- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Ne güzel masallah dal gibi hatun olursun insallahGeçen yaz kendime tayt aldım 3xl eşimede 42 ve m beden burda kış çok soguk oluyo pantolon altına giyiyorlar şimdi ben eşime aldıgım taytları giyiyorum
Önceden olsa aynı gün ortası dagılırdı
İnsallah verirsinBenim bi pantolonum var 10 yillik.
Mavi den cok para verip almistim bi diyet sonrasi 57 kiloydum aldigimda.
2-3 kere giyebildim sonra hamile oldugumu ogrendim. O pantolunu bide ilk cuma yarimasindan mezun oldugumda gururla giymistim. 2 ay surdu tabi sonra yine kilo aldim 5 kg daha verebilsem icine girebilirim sanirim.
Pantolon gicir gicir duruyo hala..ama ben eski ben degilum iste.
Ay o bende de oluyordu . 59 dum ama kendimı 65 gibi hissediyor dum simdj bakiorum da fotolara .ah ah bu ben benmiymisimmm57-60 arası gidip geliyorum ama hala 65 hissediyorum kendimi
yine giyebileceğini düşün ve motive ol cnmBenim bi pantolonum var 10 yillik.
Mavi den cok para verip almistim bi diyet sonrasi 57 kiloydum aldigimda.
2-3 kere giyebildim sonra hamile oldugumu ogrendim. O pantolunu bide ilk cuma yarimasindan mezun oldugumda gururla giymistim. 2 ay surdu tabi sonra yine kilo aldim 5 kg daha verebilsem icine girebilirim sanirim.
Pantolon gicir gicir duruyo hala..ama ben eski ben degilum iste.
Bende gıdı alayım. Yesıl cay nerden bulaxamyarım yağlı sütümü aldım bile gülümse25 birgün denicem
ben aktardan bolca almıştım var elimde yalnız akşamdan hazırlasam ertesi gün işe götursem çok ağırlaşırmı acabaBende gıdı alayım. Yesıl cay nerden bulaxam
Sporda bölgesel calismaya bak o zaman. Çünkü 57 lerdesin daha ne kadar verecek sin ki.çokta kurutma kendiniYok canım işte kilom olmayınca göbek bebek gibi kaldı.
Yaptım bende ya kollarim ağrıdı. Annemin yanına ablam gitti bugün 2 gün ben gidecem yapamazdim. Annemin durumuda kötüye gidiyor gitgideKolay gelsin canım benim de temizlik yapmam lazım
Sallama yeşil çayda olur ben onlada yaptım 8tane atmıştım içine içinden çıkarma ama kalsın süt bitene kadarBende gıdı alayım. Yesıl cay nerden bulaxam
Ben hiç kendimi zayıf görmedim 20yaşımda 84kiloyla evlenmiştim 70kiloya inersem işte o zaman zayıfladım diycemyine giyebileceğini düşün ve motive ol cnm
Benim bakacak bi fotom bile yok o yüzden sen benden önce başara bilirsin neden olmasın bende kendimi zayıf göreceğim günleri hayal ediyorumAy o bende de oluyordu . 59 dum ama kendimı 65 gibi hissediyor dum simdj bakiorum da fotolara .ah ah bu ben benmiymisimmm
Gece acikmicakmisin balımBenim bu günlük yeme içme faslı bitti şükür şimdi spor zamanı
Yesıi cay hazırdan varSallama yeşil çayda olur ben onlada yaptım 8tane atmıştım içine içinden çıkarma ama kalsın süt bitene kadar
Acıkırsam yogurtlu yulaf yerim yada spordan sonra 2kuru incirGece acikmicakmisin balım
Sallama işte kuzum onlada olur 8paket yeterYesıi cay hazırdan var
Tamam yarın bİr deneme yapayım sağolSallama işte kuzum onlada olur 8paket yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?