Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

metabolik balans uyguluyorum ben. bu şekilde doktorum tavsiye ediyor, yemek yediğinizde zaten 2 saat sonra meyva yerseniz tekrar insülin salgılamaya devam ediyor vücut internetten bir araştırırsanız göreceksiniz ben daha önce kısmi olarak paylaşmıştım.

Abla sen spordan haber ver bak gurup olduk spor yoksa bari kilo vermeye daha bi gayret göster dibe vurmayak sonra
Bize gülerler valla

Kız abartma o nasıl bi irade var öyle sende nefsine hakim ol sanki hiç görmüyoruz öyle resimler
Inanmicak sin ama yok o irade ben dé . Kendi yaptgimiz foto neyse hadi . Ki bence meni bildirim de bile olaki bir dilim yedik yazmamak lazım . Cis yedim de geç . Ama Nasıl bilirsen öyle Yap kuzum. Aslında şu an tam kriz anindayim. İradesiz olup yemek değil mesele insanın aklına düşüyor ilk fırsatta yeme isteği ve mücadele ve üzüntü vs. Ne dersin @anka_misali

Bugün beni durtün kızlar .şu spor salonuna iniyim. Koşu . Yürüyüş neyse yapiyim 40 dk . Bi de zumba neyin yapsam ip atlasam anaaa işte biraz zor. İki bebeynen onların altını değiş .kaldir yıka et derken . Terliom valla kardiyo yapmış gibj

Yoksa hep görüyorz . Kk bile zalim . An itibariyle Eki Görüntüle 2089901
Böyle foto paylaşılmamalı dediğine güldüm valla Çünkü
Seninde dediğin gibi her yerde var
masamızda diyet yapmayanlarda herşeyi heryerde yiyorlar
Bizim iş beyinde bitiyor canım
Gerçekten karar verirsen önüne ne gelirse gelsin bişi olmaz

Bu msj yazdığımız bölümlerde çıkar resimleri görmüşsün işte gördük diye canımız çekmiyor bacım valla biz onların tadını biliyoruz diyip geçiyoz sende zamanla alışırsın

Bu msj yazdığımız bölümlerde çıkar resimleri görmüşsün işte gördük diye canımız çekmiyor bacım valla biz onların tadını biliyoruz diyip geçiyoz sende zamanla alışırsın
Alisirimm insalalh. Ben menülerimı fotolayip atarken canınız çeker de bana kızasiniz saniodum. Ben de atiyim bol boll madem

Alisirimm insalalh. Ben menülerimı fotolayip atarken canınız çeker de bana kızasiniz saniodum. Ben de atiyim bol boll madem
Bende tam onu diyecektim şu an sen de foto atıyon diye ama demedim diyet yapıyoruz diye kilitli sandıkta kalamayız canım ,
Misafirliğe gidiyoruz çarşı pazar geziyoruz evde eşimiz çocuklarımız herşeyi yiyor
Belki hergün atılsa öyle foto senle aynı fikirde olabilirim belki ama bi fotodan bişi olmaz iradeni sağlam tutmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…