- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
canım bu baksana benimki biraz değişik oldu ama oldumu
Cok gecmis olsun cnm10 Ocak menüm
Sabah 8
Çökelek sürdürmesi
Peynir
Ihlamur
Zeytin
Öğlen 13
5 kaşık çorba
100 gr kadar et
Bir yumurta dan az iri puaça
Üç sarma
Akşam 18
Çerez
Yoğurt içinde iki parmak kadar açma vardı (kız yemeyince bana ihale oldu)
Çay
Su 2
Cok gecmis olsun cnm herkeste bi salgin bu sene cok guclu viruslerBurdayım canım
Çooook hastayım yatıyorum
Geçmiş olsun kuzummm dikkat et kendine yaaBurdayım canım
Çooook hastayım yatıyorum
Sanada cok gecmis olsun cnmValla o salgına bu gün bende yakalandım burnum tıkalı genzim dolu öksürüyorum hapşıruyorum boğazımda fena ağrıyor halsizlikte cabası. Yarın daha ağırlaşmaz insallah
Ben de yapayim.sizle ne yapiyorsnz ilerki sayfalarda yazdnz mi bilmiyorum siradan geliyom okuya okuya misafirleri yeni gecirdim simdi yemekte.misafir vardi bu aksamBen hic detox yapmadım ilk yapayım
Cok haklisin bende güya Karatay yapıyorum ama kacamaklarla fakat kilo vermemden anladım ki püf nokta aksam yememek ve Az da olsa devamlı olan bir yöntem belirlemekKızlar dün Ayça Kaya'nın bir videosunu izledim. Diyor ki diyette akşam 5 ten sonra bir şey yemeyerek kilo verilebilir ama bunu ömür boyu yapacaksa korur kilosunu. Yani 3 ay 5 ten sonra bir şey yemeyip sonra normal yemeye dönülürse kilo alınır diyor. Bir de normalde ne yiyorsaniz yemek olarak aynı şeyleri yiyin bence. Sadece porsiyon a dikkat ederek. Ben o şekilde yapmaya çalışıyorum ve kilo veriyorum da. Hızlı değil belki ama sağlıklı olduğuna inanıyorum. Burada akşam yemeklerini sadece yoğurt salata ile gecistirenleri görünce yazmak istedim. Aynı hatayı bende yaptım zamaninda hızla kilo verdim fazlasını geri aldımzaman zaman vücudu şaşırtmak için yapılabilir belki..paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?