bunun için renk takımları oluşturuldu herkes kendi takım arkadaşını takip edip menulerini yorumlicak onun için ben diğer menulere karışmadımDiger takimlarda tum menulere yorum yapiliyor mesela.surekli ne yaptiklari nasil gittigi soruluyor.elbette icimizde motivasyon oldugu icin zayiflamaya karar verdik ama birlikte destek aradigimiz icin katildik
Ya öyle seymi olur kaptanım. Hersey önce insanın kendi ile başlar kendi ile biter. Gurup sadece bağlactır. Ben kilo verebiliyorsam ben yaptım veremiyor isem birini suclamakmı gerek motivasyon orgu gibidir orende kendimiz iz başkasına verirsek el uymaz bozulur kendimiz bitirirsek sonucu mukemmel olur. Anlatabildim mi acabaYok canım ben kızlara hak veriyorum ben herkesle tek tek ilgilenemiyorum. Gerekli motivasyonu sağlayamıyorum. Ama bu sadece benim görevim mi olmalı. Burası takımsa herkes üzerine düşeni yapmalı. Neden herşey benden bekleniyor ki.
bizim takıma transfer ederiz seni cnmSansa bakın benim yesil takımın ikiside
Canim beynen hazirim zaten kilo da veriyorum.kilo verememekten sikayetci degilimki.Ama olmadi burada neyse herkese basarilar.Umarim herkes diledigi kiloya iner ,istedigi gorunume bir an once kavusur.sen hangimize yetişecenki kaptanım herkes önce kendinden sorumlu kilo vermek istiyorsak önce beynen hazırlanıp öyle gelinmeli
teşekkürler inşallah sizde gönlünüze göre bir takım bulur daha iyi kilo verirsinizCanim beynen hazirim zaten kilo da veriyorum.kilo verememekten sikayetci degilimki.Ama olmadi burada neyse herkese basarilar.Umarim herkes diledigi kiloya iner ,istedigi gorunume bir an once kavusur.
Dağıldılar mı ne yeşil takımın silahsız kovboy u kaldım sanırım.
Kız millete ne yaptın öyle kaçtılarDağıldılar mı ne yeşil takımın silahsız kovboy u kaldım sanırım.
Ne yaptım Kızzzz bol bol sporrrrrKız millete ne yaptın öyle kaçtılar
Siz beni yarın görün :)
Yürü beee kim tutar seni sen tek başına iktidarsınNe yaptım Kızzzz bol bol sporrrrr
Aynen sabitte gelsem birinciyim 2 kilo versemde birinciyim deseneYürü beee kim tutar seni sen tek başına iktidarsın
Bireysellik için birinci belli ikincide sen olursun inş Allah ama yok benim önüme geçersen Papaz oluruz diyim sana zatin senin takım dagıldı senide ben kovarımSiz beni yarın görün :)
He gızzzz takımın birincisi oldun şimdiden onu düşünemedim ne ballısınn gıııııAynen sabitte gelsem birinciyim 2 kilo versemde birinciyim desene
Ya he he :)Bireysellik için birinci belli ikincide sen olursun inş Allah ama yok benim önüme geçersen Papaz oluruz diyim sana zatin senin takım dagıldı senide ben kovarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?