Çetenin ele başı benim zati ben yapmazsam olurmuNiye sen yapmıyor musun bu gün.
aslinda gecistirmek degildi niyetim cocuktan mutfaga hic giremedim ve yemek namina evde hic bisey yoktu evdekileri bile ekmek arasiyla tostla filan geciştirdim bana da o saatte en masum olanı buydu oglende kaçamak gibiydi zaten dengelemek icinAkşam salatayla geliştireceksen en azından salatana haşlanmış mercimek veya nohut veya kinoa falan kat. Peynir yeterli olmaz canım.
biri bennnnBizde de var ya aramızda kalsın g ile başlıyor adları
Biri sen degil ele başının ortagi sen başka g yok malesefbiri bennnn
Kiz napiyorsun nerelerdesinGünaydıınnnn
Sen bize hatırlattın ya bende sana hatırlatayım dedimNiye kız ne kaçamağı mı gördün aşk olsun ben bireysellik diyom sen ne diyon
Hastayım yaKiz napiyorsun nerelerdesin
Hiççç
Canimm gecmis olsun.zencefil falan ye vucudun guclensin.Hastayım yakilomda sabit üzgünüm. Sen napıyosun
Çok geçmiş olsun canım .Hastayım yakilomda sabit üzgünüm. Sen napıyosun
Sağol canım. Evet dikkat etmem lazımCanimm gecmis olsun.zencefil falan ye vucudun guclensin.
Evet siz aklıma geldiniz sonunda banada geldi insallah bende o kadar uzun olmam yataklara düşerim yoksaÇok geçmiş olsun canım .
Kendine dikkat et vitaminli beslen ama geçmiyor nasıl bi virüsse ben hayatımda hiç 14 gün hasta olmamıştım
Geçmiş olsun canımSağol canım. Evet dikkat etmem lazım
Evet siz aklıma geldiniz sonunda banada geldi insallah bende o kadar uzun olmam yataklara düşerim yoksa
Gecmiş olsun canımSağol canım. Evet dikkat etmem lazım
Evet siz aklıma geldiniz sonunda banada geldi insallah bende o kadar uzun olmam yataklara düşerim yoksa
Kızlar menü bildirimi yapaym. Oğlum hala uyumadi aslında uyudu uyandı . Yok uyumuyor yani .
Sabah ilik limonlu su
12.30
2 haşlama yumurta. Yeşillik . 2 kk beyaz peynir. Lor peynir. Kaşar peynir. Az .
4 zeytin domates salatalık yarım portakal
Akşam
1 but 1 kanat biraz göğüs eti. Yani yarım fırın tavuk
Salata . 3 küçük köz patates
Ayran
Çay in yanına 1 hurma 1 incir bi avuç dut ve üzüm
Spor yok. Gidemedim . 2 küçük çocuklu olmak zor. Bugün sadce büyük oğlanın altını 5 kez değiştir dim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?