- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Sagol canım hepinizden Allah razı olsunTeşekkür ederim Niloyabebe Allah razı olsun
Protein yapabilirsin istiyorsan süt olmaz emziriyorsun.
Ben hic detox yapmadım ilk yapayımProtein yapabilirsin istiyorsan süt olmaz emziriyorsun.
Ha ha cuma çıkıyor oValla bilmiyorum ki cuma sabah ins bir suprizle karsilasmam.dun aksam benimde dolma kurabiye yemisligim var.menumumu de yazmadim.kimse fark etmedi daha listeyr girmedim yeniyim ya arada kaynadimyarin cok dikkat ederek gecirecegim.bakalim.
Deneme süresi demek menü listenlede alakalı sen menü yazmıyo san listeye girmende ertelenir ilk haftalarda çok kilo verirsin sen o zamanları kaçamakla heba ediyorsun diyim sana şimdi veremezsen sonradan vermen dahada zor olur bu günlerin kıymetini bilValla bilmiyorum ki cuma sabah ins bir suprizle karsilasmam.dun aksam benimde dolma kurabiye yemisligim var.menumumu de yazmadim.kimse fark etmedi daha listeyr girmedim yeniyim ya arada kaynadimyarin cok dikkat ederek gecirecegim.bakalim.
Arada 1 kez yapılabilir tabii ki canım.Ben hic detox yapmadım ilk yapayım
Yapayım o zaman 1 kilo gitmiş bendeArada 1 kez yapılabilir tabii ki canım.
Ne güldün kız :)Niloyabebe:)
Hadi yaaa bilmiyordum yanlis kisiye soyledim sirrimiO liste işi bende gözden kaçmaz şimdi haftalık dökümde çıkar canım
İlk sayfadaki linke de mejüleri giriyoruz unutma
Yarın süt detoksu yapalım mı kaptanım Müsade varmı?Arada 1 kez yapılabilir tabii ki canım.
Sana yok :) :) :)Yarın süt detoksu yapalım mı kaptanım Müsade varmı?
2 kilo gitmistir dedigim ismi aciklmamisim o yuzden adini sonradan yaziverdimNe güldün kız :)
SeneneeSana yok :) :) :)
Anladım ay ne iyi olurGaliba bu hafta sende 2 kilo eksik gelecek gibi hissediyorum yoksa daha da mi fazla
Ben aldım senden galiba bİr de detoxSeneneebu hafta bireysellik benim kimseye kaptırmammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?