Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ceviz de yağ var ne bilim. Tan karatay ci değilim . Grissini koyuyorum ben mesela
Korkarak çıktım tartıya şükurler olsun. 70.2 fark 1300 cumaya 2000 olsa keşke

carşambadan beri işe gitmiyordum oğlanın durumundan dolayı bir kilo gitti bugün iş yerine geldim herkes iyice ermişsin bırak artık şu diyeti kötü olacaksın diyorlar bu arada bende 63 üm ama hiç göstermiyorum herkes diyo enfazla 55 kilosun ama gerçek 63

Harikasınız kızlar listeye ilk girince süper gidiyor
Böyle devam maşallah

Millete baksan ben 75 ken de çok zayıftım sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloda kal.

Günaydınlar uykusuz kalmazdım genelde canım tatlıdır. Dün başka evde uyuyamamıştım sizi daha iyi anlıyorum şuan. Allah sabır versin geceli gündüzlü çocukla uğraşıyorsunuz
Aynenn ben de anne olmadan bilmezdim . Kesintisiz uyurdum vay beee. Bi de uni de 2. Ogretim dim. Dersler öğlen olunca öğlen kalkardik heyuyu gençlik

Yalannnnnnnn inanma onlardan zayıf olmanı istemiyorlar Eşimde bana hastalanacaksın yeter diyo başına iş açacaksın saglıgından olacaksın he diyip geçiyom sende öyle yap

Yalannnnnnnn inanma onlardan zayıf olmanı istemiyorlar Eşimde bana hastalanacaksın yeter diyo başına iş açacaksın saglıgından olacaksın he diyip geçiyom sende öyle yap
bende öyle cnm ben bir gruba girdim söz verdim çıkamam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…