10 aylık canım gecede 4 5 kere kalkıp emiyor sabah kötü olup saldırmak istemiyorumBebek küçük sanırım canım
Peynirli salata yap bence
Salata yapma imkanin varsa yap canim saat gec diye tereddut ediyorsan etme bence .ben zamaninda diyetisyenle zayiflarken hep bu saatlerde yerdim10 aylık canım gecede 4 5 kere kalkıp emiyor sabah kötü olup saldırmak istemiyorum
Geçmiş olsunnÇok giremedim telaşlı geçiyor günler
Safra kesesinde taş vardı kuttuldu çok şükür canım
10 Ocak menü
Kahvaltı
2 Etimek
1 kk peynir
5 zeytin
Yeşillik
2 kuru kayısı
Öğlen
1 kase ezogelin
1 tabak nohut
2 YK kısır
Salata
Ara
1 küçük avuç kuruyemiş
1 bardak süt
Aksam
2 YK pırasa
4 küçük karalahana sarması
1 kase çorba
1 YK hamsili pilav
Daha iyi gibi çok stresli bi hafta geçirmeme rağmen kaçamakta yapmadım umarım hedeflediğim kiloyu vermıs olurum bu haftaaAa gamzemdwf nasil gidiyor bu hafta
Insallah canimDaha iyi gibi çok stresli bi hafta geçirmeme rağmen kaçamakta yapmadım umarım hedeflediğim kiloyu vermıs olurum bu haftaa
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canim
Âmin herşeyin başı sağlık gerçektenGeçmiş olsun canım
rabbim bütün hastalara şifa versin
Bende 11sene önce safra kesemi aldırdım bizim ailede safra kesesi ırsi Kapalı mı oldu açık amaliyatmı tekrar geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Hamdolsun kaptan biz ilçeseyiz ilde oldu gittik çok şükür iyi kardeşi yanındaAyyy çok geçmiş olsun unuttum onu ben ya. Nasıl şimdi
Sağolasın canımGeçmiş olsun abla
Allah razı olsun canımGeçmiş olsunn
EveeeetttttSutcu grup yarin süt icecek mi
Gecmiş olsun canımBebek küçük sanırım canım
Peynirli salata yap bence
Teşekkür ederim Niloyabebe Allah razı olsunGecmiş olsun canım
Gecmis olsun canim.
Senın nasıl gidiyorrInsallah canim
A senin hedef kilona gelmissin demi dogru gordum bu hafta mezun musun yoksa
Yok da çok yakınım sanki olacak gibiA senin hedef kilona gelmissin demi dogru gordum bu hafta mezun musun yoksa
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim.
Valla bilmiyorum ki cuma sabah ins bir suprizle karsilasmam.dun aksam benimde dolma kurabiye yemisligim var.menumumu de yazmadim.kimse fark etmedi daha listeyr girmedim yeniyim ya arada kaynadimSenın nasıl gidiyorr
Beni kaptanla papaz edeceksiniz yahu ne detoksu benden uzak gedin uleynnnnnn
Valla bilmiyorum ki cuma sabah ins bir suprizle karsilasmam.dun aksam benimde dolma kurabiye yemisligim var.menumumu de yazmadim.kimse fark etmedi daha listeyr girmedim yeniyim ya arada kaynadimyarin cok dikkat ederek gecirecegim.bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?