tamam canım yemeklerimde kimyon vazgeçilmez. Hatta 2 güne bir kimyon çayı içiyorum. Aktardan aldım tane kimyon. Hem yağ yakıyor hemde bebişe iyi geliyor.Ben de bugun alışveriş é çıkmaliyim sebzeleriim bitmissss . Menün güzel mis ikisi de gaz yapar kimyonu unutma
Ana geçmiş olsun kuzum haber vermedin besi var hayırdır umarım önemli bişey degildir Rabbim sana evlatlarına bagışlasın eşini başından eksik etmesinÇok şükür iyiyim kızlar eşim ameliyat oldu iyi geçti
Ana geçmiş olsun kuzum haber vermedin besi var hayırdır umarım önemli bişey degildir Rabbim sana evlatlarına bagışlasın eşini başından eksik etmesin
Geçmiş olsun canimÇok giremedim telaşlı geçiyor günler
Safra kesesinde taş vardı kuttuldu çok şükür canım
Çok şükür iyiyim kızlar eşim ameliyat oldu iyi geçti
Emekli etmişsin ama hala yıkatıyon yaniBenim menü bitti kapattım mideyi hamdolsun bugünde doydum şükürler olsun Rabbim olmayanlarada nasip etsin kızçeler nörüyonuz buralar pek sessiz kalmış benim bulaşık makinası bozuldu onla ugraştım inat ettim boşaltıp elimde yıkamadım sonra çalıştı bazen böyle yapıyo gelir kafası yerine dedim eşim sagolsun gitmiş yenisini aldı getirdi servisi bekliyorum kurmaları için digeride hala bulaşıkları yıkıyo emektarım
Diyordum ama okuyamıyorum ki. Üşengeçliğime çare olur diye kişisel ataleti yenmek kitabını aldım. Üşengeçlikten okuyamıyorumAnka kaptanım kitap okuyacağım akşamları diyordun ne okuyorsun. Tavsiye edeceğin güzel kitap var mi
AhhhAnka kaptanım kitap okuyacağım akşamları diyordun ne okuyorsun. Tavsiye edeceğin güzel kitap var mi
Gece kızı sallarken okuyacaktım güya. Geceleri uyumuyorum bari değerlendireyim dedim ama yok canım istemiyor.Ahhh
Kitap okumak
Resmen bir hayal
Ben çocukları sallarken kk yı okuyorumGece kızı sallarken okuyacaktım güya. Geceleri uyumuyorum bari değerlendireyim dedim ama yok canım istemiyor.
Bende 11sene önce safra kesemi aldırdım bizim ailede safra kesesi ırsi Kapalı mı oldu açık amaliyatmı tekrar geçmiş olsun kuzumÇok giremedim telaşlı geçiyor günler
Safra kesesinde taş vardı kuttuldu çok şükür canım
Son iş günü çalışsın deli etti beni zatin gittim geldim tekmeledimEmekli etmişsin ama hala yıkatıyon yani
Makinen hayırlı olsun canım
Geçmiş olsun canımÇok şükür iyiyim kızlar eşim ameliyat oldu iyi geçti
Bu benim kendim için kararım zaten size kural koymuyorumBen çocukları sallarken kk yı okuyorum
Kitaba dalıp gitmem lazım o mümkün olmaz
Ayyy çok geçmiş olsun unuttum onu ben ya. Nasıl şimdiÇok şükür iyiyim kızlar eşim ameliyat oldu iyi geçti
Biliyorum canım öyle olduğunuBu benim kendim için kararım zaten size kural koymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?