- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Yaz yaz sut sut sut sut sutbugün menu yazmaya gerek varmıki:)
ben türk kahvesi ve çayda içtim amaYaz yaz sut sut sut sut sut
Canım ben burayı beğenmiyorsan dedim. Daha önce de aynı şey oldu bu sefer anka kovdu dediler. Ben kimseyi kovmuyorum sadece size faydası yoksa diyorum.. Gerçekten motivasyon çok önemli size hak veriyorum ama benim de elimden fazlası gelmiyor.Canim beynen hazirim zaten kilo da veriyorum.kilo verememekten sikayetci degilimki.Ama olmadi burada neyse herkese basarilar.Umarim herkes diledigi kiloya iner ,istedigi gorunume bir an once kavusur.
kaptanım senin bir eksikliğin yokki elinden geleni yapıyorsun daha napıcan motive değilse sen nasıl iteleyerek motive edeceksinCanım ben burayı beğenmiyorsan dedim. Daha önce de aynı şey oldu bu sefer anka kovdu dediler. Ben kimseyi kovmuyorum sadece size faydası yoksa diyorum.. Gerçekten motivasyon çok önemli size hak veriyorum ama benim de elimden fazlası gelmiyor.
İç suyunu ihmal etme. İçtiğimiz her kahve, çay ve yeşil çay kadar fazladan su içmek lazımmış.suyu çok içemedim
kaptanım senin bir eksikliğin yokki elinden geleni yapıyorsun daha napıcan motive değilse sen nasıl iteleyerek motive edeceksin
İç suyunu ihmal etme. İçtiğimiz her kahve, çay ve yeşil çay kadar fazladan su içmek lazımmış.
rica ederim gerçek bu ama sen elinden geleni yapıyorsun Allah razı olsun kişinin içinde olacak bu güç sen ucundan destek atarsınki bunu fazlasıyla yapıyorsun yaniSağol canım desteğin için
tekrar gelmezler sanırım kendileri bilirKimseyle tartisma derdinde degilim ama o cok begendiginiz diger takimlara gecip buraya grlmek isterseniz cok beklersiniz en basta ben huzur vermem
Su icebildiğinden fazlasını içsuyu çok içemedim
Aksine suyu çok içmen lazım wc ye çok çıkıp ödem atman lazım boşamı yaptın kız karnın durulduyomusuyu çok içemedim
cnm içmeye içerimde sular kesik wc sıkıntı onun korkusundan içemiyom beni buldu bugün offfSu icebildiğinden fazlasını iç
yok ya açlık yok beni zorlamaz bu ama işte elde olmayan engeller çıktı daha 1 lt bitirdimAksine suyu çok içmen lazım wc ye çok çıkıp ödem atman lazım boşamı yaptın kız karnın durulduyomu
Senin canın yiyim benKimseyle tartisma derdinde degilim ama o cok begendiginiz diger takimlara gecip buraya grlmek isterseniz cok beklersiniz en basta ben huzur vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?