Gulumseeee kizzzz. Farkı mi fark ettin mi . Amaninnn 1 ay da incelirm kizzz. Azmetmeli pes etmemelyimmmmÇok lezzetli ve çok pahalıııııı yerken koklaya koklaya yedim dün
O buruşukluk kalır malesef ben instegramda birini takip ediyorum 102den 65falan sanırım düştü o kadında dedi karnım buruşuk kaldı helakette spor yapıyo spor salonunda hemde tek çare amaliyat onu bile düşünmüyorum dedio da çok zor gidiyor biliyorum karın derimin sıkılaşması lazım kilo verince buruş buruş kaldı
Bim den alrim kabuklu .olur zaarAlırken dikkat et ithal olmasın canım.
57-60 arası gidip geliyorum ama hala 65 hissediyorum kendimiŞimdi kaç kilosunn kapiiimmm. Benim fark olalala değil mı.
Bimin ithal maalesef.Bim den alrim kabuklu .olur zaar
Ödem olabilir canım sen kararlılıkla devam et. bir süre sonra o direnç kiriliyor tıkır tıkır gidiyorCuma günü 61 küsür görünce tamam dedim az az bile olsa gidiyor. Ama yok bu sabah yine lanet rakam çıktı karşıma.
Tartiyi firlatip atasim var.
Yok artık canım ya sana öyle geliyordur.57-60 arası gidip geliyorum ama hala 65 hissediyorum kendimi
Yalannnnnnnn inanma onlardan zayıf olmanı istemiyorlar Eşimde bana hastalanacaksın yeter diyo başına iş açacaksın saglıgından olacaksın he diyip geçiyom sende öyle yap
Gulumseeee kizzzz. Farkı mi fark ettin mi . Amaninnn 1 ay da incelirm kizzz. Azmetmeli pes etmemelyimmmm
Herkesin gözleri kamaştıGulumseeee kizzzz. Farkı mi fark ettin mi . Amaninnn 1 ay da incelirm kizzz. Azmetmeli pes etmemelyimmmm
Abooı daha geçen hafta gelmişsin sanki uzun zamandır burdasın gibi geldi.Hu hu Kzlar merhaba ..Anka kaptanımZn davetiyle geldim. Motivasyon à yarışmaya hedefe kilitlenmeye ihtiyacım var. Tanışalım Kaynaşalim. İki kez mezuniyet im var . Bi kez de o duyguyu burada tatmak istiorum .
O farkı kimse farketmedi sanırımHerkesin gözleri kamaştı
Sen gulumsenin farkı farkettin mi. Bakayım sen bu hafta listede misin.
Yok artık canım ya sana öyle geliyordur.
Kolay gelsin canım benim de temizlik yapmam lazımSelam kızlar kahvaltı sonrası oglus yattı.kendimi hemen yürüyüş bandına attim35 dk yurudum oğlan o kadar uyudu. Şimdi kahvemi yaptım içiyorum.daha evi temizlicem koltukları falan çekip dip köşe temizlicem. Siz napiyorsunuz
Masallar maşallah kolay gelsinBenimde çok işim var temizlik yapıcam bitince görüşürük millet ben kaçtım
Odem mi acaba, detoksta da mi gitmedi kaptanım?Yok canım göbek top gibi kaldı. Herkes hamile sanıyor. Cumartesi misafirler de hamilemisin dediler
2.5 cm inceldi detoxla. Ama mekik çekmem lazım. Bir de glutenden sanırım. Ekmek yemediğim zaman daha küçük oluyor.Odem mi acaba, detoksta da mi gitmedi kaptanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?