Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

o da çok zor gidiyor biliyorum karın derimin sıkılaşması lazım kilo verince buruş buruş kaldı
O buruşukluk kalır malesef ben instegramda birini takip ediyorum 102den 65falan sanırım düştü o kadında dedi karnım buruşuk kaldı helakette spor yapıyo spor salonunda hemde tek çare amaliyat onu bile düşünmüyorum dedi

Cuma günü 61 küsür görünce tamam dedim az az bile olsa gidiyor. Ama yok bu sabah yine lanet rakam çıktı karşıma.
Tartiyi firlatip atasim var.
Ödem olabilir canım sen kararlılıkla devam et. bir süre sonra o direnç kiriliyor tıkır tıkır gidiyor

Yalannnnnnnn inanma onlardan zayıf olmanı istemiyorlar Eşimde bana hastalanacaksın yeter diyo başına iş açacaksın saglıgından olacaksın he diyip geçiyom sende öyle yap

Aynen ya hep oyle fiyolar zayiflayinca ben 52ye inmistim nasil bilmiyorum uzuntuden bisey yemiyodum gorumcem kaynana elti yeter artik deyip duruyodu bacagimin ordasi bile bos gorunuyodu

Selam kızlar kahvaltı sonrası oglus yattı.kendimi hemen yürüyüş bandına attim35 dk yurudum oğlan o kadar uyudu. Şimdi kahvemi yaptım içiyorum.daha evi temizlicem koltukları falan çekip dip köşe temizlicem. Siz napiyorsunuz

Kolay gelsin canım benim de temizlik yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…