- 7 Eylül 2017
- 224
- 507
- 18
Gecmis olsun canim bagisikligin dusuyor dikkat et gribe yakalanma ihlamur nane limon icersen iyi gelir cabucak toparlanirsin insallahBen de yiyemeyince 1 günde yarım kilo farketmiş. Yoksa sabittim dün sabah.
Kız belki hasetliginden soyluyorlardir 57 kilonun ne göbeği olacak baciYok canım göbek top gibi kaldı. Herkes hamile sanıyor. Cumartesi misafirler de hamilemisin dediler
Yok canım işte kilom olmayınca göbek bebek gibi kaldı.Kız belki hasetliginden soyluyorlardir 57 kilonun ne göbeği olacak baci
Ben yiyince ama 15 taneyle kalmıyorum
Kız öyle deme diyete başlayınca bende parka gidiyodum özellikle akşam kimse olmasın diye erkekler çok pis bakıyo bende kendime bi kaç arkadaş edinmiştim ben açık havada sporu daha çok seviyorum parktaki aletlerin hepsiyle 500tane yapmadan inmiyodum tam 1.5saatimi alıyordu eve dönüş sadece mekik çekmiyodum çirkin bi görüntü oluyo eşim parka gitmim diye gitti eliptik aldı yaz gelsede dışarı çıksak valla öyle şansın varsa hiç durma biz burnumuzu dışarı çıkaramıyoz bu havadaSlm kizlarr.
Şu parkta spor aletleri vardır ya..
Galiba adı air walker olan bi alet var hani.. Eliptik gibi ama duz adim atiyorsun..
Iste o alete binip öne arkaya sallanan ablalar görüyorum sürekli. Bana cok komik geliyor. Ama oyle kaptiriyorlar ki kendilerini birak saatlerce sallansinlar. Acaba diyorum benim bilmedigim bir islevi mi var aletin.
Evimin karsisinda park var. Bi abla 40 kusur dakkadir haldir haldir sallaniyor valla onu izliyorum. Acaba bu ablaya takilsam mi gidip tanisatim birlikte sallanalim karsilikli. Bana biraz spor şevki versin.
Ben bardakla içmiyorum hiçKızlar suları da ihmal etmeyelim kışın çok aklımıza gelmiyor sanki ama içtikçe insan aslında aç olmadığını hissediyor ben 1 litre içtim öğleden önce şindi 2. litreye başladım işten çıkmadan bitiririm eve de 2 bardak kalır günlük hedefim 12 bardak:)
Benim suyumu görsen içinde yok yok sürahiye suyu dolduruyorum içine yarım limon 10tane kadar karanfil 2tane çubuk tarçın 1tane kayısı bitki çayı 1tane guji berryli yeşil çay karışık onu atıyom akşama kadar içiyorum su içmek çok faydalı ihmal etmeyin ben onu anladımBen bardakla içmiyorum hiç
Bir sulugum var emektar gecen hafta kapaği kirildi. Onunla 2 ya da 3 defa içiyorum. Elime her alisimda 3 yudum cekiyorum genelde 2 kesin biter 3 de yarida falan kalir.
Kız öyle deme diyete başlayınca bende parka gidiyodum özellikle akşam kimse olmasın diye erkekler çok pis bakıyo bende kendime bi kaç arkadaş edinmiştim ben açık havada sporu daha çok seviyorum parktaki aletlerin hepsiyle 500tane yapmadan inmiyodum tam 1.5saatimi alıyordu eve dönüş sadece mekik çekmiyodum çirkin bi görüntü oluyo eşim parka gitmim diye gitti eliptik aldı yaz gelsede dışarı çıksak valla öyle şansın varsa hiç durma biz burnumuzu dışarı çıkaramıyoz bu havada
Evetgülümse nin süt detoxunu perşembe hepimiz yapalım
Yuhhhh diyorumm gulumseBenim suyumu görsen içinde yok yok sürahiye suyu dolduruyorum içine yarım limon 10tane kadar karanfil 2tane çubuk tarçın 1tane kayısı bitki çayı 1tane guji berryli yeşil çay karışık onu atıyom akşama kadar içiyorum su içmek çok faydalı ihmal etmeyin ben onu anladım
sende gastrit ya da ulser var mi yoksada mutlaka doktora gitmelisin.Ben de yiyemeyince 1 günde yarım kilo farketmiş. Yoksa sabittim dün sabah.
bende 1 litresini daha bitiremedi aksama kadar 1bucuk yaparsam benden iyisi yokKızlar suları da ihmal etmeyelim kışın çok aklımıza gelmiyor sanki ama içtikçe insan aslında aç olmadığını hissediyor ben 1 litre içtim öğleden önce şindi 2. litreye başladım işten çıkmadan bitiririm eve de 2 bardak kalır günlük hedefim 12 bardak:)
Kız ben su içerken migdem bulanıyor bunu çok zevkli içiyorum bana suyu sevdirdi ve wc çok çıkarıyo memnunum yani akşama kadar sürahi bitiyor üzerine su alıyom ertesi gün yine içiyorum aynı tat hiç gitmiyor dene benceYuhhhh diyorumm gulumse
Sen ona su mu diyon bacıı
Ben icemem öyle tövbee.
En fazla zencefil limon birlikte koyarim. Fazla karisinca ictigim su gibi gelmez bana
Sen farketmezsin seni uzun zamandır görmeyen biri fareden kuzum bende kendimi zayıflamış olarak hissetmiyorum ama görenler öyle demiyor ben kıyafetlerimden anlıyorum pijamalarım artık belimden düşüyor üst pijamanın üzerine çekiyom öyle tutuyo komik bi görüntü ama yapacak bişey yokben yaklasik 5 kilo verdm ama hala kendimi cok kalin hissediyorummm nedense hayir tartida dusmesem vermiyorum galiba diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?