Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

niye motivasyonunu bozdun hani vermistin kilo
Canım verdim de. Zorlama olmuyor yani. Ben hiç alışkın değilim menü yaziyirm güç bela. Ne yorum ne tavsiye . Motivasyonum düşüyor. Spora gidemedigimm için tüm takım sopalamalı ki bugün yapmiyim. Tüm takım olmasa da ne bilim

Bugun 40 miz çıktı. Canim
sen daha çok yenisin emziriyorsun bak benimde 10 aylık bi kızım var 6 ay hiç düşünmedim 6 aydan sonrada kendimi hazır hissetmedim diyete emzirdigin ocon senin guzel ve dengeli beslenmen lazim bebek bi sekilde doyar ama senin depolarini bitirir eğer eve abur cubur sokmazsan ekmeği pilavı makarnayı çok yemezsen sen hali hali verirsin emzirme çok kilo kaybettiriyor ben bu dediklerinin hepsinin zittini yaptım zaten kilolu hamile kalmıştım üstüne 3 kilo alınca dur dedim ama oyle boyle değil kahvaltıda 1 ekmeği yiyorum düşün bi çikolata kesmiyordu ikincisini bu kadar yememe rağmen 10 ayda 3 kilo aldım demek ki işin sırrı emzirmekte sen emzirmeye devam et burada paylastigin gibi dengeli beslen bak bakalım nasıl veriyosun

Özelde açıkladım canım kusura bakma inşallah gönlüne göre bir takım bulursun.

bide spor olayını şimdi hic dusunme benim bi tanıdığım benimle beraber doğum yaptı gittiği diyetisyen eöncelikle emzirdigi icin belli bi kilo vermesini sonrasinda spora sıkilaşmak için gitmesini tavsiye etmiş sadece yürüyüş onermis bende o yuzden spor yapmıyorum biraz vereyim basliyacam

Valla katiliyorum bende dun dusunuyordum hadi biraz bekleyeyim dedim ama motivasyon dusuk gercekten

Her zaman takım değiştirebilirsiniz. Burada başladınız diye burada devam etmek zorunda değilsiniz. Takım size bir şey katmıyorsa vakit kaybetmeyin. Her gün önemli.
Bende Baska takımdan geldim bende yeni sayılırım orda spor felan yoktu. burda spor a başladım ve hızla kilo vermeye başladım. Diger takımlarda gram gram gidiyordu suanda 2 kiloya yakın gitti. Motivasyon birazda içimizde olmalı kızlar. Tabii karar sizin

slm kızlar süt içmeye devam bende
aynen motivasyon sizin elinizde kim napabilirki size ben bu hafta gamze benden çok spor yapıyor diye kendimi daha çok zorluyorum spor konusunda mesela daha napılmalı burdan size bilemedim

aynen motivasyon sizin elinizde kim napabilirki size ben bu hafta gamze benden çok spor yapıyor diye kendimi daha çok zorluyorum spor konusunda mesela daha napılmalı burdan size bilemedim
Bende süte devam hiç acıkma yok

Yok canım ben kızlara hak veriyorum ben herkesle tek tek ilgilenemiyorum. Gerekli motivasyonu sağlayamıyorum. Ama bu sadece benim görevim mi olmalı. Burası takımsa herkes üzerine düşeni yapmalı. Neden herşey benden bekleniyor ki.

Diger takimlarda tum menulere yorum yapiliyor mesela.surekli ne yaptiklari nasil gittigi soruluyor.elbette icimizde motivasyon oldugu icin zayiflamaya karar verdik ama birlikte destek aradigimiz icin katildik

sen hangimize yetişecenki kaptanım herkes önce kendinden sorumlu kilo vermek istiyorsak önce beynen hazırlanıp öyle gelinmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…