kız 3 kupa içilirmi hiç ondan bi kupası beni cır cır ediyosBen hazirim sekerim uc kupa aclik otu ictim basima bisey gelmezse yarin burdayim
inşallah cnmcmOndan ne şüphe
Kendimden çok sana güveniyom yüzümü kara çıkarma
Cıplak ayakla yapıyorumkızla evde leslie yaparken ayakkabı giyormusuz yoksa çıplak ayakla mi??
Giyiyorum benkızla evde leslie yaparken ayakkabı giyormusuz yoksa çıplak ayakla mi??
Tamam artık kimseyi etiketlemeyelim. Kimseyi pışpışlayamam ben. Özelden de önemli bir maruzatımı bildirdim kendisine gidip yazdığı şeye bak orda ya... Neyse aman zaten başımda bin bir turlu dert var. Kimseyle uğraşamayacağım.vorones canım zaten 7. Takımda arkadaşların varmış oraya gitmek istiyormussun. Keşke kimseye birsey demeden gitseydin iyiydi. Sana bol şans
Yok sadece bildiğimizi bilsin istedimTamam artık kimseyi etiketlemeyelim. Kimseyi pışpışlayamam ben. Özelden de önemli bir maruzatımı bildirdim kendisine gidip yazdığı şeye bak orda ya... Neyse aman zaten başımda bin bir turlu dert var. Kimseyle uğraşamayacağım.
Yok ordan gelmişti zaten haberim vardı ben dedim benim sana ayıracak vaktim yok miulego sana istediğin ilgiyi gösterir niye ayrıldın ordan diye de. Neyse yaa valla yazdıkça sinirlerim bozuluyor. Bebek mi avutacağım vaktim yok valla evde 3 tane çocuğum var.Yok sadece bildiğimizi bilsin istedim
Hadi bu deliler detox yapıyor sen neden aç kaldın canım.. Sinirimi senden çıkarayım mı11 ocak persembe menu
Sabah 8.30
3 hurma +su
Oglen 13.00
1 bardak sut
Saat 15.30
1 elma
Aksam 18.30
1 pors tavuk sote
Salata
1dilim tb ekmek
Yani bu hafta umutlu degilim kendimden pek
 deli meli oyle bir yuzde ile geleceğim ki AllahHadi bu deliler detox yapıyor sen neden aç kaldın canım.. Sinirimi senden çıkarayım mı
Hoşgelmişler :)Maşallah grupta isyan olunca ziyaretçimiz de çoğalıyor.
Hadi bakalım bu hafta ilk uçu biz kapalım inşallah. deli meli oyle bir yuzde ile geleceğim ki Allah
Hadi bakalım bu hafta ilk uçu biz kapalım inşallah.
Valla ben yüksek yuzdeye sevinirim ama siz sağlığınızdan olacaksınız diye korkuyorum.
Ohhh afiyet olsun canımSabah 9;30 1 tane omega 3
10:00 bb yeşil çaylı süt
12:00 "
2 fındık
14:00 "
2 ceviz
16:00 "
2 badem
18:00 "
20:00 "
22:00 "
3 lt su içtim daha 4 e tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?