Zorla iç bende maşallah şantiye çalışıyo karnımda gurul gurul içimyok ya açlık yok beni zorlamaz bu ama işte elde olmayan engeller çıktı daha 1 lt bitirdim
eve gidince açığı kapatırım merak etme cnmZorla iç bende maşallah şantiye çalışıyo karnımda gurul gurul içim
15 dk izledim kaç puan ediyor?cardio da bunu yapıyorum çok video baktım ama özellikle bacaklara etki li olanı bunu buldum hergün bunu yapmaya çalışıyorum
15 dk izledim kaç puan ediyor?
Allah seni iyi ede15 dk izledim kaç puan ediyor?
Sabaha hazırmıyız bakemmmcanim sen bizi güldürdün ya Allah'ta yarın seni tartıda güldürsün
15 dk izledim kaç puan ediyor?
İnşallah hazirdiriz gulumsem ben bu hafta tartilmistin hiç pazartesi hariçSabaha hazırmıyız bakemmm
sBen hazirim sekerim uc kupa aclik otu ictim basima bisey gelmezse yarin burdayimSabaha hazırmıyız bakemmm
Çok iyi yapıyorsun canım iş yerin müsaitse ne güzel:) ben bacak WC ye gittikçe bölgesel hareketler yapıyorum o bile çok farkediyorben iş yerinde olmama rağmen leslie yapıyorum fazlasıyla odaklıyım yarına
Ondan ne şüpheben iş yerinde olmama rağmen leslie yapıyorum fazlasıyla odaklıyım yarına
Kız sakın ha dikkat et zayıflamak ugruna canından olma sonra 12.takım olarak akşam haberlerine çıkarızsBen hazirim sekerim uc kupa aclik otu ictim basima bisey gelmezse yarin burdayim
Sen detoks yapmadınmı gıııııı içimizde akıllı olanlarda varmışListemi yazayim yarin sabah disarida iskerim var ama tartilip hemen yazicam sabahtan
Sabah bir kase kavrulmus kiyma sekersiz siyah cay
Ara mandalina
Oglen bir kase kavrulmus kiyma bir kase mercimek yemegi iki dilim ekmek
Ara bur portakal
Aksam iki sarma bir kase mercimek corba kucuk kase yogurt
Su iki bucuk litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?