Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah arkadaslarla brunch yapalim dedik masa doluydu bi tane bisey yemedim cok israr edince bi cimdik islak kekin tadina baktim sade nescafe cay ictim o kadar ovgu aldimki nasil erimissin diye ucarak eve geldim ve baslasin cardio turuncu takim nerdesiniz hadi spora bu arada kimler vardi unuttum ben turuncu takimda

Sporumun buyuk bir kismi bitti terden oldum aksamustu devam artik kimse yok ortada umarim herjes spordadir turuncu takimdan ses yok

Selam kızlar. Hava güzel oglusu biraz dışarı çıkardım şimdi salliyorum ayagimda. Sizde ne var ne yok.

florence_N
florence_N
Su iç flo
Sana seslenesim geliyor durmadan kafayı sana taktım

Ama bak ikimizde 72 yiz gel beraber eriyelim

Kızıyosan susarım valla
Yok canım niye kizayim. Bu saate kadar 1 lt bitti. Geç bile kaldı. KV ile mantı döktük. Çocuklar bir atladı biz de yardım ederiz diye, 5 beze 4 saat sürdü.. 1 beze yapıp kacistilar. Ufaklık ezdi yaptiklarimizi vs. Ezuk buzuk bir mantı oldu. Bulaşığıni da yıkadım. Ufaklığı yeni uyutuyorum.

Ufaklık an itibariyle uyudu. Çocukların haftalık tekrarlarını yaptırıp uzanacagim inşallah. Sonra da spor mecburen. Çünkü 1 tabak yoğurtlu mantı yedim
Sizin bu yediklerimizi görünce ben kendimi boğarak öldürmek istiyorum.benim yediklerimi bir duysaniz ama bugun den sonra yok öyle cis mis

Bende bu tatlı krizini anlamıyorum nasıl bişey oluyo arkadaşlar bahane yok tatlı krizi kalp krizi degildir ölmezsiniz valla yemezseniz bi tarafa tatlıyı koysam bi tarafada tartıyı koysam inanki yemem o tartıda eksi görmek ki mutluluk o tatlının verdigi anlık mutluluk tan daha güzel bide daha kalıcı inanın buna yemeyin mantı da yemeyin abur cubur da yemeyin

valla dayaniyorsun super iraden var demek.tepsi boregi yazinca canim cektiiiiii

Süper konsantre olmuşsun canım ben de bu şekilde konsantre olduğumda 3 ayda 17 kilo verdim karatay la. Duzenimi kaybettim bir kaç güne alışirim inşallah. Midede genişlemiş tir şuan doyumsuz luk ta var.

Aynen sana katiliyorum benimde hic oyle krizlerim olmuyor beyinde bitirmek lazim kilo vermek istiyorsak uzak durucaz aksama babasi cocuklara hamburger yapiyo ben et kofte salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…