Bende aynısını söyledim benim durdugu için yaptım dedim ama kimse dinlemiyor bacımNiye herkeste bir detoks sevdası başladı valla anlamadım ya
Kaç sayfayı okudum detoks kelimesinin olmadığı bir mesaj bulmak zor..
Arkadaşlar detoksu kilonuz 2 haftadır durmuşsa veya almışsanız yapın bende destekliyorum
Ama az veya çok kilo veriyorsanız ama tartı için yapıyım diyorsanız bence boşa uğraşmayın çünkü zaten bünye veriyor , kilo elbet gider ama giden şey yağ olmaz ertesi 2 gün geri alırsınız bunu bilin de yapın olur mu?
Kaptan kaç kere söyledi İnan sayamadım bu inat nerden geliyor acabasadece gereksiz yere bünyenizi yoruyorsunuz
Not:Sadece iyiliğiniz için söylüyorum
Allah kabul etsin kuzum elin degmişken şu benim 5günüde tutsanaSahur 01:30
1 haşlanmış yumurta
2 yk menemen
1 dilim tb ekmeği
Zeytin peynir
Salatalık
3 ceviz
2 yk yoğurt
İftar 17:45
1 haşlanmış tavuk but
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 bardak ayran
1 kaşık nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
20:00 1 mandalina
Geçmiş olsun kaptanKızlar bu gün uzak bi yere gittim geldim. Üşüttüm sanırım ateşim çıktı hasta yatıyorum
Cok gecmis olsun kaptanim hemen bi tarif vereyim hemen ayaga kalkarsin bir iki dilim ananas sarimsak taze zencefil bunlari robottan dek icine bal fe limon koy hoooppp fondipp bitti gitti gecmis olaKızlar bu gün uzak bi yere gittim geldim. Üşüttüm sanırım ateşim çıktı hasta yatıyorum
Tebrikler smy11 darisi biran once bize insallahS smy11 karnen hayırlı olsun canım inşallah hep bu kilonda kalır bir daha kilo verme uğraşın olmaz canım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-67#post-54237172
benim 32 günde araya girsinAllah kabul etsin kuzum elin degmişken şu benim 5günüde tutsana
geçmiş olsun kaptanim ballı zencefelli süt tavsiye ederimKızlar bu gün uzak bi yere gittim geldim. Üşüttüm sanırım ateşim çıktı hasta yatıyorum
Senin çokmuş ellerinden öperbenim 32 günde araya girsin
Oyyyyy Oyyyyy kıyamam geçmiş olsun kaptanım sen bize lazımsın evine Hele ki lazımsın dikkat et kendineKızlar bu gün uzak bi yere gittim geldim. Üşüttüm sanırım ateşim çıktı hasta yatıyorum
Ananas sarımsakCok gecmis olsun kaptanim hemen bi tarif vereyim hemen ayaga kalkarsin bir iki dilim ananas sarimsak taze zencefil bunlari robottan dek icine bal fe limon koy hoooppp fondipp bitti gitti gecmis ola
S smy11 kuzucum karnen hayırlı olsun okullardan önce almışsın karneni tebrik ederimS smy11 karnen hayırlı olsun canım inşallah hep bu kilonda kalır bir daha kilo verme uğraşın olmaz canım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-67#post-54237172
Geçmiş olsun kaptanımKızlar bu gün uzak bi yere gittim geldim. Üşüttüm sanırım ateşim çıktı hasta yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?