Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah kahvaltım saat 11.00
1haşlanmış yumurta
2kaşık cevizli lor
1çy kaşıgı bal
1dilim mısır ekmegi

Ara ögün saat 14.00
1tane elma
1tane ceviz
Aralıklarla yendi

Öglen ve akşam yemegi saat 16.00
1kase domates çorbası
2kaşık semizotu yemegi
1tane küçük karnıyarık
2kaşık kapya biber salatası
Karışık salata
2kaşık yogurt

Ara ögün saat 18.30
1bardak şekersiz çay
1küp şeker kadar çikolatalı gofret

Diyordum ama okuyamıyorum ki. Üşengeçliğime çare olur diye kişisel ataleti yenmek kitabını aldım. Üşengeçlikten okuyamıyorum
sürükleyici bir roman olunca güzel oluyor insan kendini kaptırıyor. Ahmet ümit kitapları benim hoşuma gidiyor. Bende çocuğu sallarken okuyorum aslında ne kadar kotu bir durum kitap için ayrı bir zaman ayıramıyoruz çocuk sallarken boşa vakit geçmesin diye okuyoruz

1Q84 okumuştum önce. Baya kalın bir kitap ama sürükleyici.. Unutma beni apartmanı var tavsiye edebileceğim. Bana göre mutlaka okunmalı. Aklıma geldikçe yazarım canım

10 Ocak menüm
Sabah 8
Çökelek sürdürmesi
Peynir
Ihlamur
Zeytin

Öğlen 13
5 kaşık çorba
100 gr kadar et
Bir yumurta dan az iri puaça
Üç sarma

Akşam 18
Çerez
Yoğurt içinde iki parmak kadar açma vardı (kız yemeyince bana ihale oldu)
Çay

Su 2

kızı lar bugün hicduzenli bişey yiyemedim.. bebek görmeye gittim orda da 1 dilim kek ve patatesli lahana sarması yedim bu yediklerini öğlen yemeği sayıyorum şimdi akşam yemeği daha bisey yiyemedim ve hazır olan bişey de yok (bebekten dolayı mutfaga guremedim) ben ne yapayım bu sut yada yogurt yiyeyerek gecegi kapatayim mi yoksa salata yapıp yiyeyim mi

Bebek küçük sanırım canım
Peynirli salata yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…