Bende varım
Yok gııı seni dememiştirBende varım
sizi bimemde ben bundan başka detox yapmam yoksa sevgili kaptanım bebni kovacakYok gııı seni dememiştirola bilirsin de bilmiyorum
G ler topun ucunda
Amannn kızlar giden gitti boşverelim kalan saglar bizimdir herkesin kendine göre sorumlulukları sıkıntıları var kimin başını bekleye biliriz herkes kendinin diyetisyeni burası sadece destek sorumluluk için çok güzel biyer ve iyiki de var ben hepinizi çok seviyorumBende kizlara katılıyorum motivasyon önce icimiZde olmalı ki bizde burada birbirimizi motive edelim. Ayrıca önce bir kendimize bakmaliyiz biz ne kadar motivasyon sağlıyoruz şeklinde diye düşünüyorum. Ben kendi adıma söyleyeyim zaten motivasyonum yüksek ama burası da motivasyonum düştükçe bana inanılmaz destek oluyor. Mesela menümu yazıyorum diye ona göre dikkat ediyorum belki buraya yazmasam aman yerim bı hamburger nolcak der geçerim. Burasi sayesinde spor alışkanlığı kazandım dün mesela evde değildim yapamadım spor bugün çok huzursuzum puanimi yazarken utandım resmen
aynen bende öyle cnm burası olunca daha çok spor yapıyorumBende kizlara katılıyorum motivasyon önce icimiZde olmalı ki bizde burada birbirimizi motive edelim. Ayrıca önce bir kendimize bakmaliyiz biz ne kadar motivasyon sağlıyoruz şeklinde diye düşünüyorum. Ben kendi adıma söyleyeyim zaten motivasyonum yüksek ama burası da motivasyonum düştükçe bana inanılmaz destek oluyor. Mesela menümu yazıyorum diye ona göre dikkat ediyorum belki buraya yazmasam aman yerim bı hamburger nolcak der geçerim. Burasi sayesinde spor alışkanlığı kazandım dün mesela evde değildim yapamadım spor bugün çok huzursuzum puanimi yazarken utandım resmen
Daha damı yapacan gıı bu hafta gönderek seni mezun olmuyonmu sen bakimsizi bimemde ben bundan başka detox yapmam yoksa sevgili kaptanım bebni kovacak
Ayyy canım benim benden sonra ikincimiz bende seviyorumAmannn kızlar giden gitti boşverelim kalan saglar bizimdir herkesin kendine göre sorumlulukları sıkıntıları var kimin başını bekleye biliriz herkes kendinin diyetisyeni burası sadece destek sorumluluk için çok güzel biyer ve iyiki de var ben hepinizi çok seviyorum
Ayyy canım benim benden sonra ikincimiz bende seviyorum
Görürsün yarın :)
%den kaç bakim benim 3.88
Kız kac kilo vermişsin ki benim yuzde öyle cıkmadı3. 1 cıktı
%den kaç bakim benim 3.88
keşkeee nerde cnm çok zorDaha damı yapacan gıı bu hafta gönderek seni mezun olmuyonmu sen bakim
Görürsün yarınKız kac kilo vermişsin ki benim yuzde öyle cıkmadı3. 1 cıktı
Kapak gönderiyorsun bana ve goollll attınGörürsün yarın
10 da başladım sanırım 10da biter kuzumen son saat kaçta bırakıcaz süt içmeyi gülümse25
tamam bende 10 da başladım inşallah iyi sonuç çıkar yarın10 da başladım sanırım 10da biter kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?