Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Niye herkeste bir detoks sevdası başladı valla anlamadım ya
Kaç sayfayı okudum detoks kelimesinin olmadığı bir mesaj bulmak zor..
Arkadaşlar detoksu kilonuz 2 haftadır durmuşsa veya almışsanız yapın bende destekliyorum

Ama az veya çok kilo veriyorsanız ama tartı için yapıyım diyorsanız bence boşa uğraşmayın çünkü zaten bünye veriyor , kilo elbet gider ama giden şey yağ olmaz ertesi 2 gün geri alırsınız bunu bilin de yapın olur mu?

Kaptan kaç kere söyledi İnan sayamadım bu inat nerden geliyor acaba sadece gereksiz yere bünyenizi yoruyorsunuz

Not:Sadece iyiliğiniz için söylüyorum

Normalde sıkıntım yoktu da bu 2 etti. Mide hapı ve spazm giderici de kullandım geçen sefer fayda etmedi. Ben de kullanmadım. Şimdi biraz ağrır gibi oldu.. Sancı gibi, geliyor gidiyor..
ben daha once de yasadim anlayana kadar iki ay gecti gunde sadece bir kase corba icebiliyordum.bogazina dogru kopuruyormus gibi oluyor.iki gundur bende de hafiften mide agrisi basladi ondn sordum.gecmis olsun cnim

Normalde sıkıntım yoktu da bu 2 etti. Mide hapı ve spazm giderici de kullandım geçen sefer fayda etmedi. Ben de kullanmadım. Şimdi biraz ağrır gibi oldu.. Sancı gibi, geliyor gidiyor..
Sütün içine incir koyup kaynatıp iç canım çok iyi gelıyor bı araştır

ben daha once de yasadim anlayana kadar iki ay gecti gunde sadece bir kase corba icebiliyordum.bogazina dogru kopuruyormus gibi oluyor.iki gundur bende de hafiften mide agrisi basladi ondn sordum.gecmis olsun cnim
Yok canım. Mide yanması ağza gelmesi falan yok. Ondan rahatım biraz da. Eğilip ya da comelip kalkınca daha çok oluyor. Hazır az iyiyken az evvel tüm evi köşe bucak süpürdüm.

Ne yemişim be

ceviz yiyorsanız ekmek yememeniz lazım, şimdi 2 dilim ekmek yemiş oldunuz, haşlanmış yumurta ve menemen beraber ?çok karışık valla :))))))))))) afiyet olsun.

upss oruç tutmuşsunuz, allah kabul etsin

8 ocak menum
Sabah
Bir haslanmis yumurta biberli ve limonlu
Ara turk kahvesi

Oglen
Bir kase haslanmis karabugday ustune yogurt

Ara turk kahvesi
5-6cubuk kraker
Bir ceviz

Aksam
3 yk etsuyunda bulgur pilavi yagsiz
Coban salata
Bir kucuk kase yogurtlu karabugday corbasi
Sinirsiz cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…