Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Diger takimlarda tum menulere yorum yapiliyor mesela.surekli ne yaptiklari nasil gittigi soruluyor.elbette icimizde motivasyon oldugu icin zayiflamaya karar verdik ama birlikte destek aradigimiz icin katildik
bunun için renk takımları oluşturuldu herkes kendi takım arkadaşını takip edip menulerini yorumlicak onun için ben diğer menulere karışmadım

Ya öyle seymi olur kaptanım. Hersey önce insanın kendi ile başlar kendi ile biter. Gurup sadece bağlactır. Ben kilo verebiliyorsam ben yaptım veremiyor isem birini suclamakmı gerek motivasyon orgu gibidir orende kendimiz iz başkasına verirsek el uymaz bozulur kendimiz bitirirsek sonucu mukemmel olur. Anlatabildim mi acaba

sen hangimize yetişecenki kaptanım herkes önce kendinden sorumlu kilo vermek istiyorsak önce beynen hazırlanıp öyle gelinmeli
Canim beynen hazirim zaten kilo da veriyorum.kilo verememekten sikayetci degilimki.Ama olmadi burada neyse herkese basarilar.Umarim herkes diledigi kiloya iner ,istedigi gorunume bir an once kavusur.

Canim beynen hazirim zaten kilo da veriyorum.kilo verememekten sikayetci degilimki.Ama olmadi burada neyse herkese basarilar.Umarim herkes diledigi kiloya iner ,istedigi gorunume bir an once kavusur.
teşekkürler inşallah sizde gönlünüze göre bir takım bulur daha iyi kilo verirsiniz

Maşallah isyan çıkmış valla gelene hoş geldin gidene güle güle demekten başka çare yok beni burda tutan dostlarım var zayıflıyorsam kendim için zayıflıyorum kimsenin gazına ihtiyacım yok beyinde bitirmek gerek zatin içimizden biri gibi olsaydınız bırakamazdınız demekki bizden ayrı kalmışsınız yapacak bişey yok yolunuz açık olsun kızlar zayıflamak için takımlara katılmak isteyen okadar çok insan varki kimsenin hakkını yememiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…