No panik tamam düzelttimBenim telefon bozuldu Baska telefonla giriyorum duzeltemiyorum
Herkese ver bize gelince pahalı cumaya görüşürük o zmanAnam bizim takımın kızları hep gazla çalışıyor maşallah herkes gaz istiyo yok anam İran gaz vermiyor pahalı
Bugun de benim eşim . AksAm yemegnden sonra kaşık kaşık nutella surdu ekmeğine torku aslında . Ben den dé özür dilioEv kalabalık sen ne dıyosunn sabah kahvaltıda nutella süren varrr şişicek bi yerlerim
Eline saglik cnmmm ben de yapamadimNo panik tamam düzelttim
Gulumse25 yapmisss hadi iyi ben de beceremediydimBenim telefon bozuldu Baska telefonla giriyorum duzeltemiyorum
tesekkurlerNo panik tamam düzelttim
günaydınlar herkese tamam kaptanım öylede takımın puanını etkilemezmiO cuma bildirimde bulunmadı yazıp bir sonraki hafta verdiğin kilo 2 ye bölünür canım. 2 ayın dolmadığı için izin alamazsın maalesef.
Afiyet olsun.Menu yaziyim sabah ilik limonlu su
Öğlen 12.30
Eki Görüntüle 2091554 aksam. Yarım tava kizarmis hamsi . ( dışarıdan siparis ) yağlı ve ünlü olması sıkıntı3 kasik şehriye çorbasi salata şalgam 2 lokma ekmek minnaciminnacık cikileta
Çay 1 hurma 1 incir 1 avuç uzum dut
( çay da tatlı krizm geldi biraz abattım sanırım . )
Su 3 lt geçmiş bile olabilr. 20 dk koşu bandında yürüyüşAnka
Aynen ortalamayı düşürür ama 2 ay dolmadan izin alamıyorsun.günaydınlar herkese tamam kaptanım öylede takımın puanını etkilemezmi
Kim var canım geçiştiren . Ben genelde uyarıyorum ama bayadır da görmedim. Bi hcrb ablada görüyorum az menu o da diyetisyen menusuymuş.Kızlar dün Ayça Kaya'nın bir videosunu izledim. Diyor ki diyette akşam 5 ten sonra bir şey yemeyerek kilo verilebilir ama bunu ömür boyu yapacaksa korur kilosunu. Yani 3 ay 5 ten sonra bir şey yemeyip sonra normal yemeye dönülürse kilo alınır diyor. Bir de normalde ne yiyorsaniz yemek olarak aynı şeyleri yiyin bence. Sadece porsiyon a dikkat ederek. Ben o şekilde yapmaya çalışıyorum ve kilo veriyorum da. Hızlı değil belki ama sağlıklı olduğuna inanıyorum. Burada akşam yemeklerini sadece yoğurt salata ile gecistirenleri görünce yazmak istedim. Aynı hatayı bende yaptım zamaninda hızla kilo verdim fazlasını geri aldımzaman zaman vücudu şaşırtmak için yapılabilir belki..paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?