- 2 Ocak 2018
- 153
- 392
- 18
sürükleyici bir roman olunca güzel oluyor insan kendini kaptırıyor. Ahmet ümit kitapları benim hoşuma gidiyor. Bende çocuğu sallarken okuyorumDiyordum ama okuyamıyorum ki. Üşengeçliğime çare olur diye kişisel ataleti yenmek kitabını aldım. Üşengeçlikten okuyamıyorum
1Q84 okumuştum önce. Baya kalın bir kitap ama sürükleyici.. Unutma beni apartmanı var tavsiye edebileceğim. Bana göre mutlaka okunmalı. Aklıma geldikçe yazarım canımsürükleyici bir roman olunca güzel oluyor insan kendini kaptırıyor. Ahmet ümit kitapları benim hoşuma gidiyor. Bende çocuğu sallarken okuyorumaslında ne kadar kotu bir durum kitap için ayrı bir zaman ayıramıyoruz çocuk sallarken boşa vakit geçmesin diye okuyoruz
Geçmiş olsun ablaÇok şükür iyiyim kızlar eşim ameliyat oldu iyi geçti
Menü az değil mi canım. Bi de meyveli yoğurt hazır mıydıMenü
Sabah 7
1 bardak ballı sut
Biraz peynir
Uc dilim ekmek
Oglen 12
1 kase meyveli yogurt
1 kase corba
Aksam 18
5 tane lahana sarması
1 kase yogurt
Gunduz hiç bir şey yemişsin canım. Bundan sonra az yiyene de ceza vereyim bari olmayacak böyleMenum
11.00
1 yumurta haslama
15.00
sutlu kahve
19.00
1 kase mercimek corba
salata
1 tabak guvec
2 litre su
Güveç le mercimek çorbası yemişya onlarda olmasa yemek yok zatinGunduz hiç bir şey yemişsin canım. Bundan sonra az yiyene de ceza vereyim bari olmayacak böyle
Akşam yemiş akşama kadar aç kalmışGüveç le mercimek çorbası yemişya onlarda olmasa yemek yok zatin
Bende yediklerimi yazarken maşallah ne yemişim be diyomAkşam yemiş akşama kadar aç kalmış
Kendim hazırlıyorumMenü az değil mi canım. Bi de meyveli yoğurt hazır mıydı
Gec kalktigim icin fazla kaloriyi asmayayim dedimGunduz hiç bir şey yemişsin canım. Bundan sonra az yiyene de ceza vereyim bari olmayacak böyle
Bebek küçük sanırım canımkızı lar bugün hicduzenli bişey yiyemedim.. bebek görmeye gittim orda da 1 dilim kek ve patatesli lahana sarması yedim bu yediklerini öğlen yemeği sayıyorum şimdi akşam yemeği daha bisey yiyemedim ve hazır olan bişey de yok (bebekten dolayı mutfaga guremedim) ben ne yapayım bu sut yada yogurt yiyeyerek gecegi kapatayim mi yoksa salata yapıp yiyeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?