- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
gunaydinnnGünaydın hayırlı sabahlar kızçeler
Akşam salatayla geliştireceksen en azından salatana haşlanmış mercimek veya nohut veya kinoa falan kat. Peynir yeterli olmaz canım.10 ocak menem
sabah
2 haslanmis yumurta
40gr süzme peynir
salatalık domates biber roka(limonlu)
öğlen
1 dilim kek 6-7 tane lahana sarması (patatesli)
akşam
peynirli salata
Aynen bana da sağlıksız geliyor. Bizim takımda görünce saçımı başımı yolasım geliyor.Gruplarin geneline bakiyorum dogru duzgun bisey yedikleri yok bazen inanasim gelmiyor hadi bir gun iki gun dayanilir hergun hergun boyle gecer mi ya hemde cok sagliksiz geliyor bana kaptanlardan korktuklari icin mi boyle yaziyolar bir insanin o kadar besinle ayakta durabilmesi cok zor bu menuler hastaliktan baska bisey getirmez
Aynen kaptan ama bizim takim onlar kadar sagliksiz beslenmiyo en azindan bi gidip bsktim gruplara cildirmislar resmen yarin tarti var diye o kadar sagliksiz sok diyetler yapiyolar kiAynen bana da sağlıksız geliyor. Bizim takımda görünce saçımı başımı yolasım geliyor.
Bizde de var ya aramızda kalsın g ile başlıyor adlarıAynen kaptan ama bizim takim onlar kadar sagliksiz beslenmiyo en azindan bi gidip bsktim gruplara cildirmislar resmen yarin tarti var diye o kadar sagliksiz sok diyetler yapiyolar ki
Aşk olsun üstüme alındım ama ben delimmmBizde de var ya aramızda kalsın g ile başlıyor adları
Niye sen yapmıyor musun bu gün.Aşk olsun üstüme alındım ama ben delimmm
Günaydın herkese hayırlı sabahlar KIZLARRRRRRRRRR bugün BÖYÜK gün perşembe dikkat dikkat
SenceNiye sen yapmıyor musun bu gün.
Niye kız ne kaçamağı mı gördün aşk olsun ben bireysellik diyom sen ne diyon
Sende dikkat et dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?