise fenaaaa5 ocak menü
2 haşlama yumurta pul biber
3 dilim ekmek
Az peynir
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Akşam 18
1 kase yoğurt
1 kase çorba
5 kasık pırasa
1000 ip mi atladın sen yanlış mı okudum5 ocak menü
2 haşlama yumurta pul biber
3 dilim ekmek
Az peynir
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Akşam 18
1 kase yoğurt
1 kase çorba
5 kasık pırasa
Benim diyetisyen günde 8dilim verdi 4 devede kulak bacım ara ögün de bile peynir ekmek var benim4 dilim ekmek çok be yaaa neyseki aksam yok. Çorba ne çorbası . Benimki gibi pirinc li ise fenaaaa
Kız sen tembelsin ganımca herşeyde ufak bi şok yaşıyon ben bu kiloyla atlıyom oda atlar ne varki1000 ip mi atladın sen yanlış mı okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?