- 2 Ocak 2018
- 153
- 392
- 18
Canım diyorsun ya bir kere o rakam altına inebildim diye.vücudun o yüzden direniyor.ama eğer o direnci bir kirsan patir patir gidecek. Sabırla devam et senGunaydin kizlar..
Acayip gergin basladim güne. Tüm gece bölük pörçük uyumak böyle yapti beni üzerine tum hafta sonu ekstra caba sarf etmeme ragmen bu sabah tartida + görünce iyice afakanlar bastı.
Vücudum 62 nin altina inmemek icin direniyor. Son 10 senedir bu rakamin altini 1 kere görebildim. Onuda koruyamdim. Simdi 62 de takili kaldim. Gitmiyor... Gidiyormus gibi yapip geri geliyor cildiriyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Bildigim yaptigim herşey faydasiz kalmaya basladi artik.
Simdi pazar menümü de yazayim bir bakin hele nerde ne yablis yapiyorum ben yaa..
Cuma günü 61 küsür görünce tamam dedim az az bile olsa gidiyor. Ama yok bu sabah yine lanet rakam çıktı karşıma.Canım diyorsun ya bir kere o rakam altına inebildim diye.vücudun o yüzden direniyor.ama eğer o direnci bir kirsan patir patir gidecek. Sabırla devam et sen
Canım kendine 62 de direncim var diye şartlandırma. O zaman hakkaten direnç oluyor işte. Bu hafta her gün "cuma günü 61 kiloyum" diye tekrar et. Ben geçen hafta öyle yaptım 68 i gördümCuma günü 61 küsür görünce tamam dedim az az bile olsa gidiyor. Ama yok bu sabah yine lanet rakam çıktı karşıma.
Tartiyi firlatip atasim var.
Canım kendine 62 de direncim var diye şartlandırma. O zaman hakkaten direnç oluyor işte. Bu hafta her gün "cuma günü 61 kiloyum" diye tekrar et. Ben geçen hafta öyle yaptım 68 i gördüm
menunde bisey goremedim ama mesela oglen yapmamissin ara yok belkin sabah cok yedim diyceksin ama miktarinda ye ogun yap bize emzirme gibi bişey yoksa bitki çayları çok iç wc durumun nasil07 ocak pazar menü
Kahvalti 10:30
1 haşlanmış yumurta
3 dilim otlu peynir
8 zeytin
3 cherry domates
3 dilim salatalik
2 sivri biber
Bol roka maydanoz
1.5 kozlenmis zeytinyağli kirmizi biber
3 kuru kayisi
1 incir
2fincan çay
Ara 16:30
Duble türk kahvesi
Aksam 18:45
3 köfte
4 peynirli izgara mantar
1 bardak ayran
gunaydın kızlar bende sabitim regl günüm yaklaştı onunda etkisi var cnm moralini bozma birlikte atlatıcaz bu durumu merak etme aynı devamGunaydin kizlar..
Acayip gergin basladim güne. Tüm gece bölük pörçük uyumak böyle yapti beni üzerine tum hafta sonu ekstra caba sarf etmeme ragmen bu sabah tartida + görünce iyice afakanlar bastı.
Vücudum 62 nin altina inmemek icin direniyor. Son 10 senedir bu rakamin altini 1 kere görebildim. Onuda koruyamdim. Simdi 62 de takili kaldim. Gitmiyor... Gidiyormus gibi yapip geri geliyor cildiriyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Bildigim yaptigim herşey faydasiz kalmaya basladi artik.
Simdi pazar menümü de yazayim bir bakin hele nerde ne yablis yapiyorum ben yaa..
Canim sabah kahvaltisindan geç kalktim tabi onca seyi yemek 1 saat falan surmustur. Ardindan spor yaptim eve döndüğümde hala ac degildim kahve falan da icince tıkadı aç hissetmedim hiç.menunde bisey goremedim ama mesela oglen yapmamissin ara yok belkinsabah cok yedim diyceksin ama miktarinda ye ogun yap bize emzirme gibi bişey yoksa bitki çayları çok iç aç durumun nasil
Pazartesi kontrol Tartısı
gulenyuzumsunsen (72/72.2/-0.2)
İnnuk(61.6
Niloyabebe (76.4. 76.//)
Elmira2017 (60.7/61.3/-0.6)
Gulumse25(85
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(68.2/68.4/-0.2)
bulutungokyuzu (75.1/74.6/0.5)
hCrb (78,2/78/0.2)
glstn99(63.4
Ecembal (64.9
Yeni gelen üyeler
@Gamzemdwf(81,2
@zeynepbbb (60,6
@Ecembal (64.9
@never_forget(75.2/74.4)
@vorones71,5
@feyzax 63,5
@kozalakperisi 64,9
@soffty(70
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01(
Florence_N(72.2/71.7/0.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?