Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim beynen hazirim zaten kilo da veriyorum.kilo verememekten sikayetci degilimki.Ama olmadi burada neyse herkese basarilar.Umarim herkes diledigi kiloya iner ,istedigi gorunume bir an once kavusur.
Canım ben burayı beğenmiyorsan dedim. Daha önce de aynı şey oldu bu sefer anka kovdu dediler. Ben kimseyi kovmuyorum sadece size faydası yoksa diyorum.. Gerçekten motivasyon çok önemli size hak veriyorum ama benim de elimden fazlası gelmiyor.

kaptanım senin bir eksikliğin yokki elinden geleni yapıyorsun daha napıcan motive değilse sen nasıl iteleyerek motive edeceksin

bide ben ilk günden itibaren menumu hergün aksatmadan sporumuda paylaştım puanlarını hesaplayamıyordum saolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular ama yeni arkadaşlar onu tam yapamadı sanırım bebekleri olunca öyle ama bende okadar çok koşturuyorumki inan akşam bildirimlerimi çocukları uyuturken girip yapabiliyorum ancak

Tartışmaya gerek yok zaten kızlar
İstedikleri enerji burası olmayabilir saygı duymak gerek.

Bende burda bi takım üyesiyim hergün de menü paylaşıyorum onlardan HERGÜN bi yorum okuduğumu hatırlamıyorum.

Her zaman aynı güzel şeyler olmayabiliyor.

Kaptan da kaptan diye robot değil onunda özel hayatı çocukları hastalıkları sorumlulukları var .
İnsan kendiyle bile başedemezken kaptan 18 farklı hayat 18 farklı istekle 1800 farklı sorunla baş edemeyebilir,
Bundan doğal hiç birşey Yok.

Herkes birbirine destek olmalı .
Cuma ve pazartesi günü kaptandan önce gelirsem son listeyi bulup paylaşıyorum çünkü o da insan gece bebişi uyumuyor. Niye gelmedi diye herşeyi ondan beklemek sadece sorun yaratır biraz da işini kolaylaştırmak gerek diye düşünüyorum .
Hatta kim sabah takımın kapısını açarsa o bile yapabilir bu sadece bi insanlık olur .
İnşallah Gönüllerine göre bi takım bulur arkadaşlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…