Gönder gelsinSporum bitti listeyi başlatan oldumu yoksa ben başlatim duşa giricem
Valla ben listeleri birtek buraya giriyordum baska yere yazilacagini simdi ogrendim.kaptanim unuttu beniO liste işi bende gözden kaçmaz şimdi haftalık dökümde çıkar canım
İlk sayfadaki linke de mejüleri giriyoruz unutma
Kızzzz deme kaç kilo verdinBen aldım senden galiba bİr de detox
1 kesin bugun tartılmadım. Sırtıma doru vur rahatlayalım bırazKızzzz deme kaç kilo verdin
Hedef niye 70 boyun kac ki1 kesin bugun tartılmadım. Sırtıma doru vur rahatlayalım bıraz
1 69Hedef niye 70 boyun kac ki
Kendi sayfana gir mesajlarından menülerini bul kopya yapıştır yoksa eksik görürValla ben listeleri birtek buraya giriyordum baska yere yazilacagini simdi ogrendim.kaptanim unuttu beni
Hepsini bulup takim menulerine mi yapistiravagimKendi sayfana gir mesajlarından menülerini bul kopya yapıştır yoksa eksik görür
benimde yapmam lazım hiç haberin yoktu halbuki tek tek okumustumHepsini bulup takim menulerine mi yapistiravagim
İlk sayfayı okumuştun ya canım girerken orada yazıyorAaaaaaa ben onlari bulmaya ugrasamam.bana soylemediler soylemedilerrr.ne olacak simdi
canım bu baksana benimki biraz değişik oldu ama oldumuİlk sayfayı okumuştun ya canım girerken orada yazıyor
En basta birde. Ben onu hic gormemisim direk maddelere odaklanmisimİlk sayfayı okumuştun ya canım girerken orada yazıyor
Burdayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?