Kız yarın yapma perşembe yap bari cumaya hazırlık olsun yarın yapar verirsin perşembe geri alırsan karışmam bakTamam yarın bİr deneme yapayım sağol
HaklısınKız yarın yapma perşembe yap bari cumaya hazırlık olsun yarın yapar verirsin perşembe geri alırsan karışmam bak
400 gr gitmiş 2 günde gayet başarılı bi sonuç canım bence gerek Yokkız bendemi detox yapsam masallah sana
sut mu iciyorsunuz sadece nasil buKız yarın yapma perşembe yap bari cumaya hazırlık olsun yarın yapar verirsin perşembe geri alırsan karışmam bak
Normalde sıkıntım yoktu da bu 2 etti. Mide hapı ve spazm giderici de kullandım geçen sefer fayda etmedi. Ben de kullanmadım. Şimdi biraz ağrır gibi oldu.. Sancı gibi, geliyor gidiyor..sende gastrit ya da ulser var mi yoksada mutlaka doktora gitmelisin.
ben daha once de yasadim anlayana kadar iki ay gecti gunde sadece bir kase corba icebiliyordum.bogazina dogru kopuruyormus gibi oluyor.iki gundur bende de hafiften mide agrisi basladi ondn sordum.gecmis olsun cnimNormalde sıkıntım yoktu da bu 2 etti. Mide hapı ve spazm giderici de kullandım geçen sefer fayda etmedi. Ben de kullanmadım. Şimdi biraz ağrır gibi oldu.. Sancı gibi, geliyor gidiyor..
Sütün içine incir koyup kaynatıp iç canım çok iyi gelıyor bı araştırNormalde sıkıntım yoktu da bu 2 etti. Mide hapı ve spazm giderici de kullandım geçen sefer fayda etmedi. Ben de kullanmadım. Şimdi biraz ağrır gibi oldu.. Sancı gibi, geliyor gidiyor..
Yok canım. Mide yanması ağza gelmesi falan yok. Ondan rahatım biraz da. Eğilip ya da comelip kalkınca daha çok oluyor. Hazır az iyiyken az evvel tüm evi köşe bucak süpürdüm.ben daha once de yasadim anlayana kadar iki ay gecti gunde sadece bir kase corba icebiliyordum.bogazina dogru kopuruyormus gibi oluyor.iki gundur bende de hafiften mide agrisi basladi ondn sordum.gecmis olsun cnim
sut daha da artiriyor canim ama incirli duymadimSütün içine incir koyup kaynatıp iç canım çok iyi gelıyor bı araştır
florence_N geçmiş olsun canım
kozalakperisi kolay gelsin menüyü erken verdin dışına çıkmazsın umarım
Ne yemişim beSahur 01:30
1 haşlanmış yumurta
2 yk menemen
1 dilim tb ekmeği
Zeytin peynir
Salatalık
3 ceviz
2 yk yoğurt
Akşam 17:45
1 haşlanmış tavuk but
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 bardak ayran
1 kaşık nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
20:00 1 mandalina
Sanada iyi aksamkar cnm afiyet olsunKızlar iyi akşamlar benim menu corba oldu bugün ya. Yarın alışveriş yapacam inş. Çıkamadım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?